Skocz do zawartości
Małgosia

fem(male)dom _24/7_

Rekomendowane odpowiedzi

Moja żona - postawiła przede mną kolejne zadanie na weekend.

Mianowicie mam ją zdominować i potraktować jak suczkę.

Właśnie myślę co jej zafundować, wstępny pomysł mam.

Chcę jej wykonać sesję z bieliźnie z elementami bdsm i jedno z zdjęć Wam udostępnić (które ona sama wybierze) .Jako że będzie to jej pierwsze świadomie wybrane zdjęcie udostępnione innym czuje się trochę zażenowana i podniecona.   Myślę jeszcze nad tym co można dla niej więcej wymyślić.

Pomożecie?

Zdjęcie jak się przygotowuje- przebieranie, przymierzanie itp.

Na czworaka "prowadzona" za włosy, lub na smyczy przez pana- samowyzwalacz.

Oparta przodem o ścianę z rękoma skrępowanymi z tylu.

Przywiązana do łóżka w pozycji "X"

W trakcie osobistego przeszukania- wypięta, spódniczka na ledźwiach, majtki w połowie ud, gumowa rękawiczka rozchylająca pośladki samowyzwalacz.

Zabawa z kapiącym woskiem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On : Możesz dodać kilka wyzwisk do tego wszystkiego. Ale nie wiem czy Was to kręci.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chanel znam kilka osób które tak się bawiąnie jest to niestety zabawa na stałe bo to za bardzo wyczerpującenie znam nikogo kto bawiłby sie tak na stałedefinicja takowych zabaw to Domectic Discyplinedominacja 24/7 - czyli dominacja nie tylko w sytuacjach intymnych/łóżkowych ale również w sferze "życiowej/domowejchanel czy o to właśnie ci chodziło?Definicja - TUTAJ

zgadzam sięna stałe to bardzo wyczerpujące ale zabawy weekendowe od piątku do niedzieli już da się wprowadzić w życie, my określiliśmy to w naszym kontrakcie jest super.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie co jest fajne? nie chodzi juz o zakres dominacji i w jaka strone, ani o to ile to trwa czy w ogole nie ma przerw, tylko to, ze tu swobodnie mozey pisac zarowno o fantazjach, jak i doswiadczeniach, wymieniac sie pogladami. niewazne jak niektore wizje sa oddalone od tradycyjnie spolecznej ksiazki, to penetracja i eksploracja swoich mysli, pragnien, zakamarkow umyslu, reakcji na to co nas podnieca, co sprawia unikalna przyjemnosc jest wyjatkowa i niepowtarzalna. 

chociaz malo sie udzielam na forum, a obecne sprawy zawodowe sprawiaja, ze spedzam 3/4 doby przed komputerem lub studio, to bardzo sie ciesze, ze was poznalem :) 

no i ze moge czytac, chwytac inspiracje, odkrywac samemu swoje reakcje... 

pozdrowienia :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

swobodnie mozey pisac zarowno o fantazjach, jak i doswiadczeniach, wymieniac sie pogladami

Tak wlasnie to robi to forum takie jakie jest... mile i cieple...

klaniam sie subi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona - postawiła przede mną kolejne zadanie na weekend.

Mianowicie mam ją zdominować i potraktować jak suczkę.

Właśnie myślę co jej zafundować, wstępny pomysł mam.

Chcę jej wykonać sesję z bieliźnie z elementami bdsm i jedno z zdjęć Wam udostępnić (które ona sama wybierze) .Jako że będzie to jej pierwsze świadomie wybrane zdjęcie udostępnione innym czuje się trochę zażenowana i podniecona.   Myślę jeszcze nad tym co można dla niej więcej wymyślić.

Pomożecie?

Nie wiem, czy wyzwanie jeszcze aktualne...

Ale jeśli tak, to mogę podrzucić taki pomysł:

na zdjęciu suczka trzyma kartkę z wyrazistym, uwłaczającym jej napisem - np. "JESTEM SUKĄ", "OBCIĄGAM KOMU POPADNIE".

W wersji ostrzejszej może ten napis mieć wypisany mazakiem na ciele - np. na piersiach, na tyłku.

