Skocz do zawartości
PrzystojnyVEET

Jaką pozycję najbardziej lubisz/lubicie

jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???  

771 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???

• na jeźdźca
      146
    • misjonarską
      75
    • od tyłu
      358
    • na kowadełko (nogi na barkach mężczyzny)
      79
    • kwiat lotou (romantycznie :P )
      5
    • na łyżeczkę
      47
    • na stojąco
      14
    • 6/9
      69
    • poprostu oralnie
      30
    • żadna z wyżej wymienionych
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Nie potrafię wybrać jedne ulubionej, każda ma coś w sobie i raczej nigdy nie poprzestajemy na jednej. 

Ale jak bym miał wybierać to: Od tyłu, kowadełko i 69

/On

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Number 1... Oczywiscie od tylu. Zona ma lepsze doznania, ja natomiast mam bzika na punkcie wypietych tyleczkow... 

Number 2...  Pozycja 69  ( i tu jest pytanie. Góra czy dól...) Stosujemy raz tak raz tak... No jeszcze na boczku mozna i tez jest milo Ale czesto bawimy sie kiedy ja jestem na gorze...;)

Number3... To juz cala reszta..;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

NIe bawiąc się w żarty...

W zależności od nastroju, dnia, poziomu zmęczenia...

Uwielbiam misjonarską - gdy mogę czuć kobietę całym ciałem... Lubię także klęczeć między nogami partnerki by móc widzieć jak w nią wchodzę, lubię gdy kobieta mnie ujeżdża tak bym mógł widzieć i dotykać jej całe ciało, ale najszybciej dochodzę w pozycji od tyłu ("doggy style") trzymając mocno kobietę w biodrach tudzież za kark... Zresztą to podobno najbardziej lubiana pozycja - zarówno przez kobiety jak i mężczyzn.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiałam się między jeźdźcem a kowadełkiem. Ale jednak kowadło :P To też ulubiona pozycja mojego faceta, który z kolei za bardzo za jeźdźcem nie przepada, ale jeśli nie z nim to się na innym koniu przejadę :PObie uwielbiam i najbardziej mnie stymulują. Na podium jeszcze piesek :P

Na jeźdźca dobrze czuję penisa, mogę w swoim tempie dostosować głębokość. Kowadło pozwala na głęboką penetrację, przy okazji to dobra pozycja dla fetyszystów stóp. Piesek u mnie to pozycja na porządny finał.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok odświeżam, bo chce coś dodać. Ostatnio kowadełko to moje podium pozycji. Pozwala na głęboką penetrację, kontakt wzrokowy, jeśli kochanek lubi ma blisko stopy. Minusy to że nie z każdym jest mi w tej pozycji dobrze. Zależy od rozmiarów penisa :P No i pozostając w niej pasywna mogę odpocząć po jeźdźcu :P

Kto jeszcze lubi? Kto próbował?

pozycja04d.jpg

• Lubię 10
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, napisano:

Kto jeszcze lubi? Kto próbował?

Ja lubię, bardzo nawet:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, napisano:

jeśli kochanek lubi ma blisko stopy

Lub jeśli lubi się obcasy boleśnie wbijające się w ramiona... Mega :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, napisano:

Lub jeśli lubi się obcasy boleśnie wbijające się w ramiona... Mega

Byłam właśnie w takiej sytuacji, ale nieco się stresowałam aby oka nie wybić kochankowi :P

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mrs.K - na jeźdźca bo ma kontrolę nad wszystkim.

Ja - od tyłu. Z dokładnie tego samego powodu.

Nad ranem łyżeczka nieuchronna.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.09.2017 o 21:59, napisano:

yyy będę nudna jak powiem, że każdą?

Nie. Nudniejsze jest to, że dla mnie poza dwoma pozycjami wszystkie inne mogłyby nie istnieć :facepalm:.

No dobra, są małe wyjątki. 

Lula.

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...