Skocz do zawartości
kdcuckold

Nasz plan

Rekomendowane odpowiedzi

Rogacz jako kelner, to ciekawa opcja z punktu widzenia dominacji/poniżania.

Ewentualna nagroda to "dopuszczenie do stołu", widz albo "pomagacz".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obiecana wizja Dorotki z pierwszego cuckoldowego spotkania.

Całość tego typu spotkań jest dla mnie nowością. Pamiętam jak ciężko było Karolowi powiedzieć o tej jego fantazji. Nie muszę chyba też mówić, że dla mnie to nie było coś lekkiego do przełknięcia. Jednak zaczęło mi się to podobać. Pamiętam jak pierwszy raz się kochaliśmy w tym klimacie. Miałam zawiązane oczy i musiałam wymawiać imię kochanka. Niesamowicie się w to wkręciłam i odczucia była niespotykane... 

Ten plan o którym Karol piszę tutaj jest dla mnie w większości tajemnicą - piszę to na gmailu, ponieważ nie chce do końca wiedzieć szczegółów. Natomiast część jaka odbędzie się w łazience mam sama przedstawić.

Widzę to tak:

Przed samym momentem wejścia do łazienki, całuję delikatnie Karola. Taki ostatni pocałunek zanim nasz świat się zmieni. Zamykają się za nami drzwi. Taka mistyczna granica, bo wiem, że mój facet jest za drzwiami. Jednak dzieli nas mur teraz, co prawda iluzoryczny, ale jednak. 

Mój kochanek ( a moze nasz w sumie, bo oboje w tym uczestniczymy) odpala świeczki, które Karol już zawczasu rozłożył w łazience. Atmosfera gęstnieje. On prosi mnie bym się rozebrała. Stoję przed nim w samej bieliźnie po chwili. Obraca mnie do ściany. Mocno trzyma. Nie mam możliwości obrony. Jego ręce zaczynają błądzić po moim ciele. Czuję podniecenie, które przeszywa każdy kawałek mojego ciała. Bardzo powoli jego dłoń zaczyna zbliżać się do moich majtek. Wkłada tam rękę i mruczy z zadowolenia, bo czuje, że jestem bardzo mokra. 

Mówi, żebym go rozebrała. Odkrywam skrawek po skrawku jego ciała, aż zostaje tylko w bokserkach. 

Na co czekasz?Mój opór i wstydliwość miesza się z podnieceniem i sporą dawką poniżenia. Wybuchowa mieszanka. 

W końcu zrobiłam to co mi kazał. Już przez bokserki widziałam, że jest podniecony. Teraz widzę jego pełny rozmiar i stwierdzam... że jest większy od Karola. W sumie tego on chciał a i mi się taka wizja bardzo podoba. ON całuje mnie namiętnie, przyciska do siebie. Czuję, że jego męskość zaczyna zbliżać się niczym instynktownie do mojego kwiatka. Wchodzimy do wanny po chwili pieszczot. 

Nie mogę sama uwierzyć co się dzieje. Jestem naga z obcym mężczyzną w wannie a moj partner czeka pod drzwiami. 

On zaczyna mnie namydlać. Nie śpieszy się. Każdy kawałek mego ciała namydla z dystynkcją, niczym koneser patrzący na obraz czy pijący wino. 

Oczywiście bardzo namydlił mi piersi i pupę. Tutaj w ogóle się nie śpieszył, widząc jak moje sutki reagują na taki zabieg. Zamnkij oczy - mowi. Jego silna ręka zaczyna schodzić niżej. Po brzuszku, jego palec kieruję się niżej i niżej.

Jakaś część mnie chce powiedzieć przestań, usta układają się, by to powiedzieć, jednak głos nie wypływa.

Wchodzi we mnie palcem. Mocno. Brutalnie. Bada mnie. Penetruje. Pieprzy.

Jest tak ciepło w łazience,muszę być cicho, bo ściany są cienkie i sąsiedzi usłyszą.

Słychać tylko plusk wody. Drżę cała, dobrze że leże bo mogłabym nie wytrzymać. 

