Skocz do zawartości
PrzystojnyVEET

Jaką pozycję najbardziej lubisz/lubicie

jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???  

771 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???

• na jeźdźca
      146
    • misjonarską
      75
    • od tyłu
      358
    • na kowadełko (nogi na barkach mężczyzny)
      79
    • kwiat lotou (romantycznie :P )
      5
    • na łyżeczkę
      47
    • na stojąco
      14
    • 6/9
      69
    • poprostu oralnie
      30
    • żadna z wyżej wymienionych
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Selene

widzisz potrzeba matką wynalazku

trzeba sobie jakoś radzić w każdej sytuacji

grunt żeby było przyjemnie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam lubię wszystkie wymienione pozycje, dlatego żałuję, że nie ma takiej opcji w ankiecie :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W zdecydowanej większości choć też zaznaczyłbym wszystkie.

Jest ich tyle, że spokojnie starczy na każdy dzień tygodnia :devil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek rafalxtras

wybralem od tylu i widze ze ta pozycja jest na 1 miejscu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Swojego czasu najbardziej mnie kręciła pozycja "na jeźdźca" - uwielbiam pieścić wtedy wzrokiem Ciało Partnerki, patrzeć na Jej Twarz wykręcaną wyrazam stopniowej rozkoszy, wchodzić w nią nie tylko kutasem, ale patrzeć jej także w oczu. Uwielbiam być oparty o coś plecami, wtedy mam wieksze możliwości, zeby Ją całować, lizać Jej szyję, zachłannie dotykać Jej ciała. Ponadto - uwielbiałem w trej pozycji wkładać paluszek w "drugą dziurkę". Kreci mnie to maksymalnie, zwłaszcza kiedy Partnerka twierdzi, ze "nie wolno"..Ach..

Bardzo tez lubię "na łyżeczkę", takie niby niewinne leżenie w tulonym w siebie, i nagle dłonie zaczynają noby "od niechcenia" błądzić po całym ciele, masują cipkę przez bieliznę, by potem wsunać się pod majteczki i spenetrować ja paluszkami. Nagle oba ciała zaczynały chodzić jak dobrze zsynchronizowana maszyna, Ona wypina pupę, ja dociskam maksymalnie biodrami, o oboje cofamy lędźwie, a potem jeszcze raz coraz głębiej..

Ale jako ulubioną wybrałem jednak pozycję "misjonarską" - pomimo, ze nie mam jakichś dominacyjnych zapędów, to wtedy czuje się "panem sytuacji" wszystko jest w moim tempie. Uwielbiam tez jak Konieta obejmuje mnie wtedy nogami, albo kładzie dłonie na pośladkach i "dociska" mnie do siebie.. Albo drapie..

Kowadełko - ja to znam raczej pod nazwą "na pagonach" - niezrealizowana fantazja. Jakoś żadna z moich partnerek nie była entuzjastką i jak raz próbowałem - "jakoś nie szło" i szybko zmieniłem pozycję..

Wogóle - każda z wymienionych w ankiecie jest świetna i zalezy jaka najbardziej pasuje do sytuacji, nastoju i stopnia podniecenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

raczej najlepsza dla mnie to od tylu, na pieska, i wogole, tak by nareczona miala zlaczone nogi, bo np. w misjonarskiej jest bardzo luzno, a na dodatek mam prezerwatywe, wiec nie jest zbyt ciekawie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja najbardziej lubię od tyłu, szczególnie jak mężczyzna łapie za ramiona, mocno trzyma i przyciąga do siebie :oops: na jeźdźca też lubię, ale niestety nie mogę być w pełni usatysfakcjonowana z tej pozycji, więc od tyłu rządzi ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

/ona/

Dla mnie najlepsza i najskuteczniejsza :oops: " od tyłu" szczególnie gdy mam ochotę na coś bardziej "zwierzęcego" ;) "jeździectwo" też jest fajne bo daje możliwość wyznaczenia tempa ;) no i "69" bo cóż... po prostu lubię i to bardzo :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie pozycje sa bardzo miłe i uzależnione czasem , miejscem jak i moim fantazja podczas sex-u:)Lubie gdy partnerka jest do mnie wypięta tyłem a mój języczek zaczyna delikatnie pieścić jej juz mokra cipkę .Lubie gdy podczas takiej zabawy zaczyna bezwiednie kręcić tyłeczkiem delikatnie sugerując głębiej włóż języczek , mocniej , szybciej .Gdy jest juz tak podniecona ze jej ruchy i delikatne postękiwanie sugeruje jedno "zacznij mnie pieprzyc"Wtedy moje dłonie wędrują na biodra partnerki a ja delikatnie zaczynam sie w nia wsuwać , moje ręce mogą wtedy wędrować od bioderek po biust i łapać za włosy mocno ściskając sugerując kto w tym momencie rządzi .Po czym delikatnie wracam po przez jej szyje ,piersi , biodra do jej mokrej cipki którą zaczynam delikatnie pieścić paluszkiem, jednocześnie coraz intensywniej i mocniej ,a mój kutas zaczyna wbijać sie raz po raz w partnerkę. Lubie gdy ona w tej pozycji szczytuje a jej bezwiedne ciało samowolnie opada w doł a w gorze mam cały czas mocno wypięty jej tyłek,jakże uległej i na wpół świadomej .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...