Skocz do zawartości
DominaParka21

Dwie hotki i ogier?

Rekomendowane odpowiedzi

Zouzo - że jesteś jedną z 2 hot wife na tym forum które nas w tym scenariuszu najbardziej kręcą :)

Chyba się domyślam kto jest tą drugą Hot Wife :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam odnośnie tego pewne domysły ;D.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też! :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jednym z elementów w sesji może być epizod gdzie jestem zamknięty w pasie cnoty; Moja Doma i druga Hotka odwiązują mnie od krzesła i kładą na łóżko po czym zaczynają pieścić mojego uwięzionego ptaszka... doświadczona hotka w swoim seksownym stroju pieści mnie tak jak nigdy, patrzy na mnie zalotnie, wie co mnie kręci z forum i od Dominiki, pieści mnie stopami, piersiami, ustami, muska mojego penisa, masuje jądra i mosznę podczas gdy moja dziewczyna pieści odpoczywającego ogiera leżąc na jego piersi, masuje mu jego wolnego penisa jednocześnie każąc pieścić jej śliczne stopy...

Całują całe moje ciało, błądzą swoimi dłońmi po wszystkich jego częściach aż zaczynają zajmować się sobą... zaczynają od stóp kończąc na ustach i cipkach dając do wylizania ich pyszne soczki...

Obie dziewczyny widzą jak to na mnie działa, wiedzą co dzieje się w mojej głowie... Hotki wiedzą co tracę, jakie wspaniałe chwile uniesienia mógłbym przeżyć dzięki doświadczonej kobiecie a jednak mogę tylko patrzeć i skomleć jak ostatni frajer podczas gdy moja kobieta zajmuje się innym facetem..

A doświadczona hotka wie że jestem w takim stanie że spełnię jej nawet najbardziej perwersyjne, upokarzające zadanie za zdjęcie pasa, do którego i tak nie dojdzie...

Potem hotki jeszcze bardziej nakręcają mnie, np. kładąc się na mnie, wypinając i ocierając o mnie tyłkami, cipkami aż do akcji wchodzi ogier i zabawa zaczyna się od początku a ja znowu zostaję przywiązany do krzesła z sinymi jajkami i obolałym kutasem...

/Fantazja pisana wspólnie z Dominiką :) Chcecie opowiadanie na podstawie tej fantazji? Czy mogę Cię w nim zawrzeć Zouzo na miejscu tej doświadczonej, seksownej hotki która pomoże mojej dziewczynie?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że możesz. Sama jestem ciekawa co takiego wymyślisz. :D A, jak widzę, wyobraźni Ci nie brakuje. :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...