Skocz do zawartości
Zouza

Seks analny - przygotowania, obawy, itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Nadal chcę się dowiedzieć jak to jest "kilka godzin" z korkiem w dupie.

Oczywiście wyłącznie teoretycznie, niecierpliwie czekam na odzew od autora tej wypowiedzi.

Tak,nosi kilka godzin przed randką,co w tym dziwnego ? lubrykant łagodzi podrażnienie,a przedewszystko jest to jej całkiem idiwidualne podejście ,widocznie "pózniej" jest jej zdecydowania lżej znosić penetrację,czy zdanie mojej Pani jest jasne ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

,nosi kilka godzin przed randką,

A świstak siedzi i zawija w te sreberka ;) Takie jest moje zdanie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A świstak siedzi i zawija w te sreberka ;) Takie jest moje zdanie.

Oczywiście że ma Pani rację !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyszedl lekarz do lekarza i mowi, ze w trakcie igraszek zona wetknela mu w tylek... pojemnik po lakierze do wlosow. Pojemnik dosyc pokaznych rozmiarow, widac para zahartowana w bojach, zabawa pewnie byla przednia, co z tego, skoro zona nie mogla juz tego baniaka wydobyc z doktorowego tylka, bo byl zassal sie i wraz z rozpylajaca koncowka zniknal w czelusciach jelita grubego. Skonczylo sie w wyzszych instancjach sluzby zdrowia, a i to odzyskanie aluminiowej tuby problemem bylo niemalym.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczęło się jak dowcip, przez chwilę myślałem że jesteśmy w innym temacie. Przyszedł lekarz do lekarza. A skończyło dramatycznie. Prawie. Wydobyć z dupy pojemnik o średnicy ośmiu centymetrów, to wysoko postawiona poprzeczka. W wyższych instancjach się skończyło, to kto wyciągał. Minister zdrowia? :) Co to za doktor, który sobie dał w dupę wsadzić taki przedmiot.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co to za doktor, który sobie dał w dupę wsadzić taki przedmiot.

Bo lekarz też człowiek, a jak powiedział Albert Einstein, tylko dwie rzeczy są pewne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pojemnik po lakierze do wlosow

Niezłą fryzurkę mógł se doktorek zafundować gdyby pojemnik nie był jednak pusty.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A po jakim lakierze? Bo jak po takim Syossie na przykład, to chapeau bas ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem kiedyś o pacjencie, który zgłosił się na pogotowie z małą gaśnicą samochodową w tyłku.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...