Skocz do zawartości
PrzystojnyVEET

Jaką pozycję najbardziej lubisz/lubicie

jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???  

771 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???

• na jeźdźca
      146
    • misjonarską
      75
    • od tyłu
      358
    • na kowadełko (nogi na barkach mężczyzny)
      79
    • kwiat lotou (romantycznie :P )
      5
    • na łyżeczkę
      47
    • na stojąco
      14
    • 6/9
      69
    • poprostu oralnie
      30
    • żadna z wyżej wymienionych
      13

Rekomendowane odpowiedzi

szczerze, wiecie jakie to odlotowe było, w ogóle to był taki spontaniczny numer. Spotkaliśmy się i poszliśmy się przejść w góry i zaczęliśmy rozmawiać o różnych sprawach popijając winko, no i oczywiście jak to po alkoholu zeszło na temat seksu i tego jaki był najdziwniejszy.

Doszliśmy na górę i gdy zobaczyliśmy "pompę" chyba obydwoje o tym pomyśleliśmy ;)

słowem: najlepszy seks "na stojąco" w moim życiu, a do tego nie śpieszyliśmy się jakoś podniecało nas to, że może ktoś zobaczy, chociaż realna szansa była niewielka, bo to dosyć daleko w górach, a miasteczko małe.

Chciałoby się powtórzyć jakąś taką wariację drugi raz ;) ale to nie ten temat, znów odbiegłem, sry

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubie wiele. I najlepiej jak sie zmieniają w trakcie.

Początek może być klasyka. Bliskość, uległość i oddanie kobiety. Jej uda wokół mnie... Dobra na początek a do tego idealna na takie romantyczne, namiętne ale nie ostre razy. Można ją dopieprzyć unosząc nogi kobiety na ramiona. Wtedy jest głębooooko i może być mocno.

Potem na jeźdźca... Jak dla mnie, na jeźdźca rules... To pozycja żeby sycić się kobietą. Sycić się jej pięknem. Z tej pozycji piersi wyglądają najcudowniej. Do tego wolne ręce mogą sięgać wszędzie... od szyi, przez ramiona, piersi, talie, tyłek, uda, łydki, no i do "guziczka" można się kciukiem dostać. Usta mogą dogadać usta, piersi szyje. To pozycja idealna do dotykania i patrzenia. A ja to uwielbiam !!!!

Tyłem. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby skończyć tyłem. Jest najostrzej. Można ostro. Do tego piękno wypiętego kobiecego tyłka i dobry widok na "miejsce akcji" ;) Można trzymać za biodra i "dopychać" jeszcze do siebie kobietę. Można masować piersi. W tej pozycji drobne biusty są pełniejsze. No i można dać klapsika jednego albo kilka, tym panią co lubią. Pozycja idealna na fotele i do wanny. Moja jedna partnerka po orgazmie w tej pozycji zawsze opadała na brzuch... I tak też było fajnie.

Na boczku (łyżeczka)... ta jest idealna na taki deser przed snem... Na skończenie kiedy jesteśmy wymęczeni, kobieta nasycona... a chcemy jeszcze tak na koniec no dopełnić sobie.... i zasnąć... nawet w niej ;) W tej pozycji jedna dłoń ma swobodny dostęp do biodra, brzuszka (OJ TAK) i piersi. A usta mogą sycić się szyją, karkiem i ustami (jeśli kobieta nie za wysoka ;))

Na stojąco... idealna na szybkie numerki. Zwłaszcza polecam jak Pani ma pończochy i spódniczkę. Takie trochę fetysztowskie, ale mnie w każdym razie kręci.

Z takich co lubię to jeszcze na krawędzi łóżka. Tak by kobieta leżała z tyłeczkiem na krawędzi i z nogami opartymi o ziemie, a facet klęczał przed łóżkiem między jej nogami. Można głęboko i ostro. Widok na falujące piersi. Można do woli głaskać. Podobnie można gdy kobieta półleży np na fotelu.

Moje ulubione to na jeźdźca, tyłem, klasyka, na boczku.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek pawcio_k33

Ja najbardziej lubię pozycje od tylu więc ona była moim faworytem w tej ankiecie ale zaznaczyłem tez na łyżeczkę oraz oral ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek donnerx

Od tyłu! Uwielbiam od tyłu. Kobieca pupa jest wtedy pięknie okragła, a talia wtedy zdecydowanie się zaznacza. Ponadto uległa pozycja kobiety i moja swoboda ruchów. Uważam, że widok jest cudowny. Lubie tez klasyczną, ale z innych powodów. Bliski kontakt emocjonalny możliwość szeptania sobie różnych rzeczy itd. A od tyłu to taka pozycja, kiedy facet MUSI i ŻĄDA, a kobieta daje Chce czy "Nie" ;).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek donnerx

Na stojąco od przodu i od tyłu. Zaczynamy od przodu i kobieta kiedy jest już podniecona, wtedy sama, to ważne, sam odwraca się i daaaaje od tyłu . Cudownie podniecające.;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam 6/9. Głównie dlatego, że mam wtedy doskonały dostęp do drugiej dziurki mojej żony. Zwykle protestuje kiedy się do niej dobieram, ale kiedy ma zajęte usta, to jakoś słabiej jej to idzie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam 6/9. Głównie dlatego, że mam wtedy doskonały dostęp do drugiej dziurki mojej żony. Zwykle protestuje kiedy się do niej dobieram, ale kiedy ma zajęte usta, to jakoś słabiej jej to idzie.

To powinien być POST ROKU po prostu ;) Nie ma to jak dobry knebel na usta ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...