Skocz do zawartości
PrzystojnyVEET

Jaką pozycję najbardziej lubisz/lubicie

jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???  

771 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???

• na jeźdźca
      146
    • misjonarską
      75
    • od tyłu
      358
    • na kowadełko (nogi na barkach mężczyzny)
      79
    • kwiat lotou (romantycznie :P )
      5
    • na łyżeczkę
      47
    • na stojąco
      14
    • 6/9
      69
    • poprostu oralnie
      30
    • żadna z wyżej wymienionych
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też zdecydowanie najbardziej lubie od tyłu, zwłaszcza wtedy gdy jest mocno, energicznie a partner ma spory sprzęt i daje mi klapsy. Poza tym pozycja na plecach z nogami podkulonymi do góry - uwielbiam, ale nie z kazdym i nie zawsze, bo czesto uderza w podbrzusze, a wtedy jednak boli. No a generalnie to zawsze jestem otwarta na sprobowanie czegos mniej konwencjonalnego :) lubie kreatywnosc.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też zdecydowanie najbardziej lubie od tyłu, zwłaszcza wtedy gdy jest mocno, energicznie a partner ma spory sprzęt i daje mi klapsy. Poza tym pozycja na plecach z nogami podkulonymi do góry - uwielbiam, ale nie z kazdym i nie zawsze, bo czesto uderza w podbrzusze, a wtedy jednak boli. No a generalnie to zawsze jestem otwarta na sprobowanie czegos mniej konwencjonalnego :) lubie kreatywnosc.

zrozumielibyśmy się bez słów :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jest na zabke

on skacze , ona rechocze

odaj misie ?

Ty Misia mi w spokoju zostaw :-D bo pasek będę musiała pożyczyć :-D
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam na Tygryska  :lach:  :lach:  :lach:, aczkolwiek od jakiegoś miesiąca to bardziej ja dosiadam sama męża i po jakichś 5 godzinach ujeżdżania go dopiero wypuszczam  :redevil: . Niech se chłopina odpocznie z 5 minut i na nowo jazda  :lach:  :lach:  :lach:  Jest jeszcze jedna pozycja to na Policjanta :redevil:  :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej efektowna jest pozycja "Na Rodeo"

Kobieta nadziewa sie na partnera, po czym oznajmia ze ma wirusa HIV

i wtedy jak najdłużej próbuje sie utrzymać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jest na zabke

on skacze , ona rechocze

odaj misie ?

Mhm... nie dokładnie o to mi chodziło, ale podoba mi się Twój tok rozumowania :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że większość też od tyłu wybrała. Lubię tą pozycję, bo można za włosy złapać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm... a to nie wiedziałam, że w innych nie można. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...