Skocz do zawartości
Jurysta

Co was wkurza z przeszłości waszego partnera i powoduje

Rekomendowane odpowiedzi

Uwielbiam takie miasteczka i osiedla!!! :redevil:

To przeprowadź sie do mnie :D Chetnie sie zamienię :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz, w starych czasach, to by była zabawa :redevil:

Ja mam taką "zabawę" na codzien :) Każdy o każdym wszystko wie, albo chciałby wiedzieć :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miej w nosie, bródka do góry. Smutne ludzie bez własnego życia

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miej w nosie, bródka do góry. Smutne ludzie bez własnego życia

Ja to mam w nosie :D:) Niech tam sobie gadają... :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszłość jest niezmazywalna, ale jeśli któraś ze stron nie trzyma przeszłości na peryferiach pamięci i zbyt często wyciąga, to zazwyczaj z tego jakieś gówno się robi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gorzej jeszcze jak nie trzyma na peryferii emocji. Nam nasza przeszłość jest doskonale znana, nabijamy się z siebie w przeszłości, czasem plotkujemy jak straganiary. Generalnie to w dużej mierze odwaga życia jak się chce i nie przejmowania się ludzkimi jęzorami stworzyła nasze małżeństwo. Ą że wspólni znajomi to i wzajemna wiedza duża żeby nie rzec... dobre opnie konsumentów/ek. Sporo wiedziałam, zanim poznałam człowieka i podobało mi się to, co słyszę.:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszłość jest niezmazywalna, ale jeśli któraś ze stron nie trzyma przeszłości na peryferiach pamięci i zbyt często wyciąga, to zazwyczaj z tego jakieś gówno się robi.

Przeszłość to przeszłość po prostu.

Jak ktos nie potrafi zaakceptować jakichs faktów z mojej przeszlosci i wyciaga je co chwile, wypomina to nie moj problem tylko jego. Ja mowie o swojej przeszlosci, nic nie ukrywam. Było i nie ma.

To samo w druga stronę, lubie wiedziec co ktoś kiedyś robił, jak zyl, kim był itd. Nie wypominam.

Chyba ze zartujemy oboję, to inna sprawa :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...