Skocz do zawartości
Duszek czarny1410

wątpliwosci

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek czarny1410

Witam wszystkich! mam 26 lat, moja dziewczyna 23. Jestesmy z soba od ponad roku. Różne rzeczy mnie podniecały, ale od jakiegos miesiąca zorientowałem sie ze do czerwonosci rozpala mnie juz sama mysl ze ktos móglby dotykac moją dziewczynę. Rozmawiałe juz o tym z moim przyjacielem, na początku bardo się tego wstydziłem, ale wyjasnil mi ze moje podejscie do tego co mnie podnieca nie jest skrzywieniem, no przynajmniej wg niego. Co prawda rozmowa nie była na trzezwo, i zapytałem go czy jezeli doszlo bWyobrazam sobie ze lezeymy z Natalka obok Piotrka, ja zaczynam sie do niej dobierac a Piotrek dotykac, jej!! mysle ze to był by juz nieziemski odlot. Moje watpliwosci sa nastepujące: czy nie posuniemy sie za daleko, czy to wszystko nie zepsuje relacji miedzy nami, najbardziej zalezy mi jednk na relacjakc miedzy mna a Natalką. Nie wiem jaki ma rozmiar penisa, chyba bym sie niezle wstydził jak by był wiekszy, kurde z jednej strony bym bardzo chcial a z drugiej nie chciał bym przesadzic i nie chcialbym zeby Natalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wrażenie niedokończenia ostatniego zdania, nie wiem o co kaman ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kurde z jednej strony bym bardzo chcial a z drugiej nie chciał bym przesadzic i nie chcialbym zeby Natalka

czarny1410 czego byś nie chciał żeby Natalka ????????

Dobrze illcia zauważyła :-P zdanie nie jest dokończone :-o :-o :-o

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zacznijmy od początku i po kolei.Jak na Twoje fantazje zapatruje się Natalka?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czytacie miedzy wierszami.... Wypowiedź miała być nie dokończona.... :)))

Ja powiem tak:

Przede wszystkim na razie zostań przy czytaniu postów innych uzytkowników forum. Jest tu naprawdę sporo rozwianych pytań i watpliwości. Wydaje mi się, że po dokładnej lekturze bedziesz wiedział czy zechcesz zaryzykować, czy nie zechceszz ... Trudno powiedzieć Ci jednoznacznie, bo zawsze jest jakas niepewność. Uzytkownicy mogą Ci coś doradzić, ale zdecydować powinniśie razem.

Podpisuje sie obiema rękoma pod zapytaniem ludelbul'a.

Podstawa, to mieć  pełne porozumienie z parterka, być pewnym uczuć do siebie i decyzja, że sam fakt aprobowanej przez Was oboje zabawy nie odbije sie na Waszym związku. Co nagle to po diable. :)

Jesli nie pogadasz z Natalką, to nie będziesz wiedział jak ona zapatruje się na taki układ. Czy Piotrek sie jej podoba? Może warto sprubować z kimś obcym, kogo wybierze ona?

Powodzenia w realizacji pomysłu!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...