Skocz do zawartości
Marten31

kino erotyczne

Rekomendowane odpowiedzi

Byl z was ktos kiedys w kinie erotycznym na randce? Moze jest osoba, ktora miala takie doswiadczenie i podzieli sie wrazeniami?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przenoszę temat z działu "Nasze Historie Prawdziwe" do "Dyskusje Rogaczy Puszczalskich Żon i Kochanków".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś tam zawitałem i muszę powiedzieć krótko - swojej kobiety, przez zwykły szacunek dla niej, nigdy bym tam nie zabrał. Chodzi mi tylko i wyłącznie o brud , jaki tam panuje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie

Dlaczego takie miejsce nie może być ciut czystsze, nic więcej nie wymagam.

I tak więcej bezie facetów i tak kręcić się tam będą prostytutki, ale znając te reguły może byc całkiem ok

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos wie czy takie kino erotyczne działa w Poznaniu?

Spytaj wujka Google on nie gryzie,a nie będę robić reklamy na forum :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek mry31

Byłem - może nie na randce, ale w ramach wychowywania mojej suni zabrałem ją tam. Wrażenia fajne, cel wychowawczy osiągnąłem bo kiedy po wstepnym wstydzie i skrępowaniu suni zaczęło sie podobać, to oczywiście natychmiast ją stamtąd zabrałem. Ponieważ było to trochę odległe miejsce od granic Polski, to na stan pomieszczeń i czystość nie można było narzekać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w kinie na Dąbrowskiego są na ścianach czerwone draperie i lustra? Gdy wyobrażam sobie Ciebie w dopasowanej do miejsca i urody sukni ,w ostrym makijażu ,trzymającą za ręke męża.- to w kinie są draperie i lustra. Pewnie nie ma – schodów- który by dały odpowiedni efekt Twojemu wejściu –też nie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A zapytałem sie Gogle o kina erotyczne w Poznaniu. By sprawić przyjemność Il i to znalazłem:

Dobre kino jest w sexshopie przy Dąbrowskiego, mniej więcej naprzeciw kina Rialto, w stronę Mostu Teatralnego. Są dwie kabiny i jedna ogólna salka. Na dużej plazmie lecą filmy hetero, a na mniejszym tv - homo. Miejsc jest ok. 12. Przeważają mężczyźni, ale czasem wpadnie jakaś parka żeby się ze sobą zabawić przy widowni. Średnia wieku 18-70, czyli przekrój społeczeństwa. Dużo stałych bywalców, ale ciągle przewijają się też nowe twarze. Ludzie raczej mili i nienachalni, bezpieczeństwo osobiste oceniam bardzo wysoko. Dużo nieśmiałości i pruderii, jak to w Polsce. Cena salki ogólnej wynosi 3 zł za pół godziny, czas nie jest mierzony zbyt restrykcyjnie.

Kino w budynku koło PKS-u należy (a przynajmniej kiedyś należało) do tych samych właścicieli co na Dąbrowskiego. Niestety poziom obsługi i śmierdząca klientela z dworca PKS były tak żenujące, że nie byłem tam już od 2-3 lat.

Inne kino, w którym też nie bywam bo się zraziłem było na Głogowskiej, tam gdzie te wszystkie burdeliki - mniej więcej naprzeciw parku Wilsona. Ale nie wiem czy jeszcze istnieje, w każdym razie nie polecam.

Kino na Rybaki w Herosie oraz Pokusa na Św. Marcinie to kina gejowskie, bez kobiet. W tym ostatnim dają też filmy hetero, ale nie lubię tego lokalu ze względu na pewną ciasnotę, smród papierosów i różne typki popijające piwo i snujące się w oczekiwaniu czegoś ciekawego.

[ Dodano: 2011-05-27, 15:02 ]

apartament się wynajmie, komputer i projektor też się znajdzie

Było by napewno milo :mrgreen: Ale kino erotyczne , to jednak specyficzny klimat.Niecodzienność miejsca , niecodzienność sytuacji. Tak mnie sie wydaje. Niestety w tej kwestii jestem tylko teoretykiem. Do wczoraj nawet nie wiedzialem ze takie miejsca istnieją w Poznaniu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...