Skocz do zawartości
PrzystojnyVEET

Jaką pozycję najbardziej lubisz/lubicie

jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???  

771 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaką pozycje najbardziej lubisz/lubicie???

• na jeźdźca
      146
    • misjonarską
      75
    • od tyłu
      358
    • na kowadełko (nogi na barkach mężczyzny)
      79
    • kwiat lotou (romantycznie :P )
      5
    • na łyżeczkę
      47
    • na stojąco
      14
    • 6/9
      69
    • poprostu oralnie
      30
    • żadna z wyżej wymienionych
      13

Rekomendowane odpowiedzi

KrissKross, dnia 12 Lipca 2017 - 12:51, napisał(a): snapback.png

Po latach prób, błędów i dziesiątkach skręconych stawów stwierdzam dobitnie i z całą stanowczością że jedyna słuszna pozycja dla prawdziwego faceta, to taka w której w jednej ręce trzyma on pilot od telewizora, a w drugiej zimne piwo  :list: 
Amen. 

[Envy] Mnie się pozycja bardzo podoba, ale Barmanka baaaardzo długo nie może dojść. Co robię nie tak

B. Pytanie, a w zasadzie dwa. Czy aby piwo nie jest zbyt ciepłe i w której ręce trzymasz pilota? :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od tyłu. Mogę w ten sposób nadawać tempo oraz regulować intensywność za pomocą klapsów czy chwytania za włosy.

Poza tym jestem wielkim entuzjastą falujących pośladków. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie naj ale ulubiona: na pralce :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W krzakach na masce samochodu. Bardzo mnie kręci;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W krzakach na masce samochodu. Bardzo mnie kręci;)

Zimą to chyba dobrze auto przegonić kawałek co by mmaska bardziej grzała ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prosiłbym o dodanie opcji każda z powyższych.

Zależy od dnia,nastroju i partnerki.

No i przede wszystkim od miejsca bo np. misjonarska i kowadełko pod prysznicem ... wygodne chyba nie jest ?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od tyłu...lubię rozchylać pośladki i spoglądać na dwie dziurki.....fajna pozycja jak dla mnie dużo możliwości dodatkowych pieszczot...klapsy w pupę,dłońmi można dodatkowo masować cipkę czy plecy........   

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fajna pozycja jak dla mnie dużo możliwości dodatkowych ........   

Np. można postawić piwo :).

Ja lubię jednak patrzeć na twarz P-N, więc wolę te pozycje gdzie ją widzę więc dałem na jeźdźca ale od tyłu też jest fajna, i na łyżeczkę i kowadełko iiiiii 

Faktycznie brakuje możliwości wielokrotnego wyboru. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...