Skocz do zawartości
Marten31

kino erotyczne

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek marcinos33

Byłem ostatnio w kinie na Dąbrowskiego i muszę powiedzieć ze byłem zaskoczony,czysto,ładne miejsce,posadzka i ściany w płytkach także właściciel jest zmuszony do sprzątania hehe,atmosfera w kinie była niezła,dwa telewizory,jeden z filmem dla hetero drugi z filmem dla gejów, 2 panów siedziało obok mnie i zabawiali się,brakowało tylko jakieś parki.

Właściciel prawdopodobnie jest gejem ponieważ dawał mi jakieś dziwne znaki ze ma na mnie ochotę :)Pewnie przejde się jeszcze nie raz na seans z nadzieją ze spotkam tam parę która lubi klimaty cuckold.

Pozdrawiam.  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właściciel prawdopodobnie jest gejem

To ciota w czystej postaci ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek marcinos33

PS-moze jest jakaś chętna parka na wspólne oglądanie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

spotkam tam parę która lubi klimaty cuckold.

Tam chodzą tylko geje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek marcinos33

Co za pech a ja myslałem ze trafię jakąś parkę :(:(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak tam w ogóle teraz wygląda, bo przecież Szczerbatego wyremontowali, to chyba i wejście do kina zyskało nowe wejście???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek marcinos33

Wejscie jest obok tej nieszczęsnej bramy po schodach na dół,całkiem nowe miejsce,nowe czysty s.shop

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek marcinos33

Tam chodzą tylko geje.

Pozostaje tylko fantazjować o takim spotkaniu 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozostaje tylko fantazjować o takim spotkaniu 

Z gejami? :-o

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm - może ja potajemnie zabiorę moją żonę tam ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...