Skocz do zawartości
illa

Najbardziej oryginalne komplementa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Jest temat, że nie bardzo wierzymy lub wierzymy w komplementy. To teraz rzecz o tych najbardziej oryginalnych :D

Z ostatnich miesięcy:

" Całkiem dobrze wyglądasz taka nieumalowana"  :lach: - arek podczas śniadania na poznańskim Zlocie w marcu.

"Jak na swój wiek to naprawdę znakomicie wyglądasz " :lach: - kolega nie z klimatycznych znajomości.

Macie jakieś takie?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli oryginalne i "oryginalne"? ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz, o komplementy chodzi, czyli to, co mimo swej oryginalności odbieramy jednak pozytywnie :)

Nie o "najlepsze podrywy" :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Ale masz chude pęcinki" :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz, no masz szczupłe i zgrabne pęcinki :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Jakbym miał takie cycki to bym się nimi bawił non stop". :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K: No ja mam taki oryginalny komplement, myślałam, że spadnę z kanapy.... Mój Łaburek raz do mnie tak przemówił:

- świetne masz ciało, naprawdę super, dałbym Ci 25 lat, naprawdę nie więcej....( chwila ciszy i...) wiesz, Twój wiek mogą ewentualnie zdradzić.... kurze łapki

:shock::s: ło matko myślę, jakie kurze łapki? :s: ???????????????

M: Głuptasie!!! Kocham Twoje "kurze łapki", to ja je spowodowałem przez wieeeeele lat naszego związku, Nie przeszkadzają mi, akceptuję je, ja je uwielbiam jak i całą Ciebie! Chodzę dumny jak paw gdy widzę zazdrosne spojrzenia mężczyzn i kobiet, skierowane na Ciebie! Kocham Cię!

I weź tu chłopie bądź szczery...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ło matko myślę, jakie kurze łapki? ???????????????

Zakurzyłaś łapki? :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- ale mnie cholernie kreca starsze Panie :) - propozycja z ZK

a mnie cholernie wkurza takie stwierdzenie ... raczka zaciska mi się w pięść i walić między oczy  :limo: ma ochotę.

Starsza to ranga lub szarża jest, a nie Pani. Pani to Pani wieku nie posiada.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tam lubię panie starsze od siebie :)

Chociaż sam już jestem Stary Lis :)

Więcej luzu Żono i nie wal Lisa między oczy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...