Skocz do zawartości
PrzystojnyVEET

Jaką pozycję najbardziej lubisz/lubicie

jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???  

771 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???

• na jeźdźca
      146
    • misjonarską
      75
    • od tyłu
      358
    • na kowadełko (nogi na barkach mężczyzny)
      79
    • kwiat lotou (romantycznie :P )
      5
    • na łyżeczkę
      47
    • na stojąco
      14
    • 6/9
      69
    • poprostu oralnie
      30
    • żadna z wyżej wymienionych
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Postanowiłem założyć ankietę z pozycjami. Po oddaniu głosu prosił bym o uzasadnienie odpowiedzi. Ja osobiście wybrał bym pozycję na jeźdźaca... chyba nie muszę tłumaczyć glaczego ;)

można wybrać 3 pozycje ale warunkiem jest uzasadnienie jednej przy tym wyborze ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cholera wszystkie są na swój sposób genialne, trzeba było dać jakieś byle jakie, których bym na pewno nie zaznaczył, a tak.... no cóż zależy od partnerki głównie jak bardzo aktywna jest.

Osobiście jako facet uwielbiam kobietę brać od tyłu. Daje mi to masakryczne doznania i uwielbiam patrzeć na kształtny tyłeczek kobiety w który wchodzę.

dalej a jeźdzca wybrałeś, heh tutaj cholernie dużo zależy od kobiety... pamiętam jak było super gdy robiłem to z kobietą, a ona złapała się rurek u góry (łóżko dwupiętrowe) i wtedy zaczęła szaleć. Cudnie!

6/9 he he.... tu pewnie też standardowe, tyle tylko, że to że mi jest przyjemnie to jedna sprawa, ale moment w którym kobieta jest mokra i ja to wszystko zlizuję językiem i wchodzę tam do środka i wciągam tą całą wilgoć, wiedząc, że ona bierze cały czas mojego do buzi. MNIAMI

sam zaznaczyłem: od tyłu, 6/9, kowadełko

no dobrze, to jeszcze o kowadełku, trzymam ją za nogi i staram się wejść jak najgłębiej patrząc z góry jak jej się zaczyna co raz mocniej podobać i odlatuje nie zwracając uwagi na otoczenie. Czy to nie jest cudowne?

każda pozycja jest najlepsza gdy ma się z odpowiedniego partnera, partnerkę. Osobiście staram się jak umiem najpierw zadbać o kobietę, a później o siebie, bo wiadomo, że satysfakcja z dania kobiecie przyjemności potęguje orgazm faceta ;)

Nie ukrywam, że bywało różnie i nie raz ciężko. Zawsze jednak w kilka minut się rehabilitowałem i robiłem wszystko żeby dać przyjemność kobiecie ;) używając wszystkiego co mi natura dała. Kobiety są zaskakujące i pewnie jeszcze nie raz mnie zaskoczą sobą ;)

@edit:

może pytanie: w jakiej pozycji najczęściej uprawiasz seks byłoby bardziej na miejscu ^^

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie chodziło akurat o ulubioną pozycję ;) bardzo skrupulatnie uzasadniłeś swój wybór. Masz rację tu zależ wiele od partnerki, lecz to Ty lubisz te pozycje i Ciebie o nie pytam ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Wyzwolona_Pani

osobiście wybrałam pozycje na kowadełko:) a dlaczego... hmm.... lubię podziwiać wszystkie emocje które malują się na twarzy mojego partnera podczas tych ekscytujących chwil:) a i doznania fizyczne w moim przypadku w tej pozycji są wyjątkowo silne:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę oryginalny,ale powiem tak:

Misjonarską,bo lubię czasem patrzeć w twarz partnerki,a poza tym można wtedy namiętnie się całować.

Od tyłu bo,podobnie jak Diego,lubię patrzeć na kobiece tyłeczki,a poza tym można wtedy pieścić cycuszki.

Oralnie,bo uwielbiam robić minetki,mam z tego nie mniejszą frajdę niż kobieta.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale widzę, że na stojąco nikt z was nielubi ;) A Ja na przykład lubię, mimo, że troszkę niewygodnie ;) Partnerkę wtedy można złapać gdzie się tylko chce, bo nie ogranicza jej łóżko etc... ach i te naturalnie opadające piersi... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na przykład gdy kobieta o drzewko jest oparta, albo

a co mi tam

z życia:

gdy kobieta opiera się o taką pompę od ropy naftowej, wiecie, jak na filmach nie raz widać w USA na pustyni.... wtedy na stojąco jak najbardziej.

(moja pompa znajdowała się bliżej Polski ;) udało mi się dostać kiedyś z dobrą koleżanką )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre z tą pompą... ja lubię przed lustrem;) na stojąco od tyłu ;) mogę zerknąć a to na pupcie a to na piersi czy twarz... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...