Skocz do zawartości
Zouza

Kokieteria, frywolne rozmowy

Rekomendowane odpowiedzi

Ja lubię rozmowy/flirty na granicy dwuznaczności z podtekstami i w ogóle, szczególnie jeżeli druga strona również podejmuje ten styl rozmowy :)Taka rozmowa może prowadzić do czegoś więcej lecz nie musi. Może być tylko zwykłym pokolorowaniem szarego dnia :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Flirt taki niewinny jest super!

Przecież nie chodzi o doprowadzenie sprawy do finału - jeśli mowa o łóżkowych tematach, tylko o takiej nutce bliskości na chwilkę w danym żarciku, niedopowiedzianym słowie, czy jakimś nawet spojrzeniu.

Ostatnio wymieniałem dokumenty i w Urzędzie Miasta zajmuję się tym taka bardzo elegancka i zadbana Pani ok. 40-45 lat. Jak to w urzędzie, rewia mody, pokazy fryzur - tak uroczyście :)

Wchodząc do jej pokoju przeciąg trzasnął drzwiami i zwiało kilka kartek papieru z biurka przy wejściu - Pani takie oczy śmieszne zrobiła:

i nie wiem skąd mi się to wzięło, bo jej nie znam, ale mówię: TU! TERAZ! NA BIURKU! PRAGNĘ PANI!

kobieta się poderwała i mówi: W SZAFIE! BO MAM KAMERĘ NA POKÓJ! :)

i razem w śmiech - stwierdziła, że jak pracuje, takiego wejścia nie miała :)

i jakbym znów cos potrzebował to liczy na kolejne zaskoczenie :)

To nie flirt - taki żart, ale poflirtować można dosłownie wszędzie, będąc miłym, uprzejmym i grzecznym. W ogóle bez podtekstów, całkiem grzecznie, aby po prostu było miło :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i nie wiem skąd mi się to wzięło, bo jej nie znam, ale mówię: TU! TERAZ! NA BIURKU! PRAGNĘ PANI!

kobieta się poderwała i mówi: W SZAFIE! BO MAM KAMERĘ NA POKÓJ! :)

K: Super, naprawdę super  Dołączona grafika

Też poproszę takich frywolnych Klientów, problem nie mam szafy i kamery wszędzie :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię rozmowy/flirty na granicy dwuznaczności z podtekstami i w ogóle, szczególnie jeżeli druga strona również podejmuje ten styl rozmowy

ja też czasem odrazu da się wyczuc na co kto ma ochotę i czy wogule ją ma.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy piszą o inteligentnym flircie, a ja czasem flirtuję nie całkiem inteligentnie, sprawdzając reakcję obiektu :lach:

I po chwili takiej zabawy staję się sobą, wprawiając go w lekką konsternację :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli coś sprawdzasz to nie flirtujesz wcale :)

Jesteś mną, że wiesz lepiej niż ja? :lach:

Zapewniam Cię, iż kobiety stosują wiele sposobów, by przekonać się, czy facet jest tym, którego Ona szuka ;)

Dużo jeszcze przed Tobą :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas kokieteria, prowokacja, smski, fejsik ... z podtekstem, subtelność, lekka erotyka ... dodaje nam skrzydeł, rajcuje

Podnieca, napedza nasze namietnosci, podsyca emocje ...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...