Skocz do zawartości
Małgosia

fem(male)dom _24/7_

Rekomendowane odpowiedzi

Z ciekawych rzeczy które robiliśmy w ramach moich nagród to:· Wyjście na spacer do lasu gdzie na klęczkach przed Nią miałem się onanizować,· Jedzenie nago kolacji z podłogi z rękoma związanymi na plecach.· Patrzenie w będąc przywiązanym i w pasie cnoty oraz nabitym na dildo jak zabawia się masażeremOraz parę innych zabaw

Chętnie popatrzę na fotki z tychże nagród :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie popatrzę na fotki z tychże nagród :redevil:

Też bym zerknął :mrgreen:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze żona na razie nie wyraża zgodny na publikowanie jej wizerunku

Cenzura twarzy jest u nas obowiązkowa, chyba czytałeś w Regulaminie? ;)

Poza tym można tak zdjęcie zamazać, że tylko ciebie będzie widać :redevil:

Po drugie przy spontanicznych akcjach rzadko sięgamy po aparat.

Może następnym razem uda się sięgnąć? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niezłe :redevil:  miałeś założone damskie buty?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jedno starsze zdjęcie

Szkoda, że założyłeś własnego tematu, widać, że masz wiele do opowiedzenia :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W tamtym temacie domagałeś się gotowych pomysłów na zabawę i stąd opinia leniwca.

Inna jest sytuacja, gdy zakładasz temat, wstawiasz fotki, opisujesz zabawy i dopytujesz jak jeszcze można je urozmaicić.

Czaisz tę subtelną różnicę?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się, nie powiem z miła chęcią posuwałbym Twoją Pani gdy ona posuwa cię strap onem:) Czułbyś moje pchnięcia w Nią bo Ona wtedy by wchodziła w ciebie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się, nie powiem z miła chęcią posuwałbym Twoją Pani gdy ona posuwa cię strap onem:) Czułbyś moje pchnięcia w Nią bo Ona wtedy by wchodziła w ciebie.

On : uhmm fajne fajne :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On : Nie ukrywajmy - niektórzy mają już duże doświadczenie w realu. Inni dopiero się pokazali innym. Nawet to, na jakim jesteśmy my jako para poziomie, trwało lata. My przesuneliśmy granice o krok dalej, chcąc poznać ludzi o podobnych zainteresowaniach. Powiedzieć komuś wprost - tak to mnie kręci. Jednak na wszystko musi przyjśc odpowiednia pora ;)

On : U nas dominacja jest dośc powiązana z crossdressingiem. Przejawia się w dużej części z upokorzaniem mnie w ten sposób. Dzięki temu można to nazwać femdomem 24/7. Praktycznie zawsze mam pomalowane paznokcie u stóp. Co dzień chodzę w rajstopach, a w pracy pod spodniami (Jako zabawną sytuację dodam, że byliśmy kiedyś u rodziony na imprezie, a ona przyszła ze swoimi rajstopami ręku i powiedziała, że nie wiem jak to zrobię, ale mam je natychmiast nałożyć na siebie). Jeśli wieszam pranie to mam to robić w szpilkach. Spanie w staniku zaliczyłem dawno temu. Nawet jeśli nie robimy czegoś w stylu : "Ona :Możesz dojść kochanie, ale tylko jak Ci się uda to zrobić, bez dotykania się, skacząc na dildzie", to w praktyce na co dzień jej dominacja mnie dotyka. Jest to dość zabawe czasem, gdy idę do toalety w pracy i by się dostać do przyrodzenia, muszę odpiąc spodnie, opuścić rajtki, a potem wyjąć je ze stringów :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...