Skocz do zawartości
PrzystojnyVEET

Jaką pozycję najbardziej lubisz/lubicie

jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???  

771 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???

• na jeźdźca
      146
    • misjonarską
      75
    • od tyłu
      358
    • na kowadełko (nogi na barkach mężczyzny)
      79
    • kwiat lotou (romantycznie :P )
      5
    • na łyżeczkę
      47
    • na stojąco
      14
    • 6/9
      69
    • poprostu oralnie
      30
    • żadna z wyżej wymienionych
      13

Rekomendowane odpowiedzi

A mi jakos lyzeczka sprawia dużo przyjemności ?‍♂️

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a dla mnie wszelkie pozycje od tyłu - na boku leżąc, łyżeczka, na pieska czy przyparta do ściany. A ostatnim "hitem" gdzie zawsze kończy się orgazmem i całe ciało przeszywają ciarki - to jest tzw. słoń inaczej mówiąc specyficzna wersja pozycji na pieska :P  

image.png.f6e6d9eb970f0b3fada3a95782c83919.png

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaglosowalem na lyzeczke. Wg mnie jest to jedna z lepszych pozycji, lubie tez inne, ale ta szczegolnie mi sie podoba. Lezac na boczku, Jedna reka chwytam partnerke w okolicy szyji, druga lapka z kolei jest wolna, wobec czego mam pelne pole manewru. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od tyłu, w każdej możliwej odmianie ;) Uwielbiam to jak mnie ta pozycja stymuluje. Pewnie ma to też związek z poczuciem zdominowania przez partnera.

Na jeźdźca. Klasycznie i odwrócony. Poczucie kontroli to jest to ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia czy to ma polski odpowiednik w nazwie, ale wspaniale jest nadziać tak kochankę, zwłaszcza, jeśli ona tułów ma odchylony do tyłu (bardziej wyprostowany), środek ciężkości jest bardziej wtedy na miednicy partnera... Można ściskać piersi i dynamicznie posuwać... albo wolno, ale ta pozycja tak nakręca, że trudno o subtelne ruchy. Jeśli wiecie, czy ta pozycja ma jakąś nazwę to napiszcie proszę. Po angielsku jest to niby "kneeling fox"... 

Poza tym lubię kowadełko z masowaniem i całowaniem stóp partnerki :) oraz klasycznie od tyłu koniecznie z wbitą jej głową w pościel :D.

kneeling-fox.png

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasza ulubiona pozycja od tyłu na pieska lub na jeźdźca gdy żona wypina się przed singlem gdy nas odwiedza . Michal

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie od tyłu! Z mojej, kobiecej perspektywy w tej pozycji doznania fizyczne są największe, a jednocześnie czuję się wtedy całkowicie poddana dominacji mojego partnera, świadomość uległości i braku kontroli nad moim ciałem jest bardzo podniecające. :) Ale jak już wspominaliście wszystko zależy od danej sytuacji, nastroju i na co aktualnie mamy ochotę. :) Często wybieramy również pozycję na jeździca i misjonarską.

Lili

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie misjonarska, ponieważ właśnie wtedy moja partnerka oddaje się kochankowi w 100% - widzi, komu się oddaje; widzi, że nie oddaje się mnie no i widzi mnie samego. Poza tym mogę obserwować jej reakcje i mieć co jakiś czas kontakt wzrokowy, które to dwa elementy są dla mnie najbardziej podniecającym doznaniem podczas cuckoldu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że można oddać tylko jeden głos. Jeśli chodzi o seks to od tyłu (pod warunkiem, że kobieta potrafi się ładnie wypiąć) i na jeźdźca.

Ale jeżeli miałbym wybrać jedną rzecz, w ciemno biorę 6/9! Nic nie przebije cipki / pupy na twarzy!

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...