Skocz do zawartości
PrzystojnyVEET

Jaką pozycję najbardziej lubisz/lubicie

jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???  

771 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???

• na jeźdźca
      146
    • misjonarską
      75
    • od tyłu
      358
    • na kowadełko (nogi na barkach mężczyzny)
      79
    • kwiat lotou (romantycznie :P )
      5
    • na łyżeczkę
      47
    • na stojąco
      14
    • 6/9
      69
    • poprostu oralnie
      30
    • żadna z wyżej wymienionych
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrałam 6/9, po prostu Europa wydaje się być bardziej pociągająca. Francuski pocałunek, francuska bułeczka, francuska miłość. Doznania bezcenne!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybrałam 6/9, po prostu Europa wydaje się być bardziej pociągająca. Francuski pocałunek, francuska bułeczka, francuska miłość. Doznania bezcenne!

:) obopulne zadowolenie bezcenne doznanie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek koliber

od tylu i 69 chodzi o wspolne zaspokojenie i wspolne doznania

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię tą bliskość w pozycji na jeźdźca, kiedy mogę pieścić jej całe ciało, a gdy już jesteśmy na maksa podnieceni, pochylić ją na mnie, pieścić pupę i jej drugą dziurkę, jednocześnie pieprząc z całych sił... totalny odlot ;-) Na koniec gdy już w niej dojdę, partnerka unosi się, siada na mojej twarzy i wylizuję jej cipeczke doprowadzając do drugiego orgazmu... wylizując przy tym wypływającą z niej spermę ;-) Taki ze mnie lizus  hehe ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

owszem :) niezla :) czasem tez ja lubie :)

W taką dupkę każdy chciałby się nabić, a skoro hotka ma dwie dziurki to po co ograniczać się w przyjemności ;-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jesli sie dobrze poszuka to i kolejna sie znajdzie :)

Ale czy tak pojemną, że zmieści całego aż po jajka ? ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam też pozycję 69 kiedy to czuję zapach i smak kobiety, oboje jesteśmy pieszczeni i czujemy tą bliskość. A jak już wiecie jestem niesamowitym lizusem :-)

Czasem z odpowiednią partnerką dodaję pikanterii w ten sposób, że czując zbliżający się jej orgazm szybko dochodzę co jeszcze bardziej ją podkręca i potęguje nadchodzący orgazm ;-) Czuję wtedy jak kręci dupeczką po moich ustach i jak łapczywie obciąga mojego tryskającego spermą penisa ;-) Totalny odlot!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od tyłu. Za widok wypiętego tyłeczka, możliwość oparcia o coś, dawanie klapsów i ciągnięcie za włosy :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Zwariowana2

A ja lubię na jeźdźca,od tyłu i na łyżeczkę, wszystko zależy od dnia....i Kochanka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię wszystkie od tyłu ...najbardziej na pieska z klapsami na pupę   :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...