Skocz do zawartości
kdcuckold

Nasz plan

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie...Na początku chcielibyśmy zaznaczyć, że to nie do końca opowiadanie,ale nasze marzenie.Chcemy by tak wyglądał nasz 1 raz cuckold, jako, że w Chojnicach się nie udało :(

Szukamy kogoś z okolic gdyni lub kogoś kto by chciał w te okolice dojechać.Szukamy kogoś na początek września. Oczywiście zaznajomionego w temacie cuckold. Marzeniem by było , żeby miał dużego.Nie przedłużając zaczynamy...

Poznaliśmy się w internecie a dokładnie na pewnym forum cukold:).

On przystojny, wysportowany i wynikało ze zdjęć i rozmów, że dobrze wyposażony...

Bardzo dobrze...

Planujemy to spotkanie z Dorotą od jakiegoś czasu. Nie raz ustalaliśmy szczegóły, które ja przekazałem D.

Powiedziałem mu wszystko. Całą wiedzę o seksualności mojej D na którą musiałem długo pracować.

Spotkaliśmy się w sobotę. Chcieliśmy by każdy z nas miał wolną niedzielę. bo zabawa całonocna się szykowała.

Odwiedził nas o 20.

Nie muszę wspominać, że cały dzień chodziliśmy poddenerwowani,ale też podekscytowani. Dorotka dostała nowy komplet bielizny, mieszkanie posprzątane, świeża pościel, świeczki. Wszystko gotowe.

Przywitanie kulturalne, bez niesmaków. Przechodzimy do pokoju. Siadamy. Kolacja już na stole, więc bez zbędnych słów siadamy do posiłku. Ja z Dorotą po jednej stronie on po drugiej.Wraz z czasem i kolejnym drinkiem, rozmowa stawała się luźna.

Wtedy on pierwszy raz pokazał swą dominującą stronę, na której nam zależy.

Poprosił Dorotę by przysiadła się do niego. Niby nic...

Ona bez wahania tak zrobiła. Była ubrana w zwiewną różową sukienkę i szpilki. 

Rozmowa toczyła się dalej...

Atmosfera w pokoju gęstniała z minuty na minutę. On zaproponował brudzia z Dorotką.

Gdy już przechylili kieliszek stało się coś nieoczekiwanego. Zamiast kurtuazyjnie pocałować ją w policzek, pocałował ją prost w usta. Wtedy po raz pierwszy ich wargi się połączyły. Widziałem jak moja ukochana kobieta przymknęła oczy i pomimo szoku jaki wywołała w niej ta sytuacja nie uciekła. Pocałowała go. Subtelnie, bez tzw. "języczka" ,ale jednak. 

Każdy z nas jakoś odetchnął po tym. 

Prowadziliśmy rozmowę a przede wszystkim picie alko dalej.Nawet nie zauważyłem kiedy jego prawa ręka zginęła z pola widzenia. Zauważyłem po oczach Doroty. Potrafię w nich rozpoznać każdą emocję a w tej chwili mówiły do mnie ... jestem zakłopotana i w szoku.

Nie widziałem gdzie dokładnie trzymał swoją dłoń. Jedyne co widziałem, to jak jego mięśnie ramion się poruszają. Dorota nic w tym czasie nie mówiła. W sumie nikt z nas nie mówił. Zapadła cisza...Wtedy ona powiedziała nasze hasło umowne. Czy wymasujesz mi stópki?Ciąg dalszy nastąpi...

post-7803-0-31012200-1376953251_thumb.gif

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak mówiłem, to jest nasz plan i kogoś szukamy do realizacji:)

Ciąg dalszy...

Cała nasza trójka wiedziała, że ten moment przyjdzie. Każdy z osobna i wszyscy razem czekaliśmy na niego. Dorota w końcu podjęła decyzję, że chce dziś cuckold.

Parę słów wyjaśnienia... Stópki Dorotki są dla mnie fetyszem, coś co jest (jeżeli chodzi o ciało) bardzo ważne. 
Więc gdy po raz pierwszy obce ręce zaczęły je dotykać krew mi się wzburzyła. Widząc jak jej piękne stopy są ugniatane, łaskotane, nacierane... poczułem ulgę,bo jest to wspaniały widok.

"Proszę zostań moim Panem" - szepnęła Dorota.

To było nieuniknione. Tak się umówiliśmy, jednak zauważyłem jej uśmiech gdy to powiedziała. Dotychczas była skrępowana sytuacją lub zszokowana, jednakże teraz jest pewna siebie. Mam nawet wrażenie, że przeszła już ten moment w którym myśli się zdroworozsądkowo a oddaje stery namiętności.

Teraz czas na realizację 2 części planu. 
Zgodnie z naszymi założeniami On zakłada Dorocie opaskę na oczy. Udają się razem do łazienki. Zamykają za sobą drzwi, zostawiając mnie na zewnątrz. Dorota mówiła, że penetracja jej kwiatka możliwa tylko z gumką, które notabene mam ja za drzwiami. Gdyby chcieli się kochać tam, będę o tym wiedział, prawda?

