Skocz do zawartości
Zouza

Kobiece ciało.

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widać każdy preferuje co innego ... Ja wiem że gdy tylko dostrzegę jak moja Chanel "macha" ponętnie ( nieraz nieświadomie , robiąc coś innego ) swoją okrąglutką , zgrabną pupcią to zapominam o całym bożym świecie , i już tylko jedno mi w głowie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to niby my jesteśmy silna płeć kolego Deagostiino ;) Tymczasem to mężczyźni rządzą światem, sterowani niewidzialnymi sznurkami za które pociągają kobiety, podobno ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek mm700

A mi jest ciężko wydzielić co kolwiek. Lubię kiedy wszystko tworzy całość - KOBIETĘ

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubie plecy. Kiedy mezczyzna bierze kobiete od tylu to ma cudowny widok plecow I barkow. Obojetnie czy kobieta jest wysportowana czy nie to I tak widac kazdy drgajacy miesien a jest ich tam sporo. Widac reakcje na kazde pchniecie I dotyk.

To mnie też zaskoczyło. :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię jędrne piersi,kołyszące się w koło podczas łóżkowych uniesień,a także pieścić małe zadbane stopki swoimi ustami :-P

Lubię też widok jędrnej pupci i bioder w pozycji o tylca w którą wchodzę z dziką satysfakcją :->

A także widok pięknej, pulchnej niczym bochen wiejskiego chleba cipki ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój uśmiech :-P podobno nie do podrobienia ;)

Stopy, wnioskuję po ostatniej propozycji pana z Wrocławia, który tylko dla nich chce do mnie przyjechać ;D Miałam też kiedyś kilku adoratorów moich dłoni

Pupa ;) ale to już pisał Deagostiino

Oczy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Całe ciało kobiece jest piękne i pełne tajemnic. Wraz z ich odkrywaniem coraz ciężej jest Ci stwierdzić, która część kobiecego "lądu" najbardziej Cię urzeka. Jeśli mam już podać konkretne części ciała, które najczęściej przykuwają mój wzrok to:

- pachy / szczególnie ten skrawek ciała od pachy aż po piersi

- szczupłe dłonie / najchętniej wysportowane

- szyja i dolna część pleców

- uda

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uda i pępek lubię lekko odsłonięty brzuszek, no i pupcie. lubię patrzeć jak kobieta układa usta kiedy rozmawia ze mną, ...a oczy to zwierciadło duszy, są piękne przebijam je na wskroś, można w nich utonąć :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej!

Może i pytanie jest banalne ale zaryzykuję ;) Która część kobiecego ciała jest waszą ulubioną?? :D

Mam nadzieję, że nie ma takiego tematu na forum...szperałem trochę ale nigdy czasu dość nie miałem, żeby przejrzeć każdy temat.......także w razie wtopy, z góry przepraszam :D

Pytanie kieruje do wszystkich, do was też drogie Panie ;) 

Jeżeli chodzi o mnie, to nic tak mnie nie kręci jak kobieca pupcia  :wub:

I z tym mam zawsze problem, że często mnie przyłapują jak się gapię na te piękne pupcie  :evil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...