Skocz do zawartości
PrzystojnyVEET

Jaką pozycję najbardziej lubisz/lubicie

jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???  

771 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???

• na jeźdźca
      146
    • misjonarską
      75
    • od tyłu
      358
    • na kowadełko (nogi na barkach mężczyzny)
      79
    • kwiat lotou (romantycznie :P )
      5
    • na łyżeczkę
      47
    • na stojąco
      14
    • 6/9
      69
    • poprostu oralnie
      30
    • żadna z wyżej wymienionych
      13

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, maniurka pisze:

Swoją też teraz sobie myśle, że jednak mało jest pozycji, których nie lubie, zawsze czuje mega podniecenie jakąś nową, zwłaszcza (jak ktoś tu już ładnie napisał) będąc przerzucaną po łóżku albo związaną...

Hmmmm kajdanki, zakryte oczy, piórka i raj dla zmysłów

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotka uwielbia być brana od tyłu, czuje się wtedy wykorzystywana, co ją podnieca. A ja uwielbiam patrzeć, kiedy ktoś ją mocno rżnie od tyłu jak zabawkę. Czuję wtedy niemoc i największe podniecenie. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.08.2020 o 12:50, Hotka85Rogacz90 pisze:

Hotka uwielbia być brana od tyłu, czuje się wtedy wykorzystywana, co ją podnieca. A ja uwielbiam patrzeć, kiedy ktoś ją mocno rżnie od tyłu jak zabawkę. Czuję wtedy niemoc i największe podniecenie. 

Dokładnie tak jak my, idealnie to ująłeś.  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.07.2020 o 10:49, maniurka pisze:

Ostatnio mialam też mega doznania na jeźdźca z jednoczesnym drażnieniem sutków - taki podwójny orgazm... Chociaż na jeździć zdecydowanie wole jak facet siedzi, a nie leży, odwróconego też - to daje więcej możliwości pieszczot.

Odwrócony jeździec - jako rogacz, gdy obserwuję lub pieszczę moją partnerkę. Daje większą możliwości pieszczot, o których wspomniałaś. I niesamowicie podniecający widok zarówno twarzy jak i cipki partnerki nabijającej się na penisa innego faceta, gdy rozpustnie siedzi z szeroko rozwartymi udami. Widok dla mnie jako rogacza bardzo wyuzdany, więc bardzo podniecający.

5.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, PrzyjacielDomu pisze:

Mąż z żoną 6/9, a ja z tyłu

Piękna pozycja nie było mi dane jej dostać ale wydaje mi się, ze polubił bym najbardziej. A ulubiona ... Wstyd się przyznać ale najbardziej lubię jak żona wystawia mi nogę a ja ją posuwam jak kundelek

• Lubię 3
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Dreamer pisze:

Piękna pozycja nie było mi dane jej dostać ale wydaje mi się, ze polubił bym najbardziej

Ja bym tak chciała być na dole z parą damsko-męską... :wub:

Lula. 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Dreamer pisze:

najbardziej lubię jak żona wystawia mi nogę a ja ją posuwam jak kundelek

Tak zwana "pozycja na pieska - historia prawdziwa" ? ;) 

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, Wichura pisze:

Tak zwana "pozycja na pieska - historia prawdziwa" ? ;) 

Nie wiem o co kaman ale prawdziwa

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...