Skocz do zawartości
PrzystojnyVEET

Jaką pozycję najbardziej lubisz/lubicie

jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???  

771 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???

• na jeźdźca
      146
    • misjonarską
      75
    • od tyłu
      358
    • na kowadełko (nogi na barkach mężczyzny)
      79
    • kwiat lotou (romantycznie :P )
      5
    • na łyżeczkę
      47
    • na stojąco
      14
    • 6/9
      69
    • poprostu oralnie
      30
    • żadna z wyżej wymienionych
      13

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, napisano:

Czyżby dlatego, że mamy napisać o ulubionej, a nie o wszystkich, które praktykowaliśmy? ;) 

Touche :)  zastanawiłem się po prostu nad tym co motywuje nas do próbowania (albo właśnie nie) nowych pozycji, innych niż te 7-8 podstawowych.

Otwarta kamasutka na nocnym stoliku?

"z tym/tą czuję, że chcę próbować zgoła innych figur?"

"trzymaj wino to ci pokażę co dziś na jodze ćwiczyliśmy?" 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, napisano:

zastanawiłem się po prostu nad tym co motywuje nas do próbowania (albo właśnie nie) nowych pozycji, innych niż te 7-8 podstawowych

Nie mogę napisać za innych, ale ja chętnie próbuję, bom z natury ciekawska i otwarta w sprawach seksu. :) 

Uwielbiam na pieska, bo najmocniej mnie stymuluje, ale gdybym tylko tę stosowała to pewnie by mi się "przejadła". ;) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.01.2020 o 01:16, napisano:

zastanawiłem się po prostu nad tym co motywuje nas do próbowania (

Szczerze? To, jak mnie partner ustawi :lach:.

Przed aktem penetracji to ja zatańczę i zaśpiewam, w ogóle uwijam się jak pracowita pszczółka, a jak już przyjdzie co do czego: wysoko unoszę nogi albo się wypinam... To Lulątko zrobi samo z siebie, bo tak zazwyczaj jest Lulątku najprzyjemniej i najłatwiej je ubezwłasnowolnić, całkiem przejąć kontrolę. I to są moje "pozycje zapłonowe" z Sailorem. 

Co nie zmienia faktu, że grzecznie daję się ustawiać, gdyż przywołane powyżej różnice anatomiczne potrafią wywołać fajerwerki w układach mniej oczywistych, niż te moje najulubieńsze.

W dniu 6.01.2020 o 03:15, napisano:

Uwielbiam na pieska, bo najmocniej mnie stymuluje, ale gdybym tylko tę stosowała to pewnie by mi się "przejadła". ;) 

Ale jakże cudownie jest często wracać do ulubionych smaków  :D .

Lula.

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, napisano:

Szczerze? To, jak mnie partner ustawi :lach:.

No dokładnie :P Choć zawsze wbijam na jeźdźca jak jest okazja :P Termin: jesteśmy obracane ma tutaj dosłowne znaczenie jak widać. :P

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, napisano:

Termin: jesteśmy obracane ma tutaj dosłowne znaczenie jak widać.

Lubię kobiety które można na wolnym ogniu obracać jak jelonka. I polecać sosikiem. ❤️

• Lubię 4
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.01.2020 o 21:30, napisano:

Ok odświeżam, bo chce coś dodać. Ostatnio kowadełko to moje podium pozycji. Pozwala na głęboką penetrację, kontakt wzrokowy, jeśli kochanek lubi ma blisko stopy. Minusy to że nie z każdym jest mi w tej pozycji dobrze. Zależy od rozmiarów penisa :P No i pozostając w niej pasywna mogę odpocząć po jeźdźcu :P

Kto jeszcze lubi? Kto próbował?

pozycja04d.jpg

Chętnie przytrzymywałbym Ci nóżki aby było wam wygodniej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozycja zależy od dnia, nastroju i ochoty. Aczkolwiek pierwsze 3 miejsca to od tyłu, na jeźdźca i klasyk... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.01.2020 o 22:30, MaryRose pisze:

Ok odświeżam, bo chce coś dodać. Ostatnio kowadełko to moje podium pozycji. Pozwala na głęboką penetrację, kontakt wzrokowy, jeśli kochanek lubi ma blisko stopy. Minusy to że nie z każdym jest mi w tej pozycji dobrze. Zależy od rozmiarów penisa :P No i pozostając w niej pasywna mogę odpocząć po jeźdźcu :P

Kto jeszcze lubi? Kto próbował?

Ja też uwielbiam, choć faktycznie zależy z kim, najlepszy odlot miałam jak mi mąż przy tym masował stopy

Ostatnio mialam też mega doznania na jeźdźca z jednoczesnym drażnieniem sutków - taki podwójny orgazm... Chociaż na jeździć zdecydowanie wole jak facet siedzi, a nie leży, odwróconego też - to daje więcej możliwości pieszczot.

No i uwielbiam od tyłu, kiedy to facet ma kontrolę i robi co chce i jak chce

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, maniurka pisze:

Ja też uwielbiam, choć faktycznie zależy z kim, najlepszy odlot miałam jak mi mąż przy tym masował stopy

Ostatnio mialam też mega doznania na jeźdźca z jednoczesnym drażnieniem sutków - taki podwójny orgazm... Chociaż na jeździć zdecydowanie wole jak facet siedzi, a nie leży, odwróconego też - to daje więcej możliwości pieszczot.

No i uwielbiam od tyłu, kiedy to facet ma kontrolę i robi co chce i jak chce

No i pobudziłaś wyobraźnię... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, PoznańskaPara pisze:

No i pobudziłaś wyobraźnię... 

Swoją też teraz sobie myśle, że jednak mało jest pozycji, których nie lubie, zawsze czuje mega podniecenie jakąś nową, zwłaszcza (jak ktoś tu już ładnie napisał) będąc przerzucaną po łóżku albo związaną...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...