Prosimy wszystkich o komentarze i pomysły jak zrealizować całość wieczoru. Może macie pomysły do tej części? Na pewno oboje jesteśmy ulegli, tylko , że Dorota bardziej. Ona lubi ból ja lubię patrzeć.

Możliwe jest, że jeśli znajdziemy tutaj odpowiedniego bulla będziemy utrwalać tą fantazję w realu.

Najprawdopodobniej w relacji foto, więc warto naprawdę poświęcić nam chwile tutaj. Można powiedzieć, że ludzie z forum pomogą w napisaniu scenariusza naszej 1 nocy cuckold.

post-7803-0-05358000-1376982926_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pięknie napisane i wymyślone. Wynika z tego, że dużo ze sobą rozmawiacie o tym, co jest niezmiernie ważne i uprawdopodabnia wspaniałe przeżycia (w odróżnieniu od: gwarantuje). Myślę, że do tego momentu, to jest powolny wstęp budujący napięcie i wprowadzający w klimat wszystkich aktorów macie obmyślony perfekcyjnie. Jednakże ja osobiście, nie opracowywałbym tak szczegółowo dalszego scenariusza wydarzeń. Mogłoby to przesunąć myśli uczestników nieco za bardzo w kierunku odtwarzania założonego scenariusza zamiast od istoty sprawy czyli dobrej zabawy. Sądzę, że określenie granic w których ma się (głównie bullik, jako wodzirej) poruszać byłoby bardziej na miejscu (jedną z nich jest np. prezerwatywa). Jak się czyta to opowiadanie to występuje w nim element zaskoczenia np. bruderszaft poprzez pocałunek w usta, lecz jeśli tak zrobicie w rzeczywistości to zaskoczenie z pewnością będzie znacznie mniejsze, li tylko związane z kontaktem cielesnym, bo przecież będzie to z góry założone, nieprawdaż? Wierzę, że chcecie zafundować sobie mocniejszy dreszczyk emocji, czego Wam szczerze życzę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to co mówisz może ma sens, tylko jedno zastrzeżenie. Dorotka przez 2 tygodnie nie ma dostępu do netu a opowiadanie to zna tylko schematycznie tzn. nie zna szczegółów, które mają być niespodzianką. Opowiedziała właśnie o swoich granicach, powiedziała jak sobie to wyobraża...

Dlatego pragnę żeby ten temat się rozwinął. To właśnie ciekawe pomysły i takie smaczki spowodują, że razem zaskoczymy Dorotkę...

Ona na wiele się zgodzi a każdy z pomysłów docenimy.

Prosimy więc o każdą sugestię, pomysł, komentarz :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z łazienki było słychać szum wody.Czy tylko po to aby zagłuszyć inne odgłosy?Ktoś zamknął kabinę prysznica... czyli jednak coś się dzieje... Czy Dorota jest pod prysznicem czy on?

a może są tam razem?

tak czy tak na pewno już zobaczyła jego sprzęt... ciekawe jaki on jest... czy jej się podoba? na pewno będzie zadowolona.słychać pluski... czyli jednak są razem... 

pewnie nie wytrzymała i musiała wziąć go do buzi, robi to rewelacyjnie i bardzo to lubi woda jakby lekko przykręcona, odgłosy wyraźniejsze... i słowa, wreszcie słowa "połknij wszystko"...na pewno nie uroni ani kropelki...czyli jednak te miarowe pluski to nie była penetracja... chyba...woda dalej lekko odkręcona, jednak słychać jakiś ruch...nie wychodzą jeszcze?co tam się dzieje?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy w życiu nie byłem tak podniecony i poniżony za razem. Drzwi w naszej łazience wyglądają podobnie jak te co na załączniku, tylko wszystkie "okienka" do dołu mają takie szybki. post-7803-0-58548100-1376991759_thumb.jpg

Tak bardzo jak chciałbym patrzeć co tam się dzieje, mam swój plan do realizacji.

Choć każda komórka mojego ciała krzyczy bym został pod drzwiami, muszę przygotować dalszą część.

Wchodzę do pokoju. 

Pierwsza rzecz jaką muszę zrobić to przygotować dla nich łoże. Świeża pościel, posypię ją płatkami róż. Nie ma chwili, żebym nie patrzył przez przyćmione szybki co tam się dzieje. Adrenalina pulsuje.

Następna rzecz. Przygotować dla Dorotki bieliznę na wieczór. Jak on wyjdzie, moja kobieta zostaje w łazience i czeka aż ją ubiorę na dalszą część.

Odpalam świeczki, bo ona je lubi. Wiele z nich jest ciężko odpalić, bo ręce mi się trzęsą...

Na koniec jeszcze kładę na stoliczku obok łóżka rekwizyty na tą noc. Linki przy pomocy której On zwiąże Dorcie.

Drinki dla nich, żeby mogli się odświeżyć.

Lód.

Żel intymny.

Pas.

Klamerki.

Przygotować jeszcze muszę dla nich przekąskę... 

Wieczorem Dorotka opiszę co nieco jak sobie wyobraza zabawe w lazience...

Czekamy na dalsze posty:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...