Skocz do zawartości
DominaParka21

Gumka

Rekomendowane odpowiedzi

Przyszła mi do głowy taka fantazja, oczywiście szczegóły hotka ustala z rogaczem i ogierem przed spotkaniem... lub w skrajnych przypadkach może to wyjść nawet ze spontana  :redevil: Więc...

Wyobraźcie sobie że umawiacie spotkanie. Oczywiście jednym z warunków spotkania jest używanie gumki przez ogiera. Spotkanie trwa, Hotka coraz bardziej się nakręca, ogier jest tak dobry w seksie że wasza dziewczyna zaczyna wariować z rozkoszy. I po pewnym czasie, w wirze namiętności, pomimo waszego zakazu, hotka zaczyna ściągać kochankowi gumkę by móc czuć go całym ciałem... robi to patrząc mu się w oczy, nie zwracając na was uwagi... w tym momencie nie obchodzą ją wasze emocje, jedyne co chce to poczuć w pełni kochanka który dał jej więcej przyjemności niż wy...

Pomimo że mówicie żeby przestała jej to nie przeszkadza... z obłędem w oczach zsuwa gumkę z kutasa ogiera i dosiada go.. Ogiera też nie obchodzą wasze słowa, wkońcu wasza kobieta ma wolną wolę, a powiedzmy sobie szczerze - wy dla takiego faceta fizycznie też nie stanowicie zagrożenia...

W skrajnym UC można jeszcze dodać że wasza partnerka krzyczy w spazmach do was coś typu "spierdalaj!" gdy staracie się ją powstrzymać przed stosunkiem bez gumki

albo

gdy kochanek skończy i wkońcu wy możecie dobrać się do waszej kobiety, ta mówi że WY bez gumki nie możecie... i zamiast paczki gumek daje wam używaną gumkę ogiera, pełną jego soków... i TROSZKĘ na was za dużą...

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Zboczek

Ja bym jeszcze dodał "Zsuwa gumkę z kutasa ogiera i dosiada go. Wiesz że Twoja kobieta nie zabezpiecza się, nie bierze tabletek, każdy wystrzał skierowany w nią może skończyć się ciążą, to ją jeszcze bardziej nakręca, dobija penisa najgłębiej jak się da i kończy w środku" :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostro ale chyba nie na nasze nerwy hihi. Nie wiem czy pierwszy bylby orgazm czy zawał :-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zawał, albo dwa wystrzały... :D

..a już na serio, to fantazja jest od tego żeby bawić sie na całego... W realnym świecie nieosiągalne i nie dopuszczalne, bo gumka to podstawa. Inna sprawa, że w realu skończyło by sie wyjściem z przewieszoną przez plecy moją K. Dominacja to nie moja bajka, więc przyjemność z tego żadna.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zona w tajemnicy zabezpiecza sie i a Ty masz chlopie adrenaline jak przy bungie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale spoko, jako fantazja to ja jestem 5 x za - piekna sprawa

Nie raz Madzi mówię .... o takiej akcji gdzie dodatkowo on ją bierze od tyłu a ja od dołu liżę jej cipkę.

Potem on dochodzi w środku a zawartość z jej cipki spływa na mnie i moje usta :) 

Wylizawszy soczki czułbym się mega podniecony hehehe :)

wracając do pierwszego zdania ... fantazja owszem, realizacja zawał :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...