Podniecenie zaczyna robić swoje i zaczynam odpływać w rozkoszy. 

Zastanawiam się jednak czy powinnam dojść... Niech on zadecyduje. 

Wychodzimy z wanny. On kładzie na podłodze ręcznik. 

Każe mi uklęknąć na nim i otworzyć usta...

Kolejny raz zdam się na jego decyzję... Czy chce tylko bym go popieściła... czy chcesz dojść?Jego kutas zbliża się coraz bliżej moich ust i muszę powiedzieć... CHCE GO POCZUC W USTACH!

Co stanie sie dalej niech on zadecyduje. Chce być uległa. Chce go uszczęśliwić. 

Podnieca mnie fakt, że Karol jest przy drzwiach. Widzę zarys jego sylwetki przez drzwi. Czuję jego poniżenie , strach  i podniecenie. Od teraz nic nie będzie takie jak dawniej. Kocham Go, jednak dziś będę suką innego...

post-7803-0-38065600-1377255851_thumb.jpg

Jeśli macie jakieś propozycje co do tego etapu to piszcie. Chętnie posłuchamy a może wykorzystamy. Termin spotkania się zbliża, więc liczymy na aktywność:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My czekamy na Wasze pomysly, bo naprawde wezmiemy je pod uwage w tym wieczorze. Zrobimy nawet maly foto reportaz:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym to widział tak:

Po ich wyjściu z toalety Rogacz nago klęczy z drinkami przy drzwiach... Parka odbiera od niego drinki i wszyscy idą do pokoju(rogacz oczywiście na czworaka). Hotka każe rogaczowi rozebrać się do naga, a kochanek podsuwa pomysł, aby posłużył za stolik, oczywiście jeśli coś rozleje będzie sroga kara... Parka zabawia się w najlepsze, a poniżony Rogacz grzecznie klęczy i obserwuje jak jego Kobieta pieści się z innym, lepszym facetem. Po chwili pieszczot kochanek chce pokazać swoją dominującą pozycję i oblewa stópki hotki drinkiem, mówi wówczas do rogacza:

-Zlizuj frajerze! Oooo tak, grzeczny piesek... tylko na to zasługujesz. Widziałaś skarbie jakiego uległego masz faceta?

Po czym oboje wybuchają śmiechem. Kochanek mówi dalej:

-A wiesz co jest w tym najlepsze? Jemu się to podoba! Lubisz to prawda piesku?

Czerwony z upokorzenia rogacz nie jest wstanie wydusić ani słowa... Kochanek kontynuuje:

-Zadałem Ci pytanie!

Na to rogacz:

-Tak.

Kochanek: "Tak Panie!" Zaspokoję dziś Twoją kobietę w sposób w jaki Ty nigdy jej nie dogodzisz więc oczekuję należnego mi szacunku i wdzięczności.

Rogacz: Tak Panie.

Hotka: O mój boże jesteś taki żałosny...

Kochanek:Dobra wystarczy już tych stópek...

Ściąga SWOJĄ skarpetkę i knebluje rogacza.

Kochanek: To po to abyś nam zbytnio nie przeszkadzał...

Hotka: Coooo? On wziął do ust Twoją skarpetkę! Nie mogę na to patrzeć... HAHAHA

Kochanek: A czy on ma jakiś wybór?

To tyle;D. Wiem, mało to dopracowane, zresztą słaby ze mnie pisarz;p. Ale ktoś z "lekkim piórem" mógłby to odpowiednio przerobić i byłoby ok ;D.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł jak najbardziej możliwy do realizacji. Jeden tylko zmiennik, zamiast jego skarpetki użyjemy prawdopodobnie jej majteczek.Natomiast co do tematu stópek... z pewnością w ten czy inny sposób, będzie on powiedzmy "kartą przetargową". Myśleliśmy, żeby Karol zlizał soczki rogacza z moich stópek ubranych w pończoszki/

Bardzo podobało nam się natomiast takie gruntowne podzielenie ról, poniżenie rogacza. Czekamy na więcej propozycji i dziękujemy za Wszystkie do tej pory:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...