Skocz do zawartości
Zouza

Seks analny - przygotowania, obawy, itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Jans potrafic odebrac radosc i przyjemnosc z sexu :) Wszystko jest dla ludzi z umiarem i rozsadkiem. Nie wiem co trzeba wkladac by sie "rozerwac" od srodka przy zachowaniu odrobiny delikatnosci :)

Chyba, ze to ostrzezenie dla amatorow wkladania sloikow :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans potrafic odebrac radosc i przyjemnosc z sexu :) Wszystko jest dla ludzi z umiarem i rozsadkiem. Nie wiem co trzeba wkladac by sie "rozerwac" od srodka przy zachowaniu odrobiny delikatnosci :)

Chyba, ze to ostrzezenie dla amatorow wkladania sloikow :)

To jest ostrzezenie dla wszystkich a nie tylko dla "sloikowcow" :) .

Wystarczy brak lubrykantu , mocniejsze "naparcie" na scianki , lub chociazby niedokladnie obciete paznokcie lub kanciaste zabawki i...  uszkodzenie scianki czy miesnia gotowe.

A wiec nie tylko sloik moze spowodowac uszkodzenia analne czy pochwowe.

Tak wiec lepiej ostrzegac niz pozniej plakac.

A ostrzezenie dotyczylo "skutkow" a nie "przyczyn". Co robic jak juz wystapi krwawienie ?

Przy wszelkiej radosci z seksu trzeba byc ostroznym i odpowiedzialnym.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od czasu do czasu w celu urozmaicenia i jeśli jest przede wszystkim ochota, to działamy - nie trzeba żadnych przygotowań.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ze swojego podwórka,moim jedynie zadaniem jest przygotowanie Hotki przed kolejną randką do analu,pilnuję żeby nosiła przynamniej korek kilka godzin przed wyjściem na randkę ,lubrykant ma być naszykowany przy torebce.Ja sam niestety nie dostąpiłem tej przyjemnośći,niestety taka rola rogacza.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

korek kilka godzin

Kilka? :shock:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ze swojego podwórka,moim jedynie zadaniem jest przygotowanie Hotki przed kolejną randką do analu,pilnuję żeby nosiła przynamniej korek kilka godzin przed wyjściem na randkę ,lubrykant ma być naszykowany przy torebce.Ja sam niestety nie dostąpiłem tej przyjemnośći,niestety taka rola rogacza.

Wsadz sobie ten korek w tylek na kilka godzin, jesli uwazasz, ze to taka przyjemnosc. Hotka pewnie Ci na to pozwoli...

OSTRZEZENIE !

Jestesmy juz dosc dlugo w temacie ale nie powiedzielismy jeszcze najwazniejszego a mianowicie wyraznego ostrzezenia.

To ostrzezenie trzeba brac sobie bardzo powaznie do serca poniewaz chodzi o ZYCIE PARTNERKI lub partnera.

Jesli z jakichkolwiek powodow np. przy uzyciu zabawek , lub przy normalnym stosunku pochwowym lub analnym dojdzie do wyraznego krwawienia (uszkodzenia scianek kanalow) nawet krotkotrwalego to nalezy

ZAWSZE jak najszybciej udac sie do lekarza (Pogotowie) i uzyskac pomoc.

Grozi zakazenie krwi. 

Trzeba wyjasnic lekarzowi bez ogrodek prawdziwe okolicznosci powstania urazu.

Poza tym moze to byc zwiazane z operacyjnym (szycie) usuwaniem naderwania miesnia lub skory.

Lekarz wyjasni sytuacje i powie czy to rzecz do leczenia antybiotykami czy tez powazniejsza.

Nie nalezy jednak czekac z wizyta bo pozniejszy stan moze byc juz tragiczny.

Tak wiec :

= krwawienie po stosunku = lekarz  (dotyczy to tez roznych straponow itd.) =

Lekarz pozniej przez lata maja niezly ubaw. Ile to ja juz takich historii slyszalem? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lekarz pozniej przez lata maja niezly ubaw. Ile to ja juz takich historii slyszalem? :)

Nie wiem ile juz takich historii slyszales i czy rzeczywiscie lekarze maja przez lata ubaw.

Wiem tylko tyle , ze urazy jelita cienkiego i grubego nie sa wcale taka rzadkoscia ktora pozniej lekarze wspominaja do konca zycia.

