Skocz do zawartości
illa

Najbardziej oryginalne komplementa :)

Rekomendowane odpowiedzi

To nie moje, ale świetne i (podobno) autentyczne - z książki pewnego konferansjera kabaretowego:

• Jesteś miła, inteligentna i masz sowiecką urodę.
  • Ej Ty! Fajno żeś jest z ryja.
  • Bardzo ładnie się pani nadwaga rozkłada.
  • Jesteś jak historia Kuby - stara, ale ciekawa.
  • Kasiu nie denerwuj się, złość piękności szkodzi, a Ty nie masz czym szarżować.
  • Wyglądasz z tyłu jak porsche boxter.
  • Masz nos jak wloty powietrza w F-16.
  • Aniu, wyglądasz tak ładnie, jak Leon Niemczyk w "Krzyżakach".
  • Jak na ciebie, to jest OK.
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszym komplementem było dla mnie spotkanie na drugi dzień z Hotką, gdy powiedziała mi, że po naszych wczorajszych zabawach ledwo chodzi i siedzi, więc dzisiaj nici z zabawy. Cóż sama chciała na ostro... :)

Skończyło się na lodziku i podziwianiu mojego kutasa i klejnotów. Taki typowy cock worship.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja mam taki ciepły z wczoraj. 

"Jak ty pięknie wkurwiasz moją żonę, chciałbym być taki odważny"  

Ha komplement od faceta waży 100 razy więcej  :facepalm:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja mam taki ciepły z wczoraj. 

"Jak ty pięknie wkurwiasz moją żonę, chciałbym być taki odważny"  

Ha komplement od faceta waży 100 razy więcej  :facepalm:

Jak tak cwaniakujesz to spróbuj tak samo wkurwić swoją żonę :D Hehehehe :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tak cwaniakujesz to spróbuj tak samo wkurwić swoją żonę

Nie ma w tym nic z cwaniactwa to talent i wrodzone predyspozycje. A moja żona to nie temat tego forum gdyby jednak była to byś wiedział, że nikt i nic nie wkurwia Nas tak bardzo jak osoby, które są dla nas ważne.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma w tym nic z cwaniactwa to talent i wrodzone predyspozycje. A moja żona to nie temat tego forum gdyby jednak była to byś wiedział, że nikt i nic nie wkurwia Nas tak bardzo jak osoby, które są dla nas ważne.

Złe mnie zrozumiałeś... nie do tego chciałem się odwołać :)

Ps. Nawet nie wiedziałem, że jesteś żonaty :):P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Złe mnie zrozumiałeś... nie do tego chciałem się odwołać

Bardzo dobrze Cię zrozumiałem. Zaznaczam jedynie, ze o żonie nie wspominam bo nie jest z "branży". Niemniej faktem pozostaje, że w Jej życiu jestem bodaj najbardziej irytującym człowiekiem świata... bo jestem dla niej waży, innych po prostu zlewa :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tekst, który usłyszałam od kobiety starszej ode mnie o 25 lat po tym jak zapytałam dlaczego mi się tak przygląda ‚a bo jesteś tak seksowna, że aż żałuje że nie próbowałam nigdy z kobietą’ ;)

P.

• Lubię 13
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Komplement urodzinowy od byłego - najpierw życzenia i takie tam pitu, pitu o wszystkim i niczym. ;)

On: zobaczysz, jak zerżnę Cię po 80-tce

Ja: A będziesz mógł? :D

On: Ciebie - TAK!

Ja: Dobra, widzimy się za 35 lat :D

On: Wolałbym za 35'

:lach:

Dalej (rozmowy) już nie zdradzę. :P

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj usłyszane:
"nie wkładaj jajek do mikrofalówki, jeszcze się przydadzą" 

padłem :lach:

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...