Skocz do zawartości
Małgosia

fem(male)dom _24/7_

Rekomendowane odpowiedzi

mnie się wydaje, że wszystko zależy od obu stron, czy dobrze czują się w swoich rolach, czy sprawia im to radość. Jeśli oboje tego chcą to jestem za - OBOJE

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam (y) pewne doświadczenie w tej kwestii i szczerze mówiąc najtrudniejsze są 2 etapy - początek i drugi, nieuchronny (w naszym przypadku) kiedy zaczęło nas to nudzić.

Było to w wakacje parę lat temu, wywieźliśmy syna do dziadków i nic nie stało na przeszkodzie, żeby zmienić nasze układy i relacje w życiu codziennym w sumie przez ponad 2 miesiące. Co ciekawe czas ten pomógł nam też w większym stopniu odnaleźć się w cuckold.

Żona miała różne ciekawe pomysły, co prawda uniknąłem pasu cnoty, ale żeby móc się onanizować patrząc na nią musiałem sobie zasłużyć. Na mojej głowie były wszystkie obowiązki domowe (co ciekawe dużo z tego mi zostało i jakoś nie narzekam), pełne posłuszeństwo spełnianie wszystkich zachcianek, odwozenie do i z pracy. To ostanie było urozmaicone przez fakt że musiałem w aucie siedzieć... nago, a przynajmniej bez spodni i majtek. Jak pisałem to były wakacje, Żona pracowała w dużym centrum handlowym i niekiedy specjalnie przeciągała wyjście z pracy a mnie serce waliło jak szalone bo bałem się że wpadnę.

Jak widzicie nie było to hardkorowe podejście, ale naprawdę poprawiło nasze relacje, długo nas nakręcało, a Żona do tej pory miło wspomina pewne zdarzenia jak np to że czekałem na Nią zawsze nago w przedpokoju jeśli gdzieś wychodziła (albo akurat nie jechałem po Nią), raz na kolanach i z różą w zębach...

Były też ciekawe kary np, kiedyś musiałem odebrać zamówioną pizzę bez ubrania, dodam, że nie mam za wiele w spodniach, a dostawcą był facet... Bardzo się rozbawił...

Jeśli masz jakieś pytania chętnie napiszę więcej :evil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fajny film,

ta ka uległość jak tu pokazana to prawie żadna uległość, często z taką się spotykam, nawet jak rogacz twierdzi, że nie jest uległy,

choć nie powiem podoba i się taki układ

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, niewiele to ma z femdom wspólnego, podczas spotkań (o ile są ze mną) często służę Kochankowi i Żonie, polewam im, robię coś do jedzenia, a raz na polecenie wyczyściłem nawet buty, w trakcie jak Oni zabawiali się w sypialni.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś pisałem że mam taka fantazję że wyjeżdżamy na wakacje, tam jestem uległy wobec swojej partnerki, a razem jesteśmy ulegli wobec Pana, lub Pary, i spełniamy razem, lub ona, ich zaczcianki, ale też codzienne obowiązki...,

W ramach zabawy "tak", w gronie osób wtajemniczonych w klimat, jak najbardziej...

Ale jeśli wychodzi to na jaw, poza "nasze środowisko" to już nie jest fajne, ba, irytujace, jak osoba otwiera usta będąc w szoku, a ją czuje się jak kretyn...

24/7, - nie wiem czy ktoś ma na tyle silny charakter by mnie utemperowac na stale, predzej czy puzniej się zbuntuje...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja się wpiszę, że...

MOŻNA! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dodam od siebie, że trzy dni temu oznajmiłem swojej kobiecie, że chcę być jej niewolnikiem. Już nie mogłem wytrzymać napięcia. Ciągle siedziałem w necie i szukałem filmów. Powiedziałem jej, że chcę być jej szmatą, służącym, toaletą, bankomatem bo zawsze tak się czułem przy pięknych kobietach. Jesteśmy ze sobą 4,5 roku. Znała pewne moje fantazje i wiedziała, ze chcę być jej toaletą jednak nie rozumiała do końca podstawy moich zachowań. Początkowo się popłakała ale przytuliłem ją delikatnie wytłumaczyłem. Wygląda na to, że zrozumiała i co więcej ku mojej uciesze spodobało jej się. Szczegółów jest sporo ale okazało się, że moja Pani ma o wiele większą fantazję niż się spodziewałem. Wczoraj za karę zlała mnie pasem potem pod prysznicem obsikała i nie pozwoliła się spłukać. Musiałem czekać aż aż wyschnie. Jestem na tyle pokręcony, że dla mnie to wielka przyjemność. Najbardziej cieszy mnie to, że jej aktywność seksualna wzrosła. Dziś w czasie seksu pomyślała, że będzie mnie policzkować co bardzo ją nakręciło a dodatkowo wcześniej zrobiła mi makijaż. Nigdy szczególnie nie kręciła mnie feminizacja ale ja nie mam prawa sprzeciwu a jej śmiech był dla mnie lekiem. Kazała mi kupić strapon i pejcz. Pasa cnoty nie mam ale jak mi rozkaże założyć to nie mam wyjścia. Ogólnie ostatnio było trochę czasu (ona studiuje a ja wziąłem urlop) i głównym moim zajęciem było usługiwanie: przygotowywanie posiłków, sprzątanie i całowanie stóp w olbrzymich ilościach. Będę na bieżąco relacjonować jak na się układa. To bardzo rozsądna kobieta i wie że jak będę potrzebować czasu na pracę albo na naukę to popuści trochę. Ogólnie jestem niesamowicie szczęśliwy bo w sprawach seksualnych średnio nam się układało a od trzech dni jest zupełnie inaczej. Podsumowując jestem początkującym niewolnikiem 24/7. Nie mogę doczekać się kolejnych pomysłów mojej właścicielki.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...