Skocz do zawartości
DominaParka21

Dwie hotki i ogier?

Rekomendowane odpowiedzi

Naszła mnie ostatnio taka fantazja, że moja niedoświadczona Doma umawia się z jakąś doświadczoną, najlepiej UC hotką wprowadziła ją w świat UC.. Ja o tym nie wiem, po prostu idziemy na spotkanie np. do hotelu a tam czeka już jakaś hotka znana z forum i moja Dominika się z nią wita. Ja oczywiście muszę się rozebrać, moje podniecenie potęguje obecność dwóch kobiet które już niedługo czeka seks z prawdziwym facetem. 

Moja Doma jeszcze nieśmiała czeka na interwencję drugiej hotki która traktuje mnie jak swojego osobistego rogacza, a Dominika stopniowo do niej dołącza. Podniecenie zwiększa się gdyż hotki szanują się nawzajem a mnie upokarzają na każdym kroku, moje rozmiary, Dominika omawia z nią moje możliwości itd. Ogólnie moja dziewczyna pozwala hotce na wszystko, może robić ze mną co tylko zechce...

Wkońcu wchodzi ogier, hotki zajmują się nim obydwie, a ja niedoświadczony i związany mogę się tylko przyglądać i czekać na to co wymyślą...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się ta fantazja! :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek ogier szuka

Mi bardz podoba sie !!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki ;)

Idąc dalej tą myślą, wyobrażam sobie co dzieje się w mojej głowie i innych uczestników podczas takiego spotkania... ja, 21 letni chłopak mający tylko 1 partnerkę w łóżku nago na kolanach przed władczą, doświadczoną i pewną swojej kobiecości i piękna hot wife oraz moją dziewczyną którą ta kobieta traktuje na równi... pewne siebie, patrzące się na moje mało skuteczne przyrodzenie z mieszaniną politowania i żalu.. 

A później dochodzi ogier, doświadczony facet który bez problemu zaspokaja obie kobiety kilkukrotnie, a moja Doma dopomina że mi często nie wychodzi to ani razu.. Zajmujący się dwoma kobietami które wolą jego wiedzącego jak je pieścić, a nie mnie klęczącego ze stojącą pałą której hotki zabroniły mi dotykać...

I świadomość tego że moja partnerka uczy się od tak doświadczonych podczas gdy ja pozostaję w tyle, ona poznaje co to jest prawdziwy seks kiedy ja mogę tylko się przyglądać..

Oczywiście w czasie sesji hotki i ogier mogą mnie dowolnie upokarzać na różne sposoby, Dominika nie stawia jej mentorce żadnych ograniczeń..

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko możliwe do zrealizowania! :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Narazie długa droga nas czeka do zrealizowania takich fantazji bo jesteśmy dopiero na początku, moja Doma obecnie nie chce spotkania - a że się świetnie rozumiemy to nie namawiam jej, ona także czyta to forum i nie przeszkadzają jej moje (i po części jej) fantazje. Oboje jesteśmy zdania że może kiedyś się zdecydujemy, może nawet dojdziemy do takich fantazji i poczynimy szukanie hotek którym się to będzie podobało.

Doma ze mną równolegle czyta posty w tym temacie, i musimy przyznać - Zouzo - że jesteś jedną z 2 hot wife na tym forum które nas w tym scenariuszu najbardziej kręcą :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O dziękuję, miło mi. :) 

Wszystko przed Wami... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawa fantazja, jako facet lubiący dominację sam nieraz miałem ochotę na podobny układ, tutaj w roli ogiera ;)

2 kobiety i ja... znowu się rozmarzyłem :D:redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo ciekawa fantazja :)życzę zrealizowania :)

ale oczywiście pisz też dalszy ciąg :D

jak już Zouza napisała "Wszystko możliwe"

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...