Skocz do zawartości
DominaParka21

Gumka

Rekomendowane odpowiedzi

Fantazja wybitnie podniecająca.

Chociaż znając moją kochaną żonkę, to z pewnością wytnie mi taki numer.

Jak tylko będziemy mieli stałego partnera, i będzie mieć do niego pewność. A tak z okazjoalnym to by się nie zgodziła.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostro ale chyba nie na nasze nerwy hihi. Nie wiem czy pierwszy bylby orgazm czy zawał :-)

A dlaczego miał by być zawał :?:

Przecież to sama przyjemność czuć obcego kutasa w sobie :mrgreen: i to bez gumki :-P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek cuckoldopole

fajny widok kiedy żonka zsuwa gumke ogierowi chcąc żeby skończył w środku, super adrenalinka kiedy szybko myślisz który ma dzień. albo scenariusz gdzie ogier przed rozpoczęciem wyciąga kartonik z gumkami a żonka splata jego dłoń z swoją i powoli zabiera mu odkładając na szafke.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może jest to hard core, ale taką fantazję można całkiem bezpiecznie wyreżyserować, np. gdy wasza dziewczyna bierze tabletki a partner jest zaufany. Zaczyna się od "normalnego spotkania w gumce" ale wszyscy wiedzą co później nastąpi, włącznie z rogaczem który miał decydujący głos w tej sprawie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może jest to hard core, ale taką fantazję można całkiem bezpiecznie wyreżyserować, np. gdy wasza dziewczyna bierze tabletki a partner jest zaufany. Zaczyna się od "normalnego spotkania w gumce" ale wszyscy wiedzą co później nastąpi, włącznie z rogaczem który miał decydujący głos w tej sprawie.

tak tak, ale to reżyserka, ale autor miał raczej na myśli spontan, zaskoczenie i brak zabezpieczeń - tak my to rozumiemy

Kiedy tego nie ma to i fantazja nieco bledsza :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

już widzę tą sperme wylatującą z jej zruchanej cipki którą trzeba wylizać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj ta gumka! Wszyscy wiedzą, że nierozsądnie bez niej, ale każdy marzy i co ciekawsze próbuje.

Ja się prawie zawsze spotykam z pytaniem czy ma być gumka czy nie... ;) I ta nadzieja w oczach, czy może zgodzę się bez...

Ale nie powiem, też chciałabym bez :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Fundamental

Jeśli hotka przygotwując się do spotkania zabezpieczyłaby się potajemnie to myślę, że dodatkowa porcja wrażeń byłaby ogromna :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Koneser88

Mnie rusza też fantazja gdy moja dziewczyna wraca ze spotkania z kochankiem i daje mi jedynie przez chwile posmakować swojej cipki bym poczuł smak i zapach prezerwatywy która wcześniej była używana w niej. Dobra jest też opcja by przyniosła dla mnie zużytą prezerwatywę po stosunku albo po prostu jej nie używała :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...