Skocz do zawartości
illa

Najbardziej oryginalne komplementa :)

Rekomendowane odpowiedzi

"Mmm, uwielbiam takie zarosniete cipki...."

Cipka na trzeci dzien po depilacji.....:D

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panie starsze od Ciebie, a starsze panie - wielka różnica. :P

Tymi nogami to byś objęła 5 facetów naraz. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tymi nogami to byś objęła 5 facetów naraz.

M: a to akurat jest chyba sympatyczne? i... oryginalne i... oddaje Twe walory :)....
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, że sympatyczne :D

W czasie seksu masz takie dzikie oczy, że aż boję się co jeszcze wymyślisz. :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Jakiś czas temu skomplementowałem pewną panią znaną mi od strony stosunków zawodowych, szła ulicą ubrana w taką długą, zwiewną szatkę, powłóczystą i powiewającą w rytm kroków, wyglądała bardzo fajnie i atrakcyjna z niej kobieta a że na polu zawodowym znamy się dość dobrze i nasza znajomość nosi pewien ładunek sympatii dlatego powiedziałem jej, że "wygląda jak rusałka"... O jakże się obruszyła!... A ja przecież nie miałem nic złego na myśli! Wyraziłem tylko swój zachwyt i uznanie dla świetnego doboru kreacji. Ileż ja się musiałem natłumaczyć, że "rusałka" ma dla mnie jak najbardziej pozytywny wydźwięk :)...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Domyślam się, że chodzi Ci o niewybredne dowcipy o kobietach:

"Pantery - pan tera a pan później...", "Rusałki - ten ją rusał, tamten rusał..."

ale nie to miałem właśnie na myśli, może usłyszała ten "dowcip" chwilę wcześniej?...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś w pracy kolega do mnie : "Z tyłu wyglądasz z dwa lata młodziej"

Co chwilę jak walnie jakimś tekstem to można się popłakać ze śmiechu :P

Ps.: Może to nie komplement ale tez o mnie, opowiada mi dziś tak:

"Wiesz co kilka nocy pracujemy ze sobą, przychodze do domu i mi się śnisz"

No to mowie a cóż Ci sie a takiego śniło?

"No wiesz mielismy wypadek na trasie i idziemy do nieba, Ty sie dobijasz do bram i wychodzi św. Piotr i mówi tak: Tomek Ty cholero jedna miałeś przyjechać na koniu a nie z osłem..." :D

Ręce opadły :P

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O matulu :lach:

Zuza on to mówi w zartach, ale nawet ja słucham z zaciekawieniem co powie. A i tak wiem że znów cos powymysla :P

Wiem że nie ten wątek i chyba zaloze zaraz nowy, ale na poczatku jak przyszedl do pracy ten pan wyzej wymieniony to tak sobie gadaliśmy.

No i doszlo że ma nieciekawą przeszlosc, siedział w więzieniu - no nie ważne.

No więc pytam a za co?

A on mi "za kury"

Mowie: Jakie kurwa kury, co Ty gadasz?

On: A kurwa daj spokoj, kopały w ogrodku i teściową odkopały.

Ma tak dziwny i zarazem fajny żart że cycki mi opadają 10 razy w ciagu pracy :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem Su, że facet żartuje. :D

A ja bym chciała komplementu, że wyglądam jak rusałka. A tu zawsze, że rasowa... ze mnie. :P

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...