Skocz do zawartości
Zouza

Kobiece ciało.

Rekomendowane odpowiedzi

dobrze, że jestem idealna.....

Zachywycam się kobietami idealnymi.

Z nieidealnymi mam jakoś inaczej.  Zachwycam się - zdaje się - nawet bardziej.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mam to "coś

Łomatko - hurra!  to "coś" to dołeczki Wenery?  czy suma wszystkiego?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zachywycam się kobietami idealnymi.

Z nieidealnymi mam jakoś inaczej.  Zachwycam się - zdaje się - nawet bardziej.

i od tej chwili uwielbiam Cię jeszcze bardziej;-)))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze na dłonie jeżeli to lato to i stopy jeżeli są nie zadbane to już mnie nie interesuje a jak już mnie minie jakąś to na pupę hehe. A na moją to zawsze na całe ciało mnie wszystko kreci☺ ale bardziej mnie podnieca kawałek ciała który jest odsłonięty wyobraźnia wtedy działa najbardziej

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle, że zazwyczaj słyszę, że mam coś takiego w oczach, że boją się w nie patrzeć.......

Ale żeś wymyślił :D :D

w temacie to też jednak bym obstawiała mózg, jako tą ulubioną część :)

aa i uśmiech! nie lubie takich wiecznie nijakich lasek, bez żadnych emocjonalnych zmarszczek :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w temacie to też jednak bym obstawiała mózg, jako tą ulubioną część

She u Ciebie .....................ta metka mnie najbardziej pociąga ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

She u Ciebie .....................ta metka mnie najbardziej pociąga ;)

Zibi, wysłać Ci? :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi, wysłać Ci?

no tego się obawiałem, cięty języczek, masz rację mózg też jest ważny i trzeba na niego uważać ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

łoo matko ........ z całej tej listy znalazłam dołki wenery hurrra :klaszcze: most mi nie potrzebny :indians: mam to "coś"

Łorety!  nie masz pępka, linia piersi jest na łydkach a włosy jako osobne zjawisko u Ciebie nie wystepuje? 

Może bym uwierzył, gdyby nie to, że nie wierzę, a Twoje foty się ze mną bezapelacyjnie zgadzają.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale żeś wymyślił :D :D

w temacie to też jednak bym obstawiała mózg, jako tą ulubioną część :)

aa i uśmiech! nie lubie takich wiecznie nijakich lasek, bez żadnych emocjonalnych zmarszczek :P

Z tego co pamiętam...to ze strachu za drzwiami się chowałaś :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...