Skocz do zawartości
Zouza

Seks analny - przygotowania, obawy, itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Jak się coś wstawia to wypadaloby to chociaż przeczytać i edytować.

W tym problem. Nie jestem autorem tego tekstu i nie znam autora. Nie mam praw do edycji obcego tekstu i nie powinienem tego robic bo to jest obca wlasnosc intelektualna zamieszczona w internecie.

Oczywiscie , ze sformulowania tam zawarte sa czesto irytujace ale oryginalne a wiec nie moje co zaznaczylem na samym poczatku mojego postu.

Tutaj trzeba by tylko zwazyc co jest wazniejsze : wartosc merytoryczna czy intelektualna.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko przez to przebrnąć żeby to przeczytać w całości. Mogłeś równie dobrze najważniejsze informacje wyciągnąć z tego i napisać sam. Byłoby przejrzyste zapewne i zwarte. Nie będę się kłócić. Moja opinie wyraziłam.

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja opinie wyraziłam.

To teraz może opinia co do tematu? :roll:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś pewna kobieta mi powiedziała "Mój Miły, na dupę to trzeba sobie zasłużyć" :D Okoliczności rozmowy były bardzo radosne, ale ten tekst do dziś uważam za mega trafny :) Pamiętam jak jedną z partnerek(nie t sama co od ^^motta) przekonałem byśmy spróbowali... to był jej pierwszy raz...tak się jej spodobało, że anal był prawie zawsze...uwierzcie mi, że po x razach po prostu nie miałem ochoty na to :P O ile wcześniej usilnie ją namawiałem, przekonywałem "zróbmy to" itp itd tak później musiałem ją przekonywać, że chyba jednak za często bawimy się w Greków :) 

Wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cierpliwosc, delikatnosc i dobry lubrykant sa kluczami do sukcesu. Okolice analne zarowno u kobiet jak i u mezczyzn sa bardzo dobrze unerwione dlatego warto zawsze pomyslec o wstepnym zewnetrzym masazu rozluzniajacym te okolice i dopiero pozniej powoli do srodka.

Nie wiem jaki byś musiał masaż u mnie przeprowadzić  i jakie to są dobre lubrykanty aby dostać dupy.

Ja  wypowiadam się za siebie  nie byłam i nie jestem do tego typu zabaw przekonana.

Dla mnie dupa jest do " srania" a nie do ruchania :redevil: :redevil: :redevil:

Jak się coś wstawia to wypadaloby to chociaż przeczytać i edytować. O samej lewatywie tyle napisane że mnie juz głowa boli i dalej nie dotrwałam przez ten stek bzdur.

Su kochana po co się naprawdę tak niecierpliwisz, i widzisz   główka Cię rozbolała jak chcesz to poczytaj cały artykuł bez cenzury czy też edycji :redevil:  proszę o to link do całego artykułu

http://www.eioba.pl/a/1xvt/wszystko-co-chcialbys-wiedziec-o-seksie-analnym-informacje-dla-mezczyzn

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie dupa jest do " srania" a nie do ruchania

Co Ty nie powiesz :redevil:  :redevil:  :redevil:  Mi jedynemu nigdy nie odmawiasz a ja jedyną od czasu do czasu tam masuję  :lach:  :lach:

Z innymi kobietami po prostu bym się brzydził  :growgr:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem tego samego zdania co Su. Mnie również ciężko było przez to przebrnąć. Zrezygnowałem chyba przy 4 akapicie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nienawidzę żeli nawilżających. Brrrrrr!!!

muszę tu wtrącic że nam w tej kwesti bardzo pomugł durex ktury sami poleciliście bowiem zasięgnołem opini na forum itera podurexie idzie jak po masle a jak przyjemnie hmm!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz użyłam Durexa i NIGDY więcej! Wszystko piekło, szczypało, brrrrr...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz użyłam Durexa i NIGDY więcej! Wszystko piekło, szczypało, brrrrr...

A ja jak zwykle polecam silikon dobrej marki do wszystkich dziurek.Komfortowy srodek pod kazdym wzgledem :redevil: .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...