Skocz do zawartości
illa

Najbardziej oryginalne komplementa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

przy moim charakterze to naprawdę oryginalny komplement :D i wcale nie od kochanka acz wspaniałego mężczyzny :)

"cisnę żeby przyjechać do Ciebie Słodka Moja :*:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przerywam w trakcie rozmowy, pędzę i pędzę i zostałam podsumowana :P

" jesteś ADHD, co w Twoim przypadku znaczy: A - akcja D - demolka H - chaos D - destrukcja"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.05.2018 o 09:05, Sailor&Lula pisze:

"Twoje piersi są jak rynek w... (tu jedno z polskich miast) - nie za duże, nie za małe - takie w sam raz". :lach:

Lula.

Chciałam do tego powyższego komplementu dodać na koniec roku jeszcze dwie perełki, tworząc Lula Top 3 2018, ale już wiem, że nie dam rady zmieścić się w trójce. W takim razie rzucam coś już teraz ;) .

"Jesteś tak sprężysta, iż mam wrażenie, że jakbyś wybiła się z tych nóg, to przebiłabyś sufit i wystrzeliła w kosmos".

"Masz tak mocne plecy, że jakbym na Ciebie wsiadł, to dojechałbym do centrum miasta"   . :lach:

No i mój absolutny ulubieniec wśród nietypowych komplementów:

"Ależ Ty jesteś plugawa..." :serce:

Lula.

• Lubię 4
  • Haha 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaprawdę, dziwne stwierdzenia odbieram jako komplementy.

"Jesteś definicją trzech z siedmiu grzechów głównych: chciwość, nieczystość i nieumiarkowanie."

Lula.

• Lubię 5
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

Zaprawdę, dziwne stwierdzenia odbieram jako komplementy.

to co ja słyszę nie ma aż w sobie tyle poezji co Ty dostajesz... z dzisiaj bo odbieram to jako miłe dla mnie słowa

"lubię Cię, nie wiem czemu, pewnie też jestem pojebany"

:D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

się mi przypomniało...

byłam nieznośna, paskudna i nieobyczajna w miejscu publicznym, hamowano mą nieprzyzwoitość...

"nie każdy jest tak aspołeczny jak Ty"

jakież to dla mnie piękne słowa były, ukoiły i grzecznie usiadłam w aucie i z błogim uśmiechem męłłam językiem te słowa :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jakiś czas temu dowiedziałem się...

Dzisiaj też w czeluściach tego forum zostało powiedziane że ...

...mam super krzywe nogi

Jak jeszcze raz to zobaczę (zanim kogut zapieje trzy razy)  to nie pozostanie mi nic innego niż zrobić demonstrację lub zadzwonić do jakiegoś kolegi Ilizarowa żeby mi te nogi wyprostował

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
58 minut temu, Franki74 pisze:

lub zadzwonić do jakiegoś kolegi Ilizarowa żeby mi te nogi wyprostował

ani mi się waż!!! 

wtedy już NIGDY przy Tobie:

- nie rzucę sztućcami w parę siedzącą obok

- nie wypier.. lę się na betonie 

- nie opluję sąsiada bigosem

CHCESZ TEGO?! czy pomyślałeś jak wówczas będzie wglądać Twoje życie? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie kiedyś koleżanka w pracy powiedziała: "Ale masz ładne paznokcie, chciałabym takie mieć". :-/

Przez dłuższy czas potem chodziłem z rękami w kieszeniach.

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...