Skocz do zawartości
lukiroc

Jak znaleść Kochanka do realizacji fantazji?

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry zapomniałem dodać jednego minusa tego rozwiązania: otóż moja żonka wybiera sobie kochanka z naszego środowiska a to powoduje, że musimy ukrywać to że ja o wszystkim wiem i spotkania są tylko ich dwoje beze mnie..  :(

Bo wiesz dyskrecja... nasz naród jest daleki od wyrozumiałości i tego typu zabawy jak na naszym kochanym:) forum to szok dla niektórych.

A szkoda przecież nikomu nie robimy nic złego a wręcz przeciwnie, uszczęśliwiamy wielu ogierów, dająć im tyle przyjemności a ile satysfakcji :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za normalną odpowieć.

Taka odpowiedź przewija się na Forum przez kilka podobnych tematów.

Rozumiem, że moja nie jest normalna?

1. Galeria Hotki

2. Ogłoszenie

3. Uczestnictwo w spotkaniach forumowych.

Prego Kolego ;)

Aaa, zapomniałam o najważniejszym:

Aktywność na Forum :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka odpowiedź przewija się na Forum przez kilka podobnych tematów.

Rozumiem, że moja nie jest normalna?

Dziekuje nie tego się spodziewałem.Po Twoich odp.się zniechęcam!Jeste tu początkującym.Podobnie jak Ty kiedyś.

Sorry zapomniałem dodać jednego minusa tego rozwiązania: otóż moja żonka wybiera sobie kochanka z naszego środowiska a to powoduje, że musimy ukrywać to że ja o wszystkim wiem i spotkania są tylko ich dwoje beze mnie..  :(

Bo wiesz dyskrecja... nasz naród jest daleki od wyrozumiałości i tego typu zabawy jak na naszym kochanym:) forum to szok dla niektórych.

A szkoda przecież nikomu nie robimy nic złego a wręcz przeciwnie, uszczęśliwiamy wielu ogierów, dająć im tyle przyjemności a ile satysfakcji :)

U nas jest troche inaczej,chcem się spodkać oboje i oboje w tym uczestniczyć.Chcieli byśmy znaleść kogoś kto nas nie zna.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa nie denerwuj się na chłopaka, przynajmniej pisze i pyta szczerze a nie ściemnia jakiś niestworzonych opowieści jakie tu już czytałem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje nie tego się spodziewałem.Po Twoich odp.się zniechęcam!Jeste tu początkującym.

Cuckold jest zabawą dla prawdziwych twardzieli, wyjątkowo cierpliwych i nie zniechęcających się po dwóch odpowiedziach, które nie są Ci na rączkę ;)

Wielu Rogaczy kilka lat namawia swoje Partnerki do ZK, jak się domyślam, Ty tę najważniejszą kwestię masz już "załatwioną", a "zniechęcasz" się tym, że są na Forum gotowce, wprost do użycia, do zaadaptowania dla własnych potrzeb i możliwości.

Najłatwiej zaimprowizować temacik i czekać na pw, prawda? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckold jest zabawą dla prawdziwych twardzieli, wyjątkowo cierpliwych i nie zniechęcających się po dwóch odpowiedziach, które nie są Ci na rączkę ;)

Wielu Rogaczy kilka lat namawia swoje Partnerki do ZK, jak się domyślam, Ty tę najważniejszą kwestię masz już "załatwioną", a "zniechęcasz" się tym, że są na Forum gotowce, wprost do użycia, do zaadaptowania dla własnych potrzeb i możliwości.

O matko, to fakt. Dotarło właśnie do mnie, że u nas to już trwa około 10 lat.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zę nie prawda!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zę nie prawda!

To jaka jest prawda? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podpowiedzi w jaki sposób to zrobić.

A Ty nie masz żadnych swoich pomysłów?

Może byś jeden z nich tu zapodał to ktoś odpowie czy działa ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...