Skocz do zawartości
PrzystojnyVEET

Jaką pozycję najbardziej lubisz/lubicie

jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???  

771 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???

• na jeźdźca
      146
    • misjonarską
      75
    • od tyłu
      358
    • na kowadełko (nogi na barkach mężczyzny)
      79
    • kwiat lotou (romantycznie :P )
      5
    • na łyżeczkę
      47
    • na stojąco
      14
    • 6/9
      69
    • poprostu oralnie
      30
    • żadna z wyżej wymienionych
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Misjonarska - widzę jakie efekty ma każde "pchnięcie" z bliska na twarzy partnerki. Jeki można udawać nie wspomnę że są takie ciche dziewczynki które nawet przy orgazmie wstydzą się wydawać dźwięki a z twarzy mi to łatwiej wyczytać.

Ja też podpiszę się po taką pozycją ;) najwięcej wrażeń i "zbliżenie" na maksa, inne pozycje to czysta mechanika :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem w długoletnim małżeństwie. Naszymi ulubionymi pozycjami jest na boczku na łyżeczkę (wtedy żona spokojnie pozwala mi na zaspokojenie pomimo tego, że jej pochwa nie odczuwa przyjemności) oraz na pieska (wtedy mówi, że miło masuję jej wnętrze) oraz na jeźdźca (w tej pozycji może sama masować swoja łechtaczkę o mnie).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nr. 1 jak dla mnie od tyłu, czy to na tzw. ,, pieska ,, czy to opierając żonę o ścianę, blat stołu, krzesło czy o cokolwiek innego tę pozycje lubię najbardziej. Zawsze z klapsem, zawsze z mocnym chwytem w pasie, uściskiem posladka, biodra, włosy owinięte w mej dłoni, kontrolnie trzymana, na uwięzi a zarazem tak by miała mozliwość stymulowania moich pchnięć.O.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ON:

Klasycznie "po Bożemu" jest cudnie, ale i od tyłu i minetkami nie pogardzę ;-)

Uwielbiam wręcz, i ogromnie mnie kręci gdy Hotka z innym klasycznie się zabawia ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

najlepsze są te wygodne :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od tyłu lubię! Nie chce mi się uzasadniać dlaczego. Lubię tak i już.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od tyłu lubię! Nie chce mi się uzasadniać dlaczego. Lubię tak i już.

Ale, że Ty z tyłu czy on??

Wybacz. Musiałem :lach:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona z przodu ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona z przodu ;)

I to jest jedyna słuszna odpowiedź :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...