Skocz do zawartości
Duszek Jackiesex

Czy metody uwodzenia, NLP i manipulacji mogą skłonić kobietę do zgody na zdradę kontrolowaną ?

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie to juz balansowanie na zbyt cienkiej linii. Sa granice, jest szacunek.. Co innego otwarzie porozmawiac a co innego probowac wkladac do glowy pewne mysli, wizje i oczekiwac ich realizacji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z mojego punktu widzenia metoda malych kroczkow zadzilala najlepiej i chociaz jest to dluga metoda bo w naszym przypadku zajelo mi prawie 3 laty aby oswoic zone z temate to moge powiedziec ze teraz rozmawiamy na ten temat bardzo luzno

moge sie nawet pochwalic ze wyszla z inicjatywa poszukania jakiegos masazysty, bo jak twierdzi chciala by zobaczy jak to jest kiedy bedzie ja dotykal obcy facet

czy np podczas masazu bedzie w stanie sobie wyobrazic ze jakis obcy facet zaczyna sie do niej dobierac i zaczyna jej cipeczka robic sie wilgotna

jesli przejdziemy ten etam pozytywnie to bedzie chciala posunac sie o nastepny krok a mianowicie masaz z kims kto bedzie bardziej wtajemniczony w nasze zabawy i zrobi raczka zonie dobrze

czyli jak napisalem wyzej - METODA MALYCH KROCZKOW - I CIERPLIWOSC  przyjacielu to klucz do sukcesu w tej dziedzinie

Tak zupelnie na marginesie to chyba kazda kobieta ( no moze prawie KAZDA ) ma fantazje o sexie z obcym facetem tylko niestety niektore panie nie lubia sie tym chwalic ale kiedy odpowiednio sie podrazy temat to jest szansa ze nam zaufaja i sie troszke otworza na zwierzenaia. To akurat wiem od zony - kilka razy mi opowiadala co wygaduja jej psiapsulki jak sie razem spotkaja to az trudno uwierzyc, a znam je wszystkie dobrze no i w zyciu bym o niejednej niepomyslal ze maja fantazje o innych facetach. Zreszta jak juz opisalem sytuacje na temat szwagierek w innym temacie - ona jest jednym z wielu przykladow ze cicha woda brzegi wrie

Sorki , bo jak zwykle sie rozpisalem

Mysle ze cos ta moja wypowiedz ci pomoze w dazeniu do celu

:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

widżę z powyższych wypowiedzi że metoda jaką zasugerował na początku Jackiesex nie jest do zaakceptowania żeby w pewien sposób przymusić kobietę do stosunku z innym mężczyzną. 

Ja osobiście uważam że seks to zabawa dla dorosłych świadomych ludzi i wszelkie formy przymus nie wchodzą w rachubę .

Sposób jakiejkolwiek stymulacji i grzebania w komuś w głowie według mnie jest naganny i samolubny - ta osoba nie jest chora tylko nie akceptuje pewnych rzeczy jak każdy człowiek....

Moi przedmówcy skazali drogę którą trzeba podążać.. cierpliwość, wyrozumiałość, szacunek ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie brzmi to odrażająco.

Jak każda metoda manipulacji ludzkim umysłem nakierowana na osiągnięcie własnego, egoistycznego celu.

Z krótkiego opisu Twojej Żony wynika, iż ma ona jakieś, bliżej nieznane nam zahamowania w sferze erotycznej, polegające na trudności/nieumiejętności wyrażenia swoich pragnień.

Polecam wizytę u specjalisty z dyplomem w zakresie seksuologii, zamiast samodzielnych "badań" nad tak kruchą "rzeczą", jaką jest umysł ludzki.