Bawiłem się tak kiedyś z moją partnerką i działało to na mnie niesamowicie. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek scubi

Fantazja albo rzeczywistość. Chciałabym wiedzieć czy są tu pary które realizują taką fantazję. Jeśli tak to czy np ogranicza się to do pasa cnoty, czy idzie dalej.. usługiwanie? A może np tak jak ja, ktoś marzy aby spełnić taką fantazję kiedyś, na wyjeździe.. W tym roku nie udało nam sie wyjechać na takie wakacje, żeby móc odizolować się i tak zabawić, ale mam nadzieję że uda nam się wkrótce ;) Kilka dni bycia niewolnicą, usługiwania, dogadzania, karania ;) Pan robi co zechce, kiedy zechce.. przez cały czas w obroży ( dlatego na wyjeździe) - symbolu poddaństwa ;) A jeśli są pary które na codzień tak żyją, to jak wygląda u was taka relacja poza łóżkiem?

Witam!

Jestem w związku zdominowany przez moją żonę i jest to stan permanentny. Oczywiście z różnym nasileniem, przecież mamy dzieci, pracę inne obowiązki. Oczywiście jeśli warunki na to pozwalają noszę obrożę itp, a tak  na co dzień pas cnoty(z przerwami), klamerki na sutki itp. Zona organizuje mi zajęcia na reszte dnia po powrocie z pracy. tak po krótce, bo długo by pisać .... Pozdrawiam 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jsli chodzi o femdom 24/7 to jest to dla mnie ideal. Co nie znaczy, ze to mialaby byc permanentna sesja. Dla mnie femdom 24/7 przejawia sie w zasadzie na przyjeciu zasad podyktowanych przez kobiete.Tylko zasad ktore przechodza troszke dalej niz w zwiazku waniliowym. 

Oczywiste jest ze kobieta ma wolnasc seksualna czyli cuckold jest czyms naturalnym w zwiazku femdom choc odwrotnie nie koniecznie.

Jest to sfera psychiki a wiec wszystko co zwiazane z zapewnieniem Pani zycia w przyjemny sposob. Jest to zaakceptowanie decyzji Kobiety i ich wspieranie 

Jest to chec ciaglego poglebiania swojej uleglosci i chec ciaglgo zaskakiwania Pani nowymi "uslugami"

To jest taka milosc bezgraniczna i bezgraniczne oddanie siebie bez szczegolnych oczekiwan w zamian - w zamian chce sie byc jedynie kochanym jak i jako ulegly.

Tak wiec nie uwazam aby femdom 24/7 byl takim hardcorem o ile nie jest permanentna sesja. Ulegly w koncu nie musi byc ciapa- znam uleglych ktorzy (w zasadzi wszyscy co sa 24/7) w normalnym pozazwiazkowym zyciu bardzo bardzo normalni ale przed swoja Pania i osobami ktore wiedza o ich statusie (a ktorych przybywa) bardzo ulegli.  W domu miedzy soba sa relacje oparte na femdom i tyle - przeciez to nie znaczy ze ktos musi chodzic po domu nago - ale znaczy, ze jesli ulegly sie nauczy zenp.  kiedy Pani podniesie palusze to zamilknie itp itd.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie femdom 24/7 przejawia sie w zasadzie na przyjeciu zasad podyktowanych przez kobiete.Tylko zasad ktore przechodza troszke dalej niz w zwiazku waniliowym. 

Oczywiste jest ze kobieta ma wolnasc seksualna czyli cuckold jest czyms naturalnym w zwiazku femdom choc odwrotnie nie koniecznie.

Jest to sfera psychiki a wiec wszystko co zwiazane z zapewnieniem Pani zycia w przyjemny sposob. Jest to zaakceptowanie decyzji Kobiety i ich wspieranie 

Jest to chec ciaglego poglebiania swojej uleglosci i chec ciaglgo zaskakiwania Pani nowymi "uslugami"

To jest taka milosc bezgraniczna i bezgraniczne oddanie siebie bez szczegolnych oczekiwan w zamian - w zamian chce sie byc jedynie kochanym jak i jako ulegly.

Ja również tak wyobrażam sobie układ 24/7 i w takiej formiej jest on rzeczywiście możliwy. A wlaściwe sterowanie tym układem pozwoli na olbrzymią satysfakcję dla obydwóch stron. Wpaniałe i fascynujący dla mnie jest wplatanie relacji cuckold w elementy życia codziennego pozornie niezwiązane z erotyką np. polecenie wsyprzątania mieszkania nago,

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...