Takie urazy dotycza wszystkich grup wiekowych i obydwu plci niezaleznie od praktyk seksualnych.

Jedynie u dzieci do takich urazow dochodzi dosc rzadko .

Uszkodzenia przez odbyt moga miec rozna etiologie. Ja tutaj zwracalem uwage tylko na typowe uszkodzenia wynikajace z penetracji jelita grubego (cienkiego) przez sonde, lewatywe, termometr , strapon czy tez inne mniej lub bardziej ostre narzedzia.

Nie wspominalem o mozliwosci uszkodzenia jelit przez polkniecie ostrego przedmiotu bo to nie nalezy do naszej tematyki tak samo jak tego typu urazy w przypadku zabiegow w okolicy jamy brzusznej.

Obrazenia jelita przyjmują postac krwiaka srodsciennego albo pekniecia obejmujacego niektore lub wszystkie warstwy sciany.

Bagatelizowanie tego typu urazow moze miec skutki tragiczne z racji braku septyki miejscowej.

A z sepsa nie ma wcale ubawu.

Radze sie blizej zapoznac z tematyka i bardziej troskliwie wyrazac swoje opinie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nadal chcę się dowiedzieć jak to jest "kilka godzin" z korkiem w dupie.

Oczywiście wyłącznie teoretycznie, niecierpliwie czekam na odzew od autora tej wypowiedzi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

OSTRZEZENIE !

Jestesmy juz dosc dlugo w temacie ale nie powiedzielismy jeszcze najwazniejszego a mianowicie wyraznego ostrzezenia.

To ostrzezenie trzeba brac sobie bardzo powaznie do serca poniewaz chodzi o ZYCIE PARTNERKI lub partnera.

Jesli z jakichkolwiek powodow np. przy uzyciu zabawek , lub przy normalnym stosunku pochwowym lub analnym dojdzie do wyraznego krwawienia (uszkodzenia scianek kanalow) nawet krotkotrwalego to nalezy

ZAWSZE jak najszybciej udac sie do lekarza (Pogotowie) i uzyskac pomoc.

Grozi zakazenie krwi. 

Trzeba wyjasnic lekarzowi bez ogrodek prawdziwe okolicznosci powstania urazu.

Poza tym moze to byc zwiazane z operacyjnym (szycie) usuwaniem naderwania miesnia lub skory.

Lekarz wyjasni sytuacje i powie czy to rzecz do leczenia antybiotykami czy tez powazniejsza.

Nie nalezy jednak czekac z wizyta bo pozniejszy stan moze byc juz tragiczny.

Tak wiec :

= krwawienie po stosunku = lekarz  (dotyczy to tez roznych straponow itd.) =

On:

Fajnie, że ktoś tu myśli o takich rzeczach i dlatego lubię twój post. Oczywiście poważne krwawienia, które są spowodowane uszkodzeniem jelita  wymagają natychmiastowej konsultacji lekarskiej, najczęściej chirurgicznej, co do tego nie ma żadnej wątpliwości i każdy powinien wiedzieć, że pruderia nie jest warta ryzyka poważnych komplikacji zdrowotnych bądź śmierci jak piszesz. 

Niemniej jednak nie stawiajmy znaku równości pomiędzy jakimkolwiek krwawieniem a natychmiastowym ryzykiem ciężkiej sepsy i śmierci, bo wydaje mi się, że twój post tak może być zinterpretowany... Zarówno pochwa jak i odbyt są ukrwione i w związku z tym ich otarcia mogą zakończyć się drobnymi krwawieniami. A więc nie każde drobne krwawienie musi być śmiertelnym zagrożeniem i wymagać natychmiastowej konsultacji lekarskiej, antybiotykoterapii etc.  To gwoli uściślenia, bo trochę się na tym znam. 

Pozdrawiam serdecznie

dr Amik;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A więc nie każde drobne krwawienie musi być śmiertelnym zagrożeniem i wymagać natychmiastowej konsultacji lekarskiej, antybiotykoterapii etc.

Zgadza sie ! Rzecz tylko w odroznieniu przez laika drobnego krwawienia od wiekszego . Dlatego warto uczulac na ryzyka w celu zachowania ostroznosci.Nie ma to zwiazku z jakimkolwiek potepieniem praktyk analnych.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...