Skocz do zawartości
PrzystojnyVEET

Jaką pozycję najbardziej lubisz/lubicie

jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???  

771 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???

• na jeźdźca
      146
    • misjonarską
      75
    • od tyłu
      358
    • na kowadełko (nogi na barkach mężczyzny)
      79
    • kwiat lotou (romantycznie :P )
      5
    • na łyżeczkę
      47
    • na stojąco
      14
    • 6/9
      69
    • poprostu oralnie
      30
    • żadna z wyżej wymienionych
      13

Rekomendowane odpowiedzi

@ MaryRose Też lubię tą pozycję zwłaszcza że mogę wsuwać penisa w pochwę wolnie lub szybciej, głęboko i płycej w zależności jak chce "podrażnić" moja partnerkę

Ale moje najbardziej ulubione to od tylaska na pieska oraz jeździec, kiedy kobieta siedzi przodem lub tyłem do mnie.

00-34-45-black-white.gif

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, napisano:

Ale moja najbardziej ulubions to jeździec, kiedy kobieta siedzi przodem lub tyłem do mnie.

Moja ulubiona to jeździec przodem. Ale zmieniam kierunek na polecenie kochanka, zauważyłam że częściej to panowie o to proszą :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, napisano:

Kto jeszcze lubi? 

Lubię. Szczególnie w połączeniu z wiązaniem :mrgreen:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
57 minut temu, napisano:

Lubię. Szczególnie w połączeniu z wiązaniem 

Wiązania w ogóle nie przerabiałam jeszcze...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie pierwsze miejsce zdecydowanie "na pieska", a jeśli jeszcze mogę to sobie obejrzeć w lustrze to już totalny odlot. Drugie gdy kobieta leży na brzuchu (może być lekko przechylona na bok) z jedna nogą ugiętą, a mężczyzna wchodzi w nią od tyłu klęcząc - bardzo głębokie doznania. Trzecia misjonarska, gdy trzymam kobietę za pośladki. No i 69, zwłaszcza gdy ja jestem na dole :)
To moje top 4, chociaż czasami zdarzały mi się super doznania w innych układach; np w pewne wiosenne popołudnie jeździec odwrócony... 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, napisano:

zdarzały mi się super doznania w innych układach;

I chociaż mam te swoje dwie ulubione pozycje, w których z Sailorem kocham się najczęściej i mam wówczas największe odloty (z Nim...); generalnie pasują one najlepiej do moich seksualnych preferencji - to faktem jest, iż czasem potrzeba chwili dyktuje zupełnie coś odmiennego. Mało tego, przeogromnym czynnikiem różnicującym doznania jest po prostu ANATOMIA. To dla mnie zawsze wielka zagadka, jak nowego kochanka czuć będę w poszczególnych pozycjach.

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, napisano:

Ok odświeżam, bo chce coś dodać. Ostatnio kowadełko to moje podium pozycji. Pozwala na głęboką penetrację, kontakt wzrokowy, jeśli kochanek lubi ma blisko stopy. Minusy to że nie z każdym jest mi w tej pozycji dobrze. Zależy od rozmiarów penisa :P No i pozostając w niej pasywna mogę odpocząć po jeźdźcu :P

Kto jeszcze lubi? Kto próbował?

pozycja04d.jpg

Bardzo lubię/my tą pozycję. Uwielbiam z impetem dobijać w nią siebie i patrzeć jej w oczy jak ból miesza się z przyjemnością, zwalniać i przyspieszać. A jak wypowiada przy tym moje imię i mówi "...boli" to przyspieszam i w moment dochodzę w niej:)

Jak komuś nke wygodnie miżna podłożyć pod tyłek poduszkę albo taki specialny trójkąt.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj to na jeźdźca, bo akurat coś mi w plecy wlazło i połamało...plecy nie sprawne, ale sprzęt jak najbardziej... i ten widok bujających się piersi, poruszających się bioder...mhmmmm

• Lubię 8
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądam oficjalne wyniki wyborów i tak sobie rozmyślam - co sprawia, że prawie połowa z nas uwielbia po prostu oralnie, pardon, oranie od tyłu a romantyczny kwiat lotosu nie przekroczył nawet progu wyborczego?  Jak często w ogóle eksperymentujemy z nowymi pozycjami, innymi niż tymi ulubionymi, zakodowanymi w pamięci mięśni? 

1 godzinę temu, napisano:

Dzisiaj to na jeźdźca, bo akurat coś mi w plecy wlazło i połamało...plecy nie sprawne, ale sprzęt jak najbardziej...

Wtedy to jest Na Kłodę z Konarem - nieruchomo ale sztywno ;) 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, napisano:

co sprawia, że prawie połowa z nas uwielbia po prostu oralnie, pardon, oranie od tyłu a romantyczny kwiat lotosu nie przekroczył nawet progu wyborczego?  Jak często w ogóle eksperymentujemy z nowymi pozycjami, innymi niż tymi ulubionymi, zakodowanymi w pamięci mięśni? 

Czyżby dlatego, że mamy napisać o ulubionej, a nie o wszystkich, które praktykowaliśmy? ;) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...