Illia tylko zakres u polskich seksuologów konczy się :) na zwykłej zdradzie ...czy np przedwczesnym wytrysku ... reszta to dla nich kosmos ... wiekszosc po prostu nie ma wiedzy ... kiedyś z jedną adminką jednego z pierwszego rogaczy zagladnelismy na forum prowadzone przez seksuologów ... byli wogole ciekawi rozmowy; dotyczyly swingu ... sami przyznawali ze nie zetkneli się z tym ...ale oczywiscie walneli nam "niezłe porady " . 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie brzmi to odrażająco.Jak każda metoda manipulacji ludzkim umysłem nakierowana na osiągnięcie własnego, egoistycznego celu.Z krótkiego opisu Twojej Żony wynika, iż ma ona jakieś, bliżej nieznane nam zahamowania w sferze erotycznej, polegające na trudności/nieumiejętności wyrażenia swoich pragnień.Polecam wizytę u specjalisty z dyplomem w zakresie seksuologii, zamiast samodzielnych "badań" nad tak kruchą "rzeczą", jaką jest umysł ludzki.

Zgadzam sie po czesci z moja szanowna przedmowczynia jednak zalecam nie wizyte u specjalisty z dyplomem ale powrot do zdrowego rozsadku i wnikliwego , rzetelnego rozpatrzenia sytuacji .

Zasada dzialania : nic na sile , zadnych manipulacji czlowiekiem.

To na poczatek. Nie nalezy mylic fantazji ze swiatem realnym. Rozwoj zapotrzebowan seksualnych powinien byc naturalny a nie sztucznie stymulowany. Mamy duzo przykladow takich stymulacji ktore spalily na panewce.

Tak wiec ostroznie do przodu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam sie po czesci z moja szanowna przedmowczynia jednak zalecam nie wizyte u specjalisty z dyplomem ale powrot do zdrowego rozsadku i wnikliwego , rzetelnego rozpatrzenia sytuacji .

Wielu mężczyzn jak ognia unika wizyty u psychologa, powody są różne i jestem przekonana, że każdy miałby jakiś przykład.

Analogicznie zalecam nie wizytę u specjalisty z dyplomem, gdy boli Cię ząb, ale powrót do zdrowego rozsądku i wnikliwego, rzetelnego rozpatrzenia sytuacji :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, dnia 11 Sierpnia 2013 - 15:52, napisał(a):Zgadzam sie po czesci z moja szanowna przedmowczynia jednak zalecam nie wizyte u specjalisty z dyplomem ale powrot do zdrowego rozsadku i wnikliwego , rzetelnego rozpatrzenia sytuacji .Wielu mężczyzn jak ognia unika wizyty u psychologa, powody są różne i jestem przekonana, że każdy miałby jakiś przykład.Analogicznie zalecam nie wizytę u specjalisty z dyplomem, gdy boli Cię ząb, ale powrót do zdrowego rozsądku i wnikliwego, rzetelnego rozpatrzenia sytuacji :lach:

Jestem przeciwnikiem generalizowania w formie "wielu mezczyzn" , "wiele kobiet" bo to goloslowne.

Nastepne zalecenie mojej szanownej przedmowczyni musze niestety oddalic jako bezsensowne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem przeciwnikiem generalizowania w formie "wielu mezczyzn" , "wiele kobiet" bo to goloslowne.

Generalizowanie byłoby w przypadku użycia sformułowania: "każdy mężczyzna (...)"

Myślę, że nikt oprócz Ciebie nie widzi, bym użyła w swojej poprzedniej wypowiedzi  dużego kwantyfikatora.

Zatem Twój wniosek pozbawiony jest jakiejkolwiek prawdziwej wartości logicznej ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Generalizowanie byłoby w przypadku użycia sformułowania: "każdy mężczyzna (...)"Myślę, że nikt oprócz Ciebie nie widzi, bym użyła w swojej poprzedniej wypowiedzi dużego kwantyfikatora.

Illciu z pod jakiego jestes znaku ? bo cos mi sie zdaje, ze spotkaly sie dwa Barany !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wielu mężczyzn jak ognia unika wizyty u psychologa

Zgadza się. Bo mężczyzna to często jest prosty jak budowa cepa i nie chce "skomplikowanych problemów". I się rodzi taki oto "ja mam jakiś problem?" Nie! Nie potrzebuję mydła (fuj, ale tacy też są), romantycznego spaceru ( PO CO!?), psychologa? (chyba cię pojebało, ja??), i tak dalej i tak dalej. A gdzieś tam pod tą skorupą... Ale to długo trzeba rozbierać i docerać.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...