Skocz do zawartości
lukiroc

Jak znaleść Kochanka do realizacji fantazji?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wszystkim.Chcemy razem z moją Hotką zacząć realizować nasze fantazje. Mam pytanie jak zaczeliścię  szukać kochanka i gdzie szukaliście?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może byś się pofatygował poczytać Forum, hę?

Mnóstwo pomysłów, rozwiązań i opisanych doświadczeń Użytkowników, a Ty z lenistwa zakładasz temat i oczekujesz odpowiedzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może byś się pofatygował poczytać Forum, hę?

Mnóstwo pomysłów, rozwiązań i opisanych doświadczeń Użytkowników, a Ty z lenistwa zakładasz temat i oczekujesz odpowiedzi.

Dzieka za pomoc.Czytałem forum!Chcieliśmy wiedzieć w jaki sposób zacząć szukać odpowiedniej osoby.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieka za pomoc.Czytałem forum!Chcieliśmy wiedzieć w jaki sposób zacząć szukać odpowiedniej osoby.

Czytałeś forum? Coś takiego :D

I chcesz powiedzieć, że żaden, absolutnie żaden z setki pomysłów Wam nie odpowiada?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałeś forum? Coś takiego :D

I chcesz powiedzieć, że żaden, absolutnie żaden z setki pomysłów Wam nie odpowiada?

Dziekuje za znechęcanie.Czytałem,poprostu nie wiemy jak zacząć?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kumam. Forum jest pełne pomysłów, opisanych doświadczeń, doprawdy nie rozumiem dlaczego oczekujesz powielania odpowiedzi?? Wszystko zostało przerobione, no może oprócz tego, że Kochanek wyskoczy z urodzinowego tortu :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje za znechęcanie....

M: Spokojnie, nie ma przecież żadnego "szablonu", korzystaj z doświadczeń innych :).
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Galeria Hotki

2. Ogłoszenie

3. Uczestnictwo w spotkaniach forumowych.

Prego Kolego ;)

Aaa, zapomniałam o najważniejszym:

Aktywność na Forum :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dziwię się, bo nie jest łatwo namierzyć odpowiedniego i fajnego kochanka. Sam kiedyś namawiałem żone na kochanka z netu i po wysłaniu fotek albo spotkaniu na wstępnej kawce 99% to była porażka. Czyli najczęściej piękni i przystojni okazywali się w najlepszym wypadku przeciętni a jeśli chodzi o zdrowie to nigdy nie wiadomo. Dlatego też ostatnimi czasy żonka sobie znajduje sama i najczęściej jest to kolega z pracy albo ktoś znajomy, który jej się podoba i ma pewność, że jest zdrowy (a to przecież najważniejsze). Poza tym jak sobie kobieta wybierze kochanka sama, spontanicznie to co innego niż jak jej ktoś wciska na siłe.  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dziwię się, bo nie jest łatwo namierzyć odpowiedniego i fajnego kochanka. Sam kiedyś namawiałem żone na kochanka z netu i po wysłaniu fotek albo spotkaniu na wstępnej kawce 99% to była porażka. Czyli najczęściej piękni i przystojni okazywali się w najlepszym wypadku przeciętni a jeśli chodzi o zdrowie to nigdy nie wiadomo. Dlatego też ostatnimi czasy żonka sobie znajduje sama i najczęściej jest to kolega z pracy albo ktoś znajomy, który jej się podoba i ma pewność, że jest zdrowy (a to przecież najważniejsze). Poza tym jak sobie kobieta wybierze kochanka sama, spontanicznie to co innego niż jak jej ktoś wciska na siłe.  

Dzięki za normalną odpowieć.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...