Skocz do zawartości
Jurysta

Co was wkurza z przeszłości waszego partnera i powoduje

Rekomendowane odpowiedzi

zazdrość

Pewnie wielu z Was napisze, że przeszłość partnera jest nieważna, nie liczy się i nie ma znaczenia jednak każdy z nas przynajmniej raz w życiu złapał się na tym że jakiś fakt z życia naszej ukochanej osoby wzbudza w nas uczucie zazdrości albo najzwyczajniej wkurza nas i wolelibyśmy o tym nie wiedzieć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie się nie liczy i kompletnie nie czuję zazdrości o przeszłość. Jednak wkurza mnie pewna panna, która go maksymalnie wykorzystywała i nadal, gdy potrzebuje pomocy, potrafi zadzwonić. I nie miałabym nic przeciwko temu, gdyby w pewnej sytuacji, gdy nie byli już razem, zachowała się normalnie.

Mój mężczyzna, takie mam wrażenie, czasem udaje troszkę zazdrość o moją przeszłość. A może nie udaje? Pewne "sztywne dowody" mówią... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kontakt z byłym zawsze wkurza partnera obojętnie jaki by nie był.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kontakt z byłym zawsze wkurza partnera obojętnie jaki by nie był.

Mnie nie, poza jednym, opisanym wcześniej wyjątkiem. Mojego mężczyznę też nie. Ba! Byłby skłonny zaakceptować znacznie więcej niż ja.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza jednak znalazło się takie jedno coś ;) myślę że twojego mężczyzne też by coś ruszyło bo każdy tak ma.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no wiesz ja też jestem z kamienia i pewnie kilka innych osób ma podobnie z tym że to "o byłym" to takie coś co nadaje na innych falach i często wie gdzie polecieć żeby trafić

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszłość w postaci długiego, stałego związku (który się jednak zakończył) może zastanawiać, budzić jakąś zazdrość itd. Liczy się jednak teraźniejszość i przyszłość. Co do kwestii liczby partnerów seksualnych: duża liczba może podniecać i pobudzać wyobraźnię, ale warto by we wszystkim zachować dyskrecję i dobry smak: bo jak pół osiedla/miasteczka etc. wie o upodobaniach owej panny to chyba nie jest dobrze ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszłość w postaci długiego, stałego związku (który się jednak zakończył) może zastanawiać, budzić jakąś zazdrość itd. Liczy się jednak teraźniejszość i przyszłość. Co do kwestii liczby partnerów seksualnych: duża liczba może podniecać i pobudzać wyobraźnię, ale warto by we wszystkim zachować dyskrecję i dobry smak: bo jak pół osiedla/miasteczka etc. wie o upodobaniach owej panny to chyba nie jest dobrze ;)

Owszem moze budzić zazdrość, jakas nutka zazdrości zawsze sie znajdzie, ale głowy sobie tym nie zawracam.

I ogromna liczba partnerów też, chociaz to raczej nie zazdrość a obawa przed ewentalnymi chorobami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem moze budzić zazdrość, jakas nutka zazdrości zawsze sie znajdzie, ale głowy sobie tym nie zawracam.

I ogromna liczba partnerów też, chociaz to raczej nie zazdrość a obawa przed ewentalnymi chorobami.

Dokładnie, we wszystkim potrzebny jest zdrowy rozsądek. Zazdrość, niczym sól i pieprz, może być świetną przyprawą, dodającą pikanterii w związku. Chyba, że ktoś jest zaborczy, ale wtedy raczej nie powinien funkcjonować na tym forum, bo na pewno się nie dogadamy ;)

Co do chorób? Prezerwatywa jako podstawowe zabezpieczenie. Seks bez ze swoim stałym partnerem, ewentualnie ze stałą hotką, parą itd. Oprócz wyników badań ważne jest wzajemne zaufanie w to, że druga strona dba o swoje zdrowie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...