Skocz do zawartości
arsize_one

Czas spotkania..

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ciekaw opinii par  decydujacych się na spotkanie z kochankiem. 

Scenariusz polega na wyjeździe z zaufanym kochankiem na kilka dni w formie wycieczki (pary lub samej hotki z kochankiem) np. na Ibize, Wyspy Kanaryjskie, i itp.

Czyli cała podróż razem od początku  aż do jej zakończenia. 

Czy taka forma nie byłaby męcząca dla pary lub hotki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat Ar1 bardzo fajny.

My też myśleliśmy o takiej formie realizacji naszych pragnień i fantazji.

Nie braliśmy jednak pod uwagę dłuższego wyjazdu jeden na jeden, bo to byłoby dla nas zbyt obciążające.

Nie bylibyśmy gotowi na tego typu zabawę.

Braliśmy jednak poważnie pod uwagę opcję wyjazdu wspólnego w trójkę. Padła nawet propozycja skierowana do naszego "znajomego", któremu nie odpowiadał nasz termin.

Wyjazd 2+1 lub 2+2 bardzo nas podnieca, fascynuje i z ogromną rozkoszą wybralibyśmy się w taką przygodę.

Nie musi to być Ibiza, nie musi być tydzień, dwa bo większość śmiertelników finanse tez ma w głowie, podobnie jak priorytety w kwestii ich wydawania ;)

Weekend w górach też mógłby być także fascynujący i bardzo erotyczny.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat Ar1 bardzo fajny.

My też myśleliśmy o takiej formie realizacji naszych pragnień i fantazji.

Nie braliśmy jednak pod uwagę dłuższego wyjazdu jeden na jeden, bo to byłoby dla nas zbyt obciążające.

Nie bylibyśmy gotowi na tego typu zabawę.

Braliśmy jednak poważnie pod uwagę opcję wyjazdu wspólnego w trójkę. Padła nawet propozycja skierowana do naszego "znajomego", któremu nie odpowiadał nasz termin.

Wyjazd 2+1 lub 2+2 bardzo nas podnieca, fascynuje i z ogromną rozkoszą wybralibyśmy się w taką przygodę.

Nie musi to być Ibiza, nie musi być tydzień, dwa bo większość śmiertelników finanse tez ma w głowie, podobnie jak priorytety w kwestii ich wydawania ;)

Weekend w górach też mógłby być także fascynujący i bardzo erotyczny.

Moje pytanie jest wstepem do bardzo konkretnej propozycji, ale ona "ujży światło" w późniejszym terminie i dlatego chciałem poznać opinię forumowiczów. 

Dziekuję za Twoje (Wasze) zdanie.

A tak na marginesie to dzieki temu że jestem na jakis czas tu (czyli w deutchlandzie) widze co znaczy naprawde last minut i wyjzd w góry w Polsce to wydatek porównywalny z wyjazdem do proponowanych miejsc w moim wątku.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry pomysł, ale... tylko z kimś, kogo już naprawdę dobrze się zna. Inaczej mogą być "zgrzyty" w kwestii organizacji czasu. A chyba oczywiste, że całego takiego wyjazdu nie spędza się w łóżku. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry pomysł, ale... tylko z kimś, kogo już naprawdę dobrze się zna. Inaczej mogą być "zgrzyty" w kwestii organizacji czasu. A chyba oczywiste, że całego takiego wyjazdu nie spędza się w łóżku. ;)

Całokształ biorę pod uwagę. ;)

PS.

I wszelkie sugestie od pozostałych sa jak najbardziej wskazane :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ciekaw opinii par  decydujacych się na spotkanie z kochankiem. 

Scenariusz polega na wyjeździe z zaufanym kochankiem na kilka dni w formie wycieczki (pary lub samej hotki z kochankiem) np. na Ibize, Wyspy Kanaryjskie, i itp.

Czyli cała podróż razem od początku  aż do jej zakończenia. 

oj chciałabym... taka mi się mała fantazja odpaliła... ale wiadomo tylko już ze znanym Kochankiem a nie jako pierwszy wypad...

i niskobudżetowa fantazja :) ano we troje tylko... na żaglówce na polskich jeziorach... cumowanie na noc nie w porcie ale na wodzie :)

wiem, wiem ... do zrealizowania :) nie musi być tydzień... 3 dni wystarczą :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy od formy kochanka.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co nam odpowiadało to symetria, którą nie wiem czy udało by się przez tak długi czas utrzymać na wyjeździe gdzie byłby tylko kochanek (ale dlaczego nie spróbować)

Byłoby zdecydowanie słabiej o ile kochanek nie byłby znajomym od dłuższego czasu albo/i nie miał odpowiedniego "wyczucia chwili" - kiedy dotrzymywać towarzystwa a kiedy dać wytchnienia w różnych wymiarach.

preferujemy spotkania weekndowe od kradzionych ukradkiem godzin w środku tygodnia. Dają więcej czasu, relaksu i możliwości na realizację nawet najbardziej szalonych fantazji.

Pełna zgoda. O ile zawsze trudniej wyrwać codzienności cały weekend dla siebie to nagrodą jest wspaniałe poczucie luzu i brak nerwowego zerkania na zegarek. Zdążę piąty raz czy też nie :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda - ale jak się długo zna to można dojść do poruzumienia

Porozumienie nie jest znowu takie złe w trójkątnych zależnościach ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...