Skocz do zawartości
Zouza

Kobiece ciało.

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli temat był - dajcie znać (a coś mi się po głowie kołacze).

Drogie Panie, jakimi Waszymi częściami ciała zachwycają się panowie (nie tylko mężowie)?

Drodzy Panowie, a czym Wy zachwycacie się u Waszych żon/kochanek?

Są pewne części "oczywiste". ;) A co poza nimi?

Mój kochanek zachwycił się moimi kolanami, co trochę mnie zaskoczyło. Poza tym oczy, a to słyszę bardzo często. Ponoć w momentach uniesień są bardzo "dzikie".

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jurysta: ramiona, uda, (oczywiście) piersi.

Burczymucha: faceci patrzą najpierw na całą sylwetkę, potem twarz i od razu piersi, tyłek, nogi. U mnie zazwyczaj jest albo twarz-cycki albo cycki-twarz, albo cycki-twarz-cycki ;) To drugie spojrzenie w oczy jest jakby ze zdziwieniem lub pytaniem: "Czy ja widzę to, co widzę?"

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze, no i dałaś mi do myślenia ;)

nigdy się nad tym nie zastanawiałem się chyba najwięcej uwagi (przynajmniej na początku) zwracam na brzuszek (nie ważne jaki on by nie był), zawsze jest głaskanie, całowanie.

no a później jak już uwolnione są piersiątka to lubię im poświęcić większą uwagę ;)>

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm, na pierwszy rzut oka, to tyłeczek. Jaki ma kształt itp. No cóż, typowy samiec jestem:P Później ogólne wrażenie, kompozycja ciała, jak wszystko razem współpracuje.

dalej oczy, na początek kolor i rodzaj spojrzenia, ich ostrość, albo delikatność

co do oczu to na prawdę, uwielbiam się patrzeć jeśli jest taka możliwość podczas seksu, a już najlepsze są przy szczytowaniu, czasami zdarza się, że widać tam cały kosmos są jak ktoś tutaj nazwał "takie dzikie".

no i szyja, ale to też na etapie gdy się już spotykam z kimś, bo lubię ją całować, albo przytrzymywać podczas zabaw, delikatnie, albo mniej, kto co woli.

dalej co? Jeśli już zdąrzyłem wymienione rzeczy zobaczyć, to wtedy powoli to co akurat przykuje moją uwagę w danej chwili.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

poza oczywistymi fragmencikami takimi jak pupa oczywiście ;) To ja, uwielbiam ruchy ramion. Dźwięki które z siebie wydaje moja Ukochana. Siłę ud, uścisk w momencie orgazmu. Napięta jak struna.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Biodra i talia. Uwielbiam szerokie biodra i wąskie talie. Coś ala Sophia Loren. To jeden z elementów które najmocniej mi wzrok sciągają.

Pełne uda. Oooo tak. Nie mówię że nie podobają mi się też takie smukłe. Ale jednak pełne zdecydowanie bardziej (jeszcze z szerokimi biodrami, mmmm).

Okrągłe tyłeczki, nie płaskie i nie za małe. Choć przyznam że jeden mały nieźle mi w głowie zawrócił kiedyś.

Piersi pełne (ale nie za duże). Nie powiem mam odchył na punkcie piersi i dekoltów. Chyba najmocniejszy.

Brzuszek, ale nie za płaski, raczej taki miękki.

Włoooosy, dłuuuuugie. Zdecydowanie. Kolor nieistotny. Zawsze ciągło mnie do ciemnych, ale nie jedna blondyna ściągała mi ostro wzrok. A rude....ahhhh. O tak. Włosy same w sobie potrafią stworzyć magię. Takie odrzucenie przez ramię włosów przez kobietę potrafi odebrać dech. A do tego wszystkie te gesty z ich poprawianiem. Mmmm, uwielbiam jak kobieta ma dłonie we włosach, jak poprawia je stojąc.

Ramiona, kark i szyja. Odpowiednio wyeksponowane działają niesamowicie.

Skóra... sama skóra może ściągać wzrok, gładka aksamitna. Na dekolcie, na ramionach, na karku, na udach.

Oczy... najlepiej ciemne i w ciemnej oprawie. Długie rzęsy.

Pełne usta. O tak. Moja małżonka ma idealne. Pełne usta pięknie wyglądają, są niesamowite do całowania... a kiedy poczuje się je na swoim przyjacielu...ehhhh

Ok... ja po prostu uwielbiam kobiety.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Wyzwolona_Pani

W moim przypadku duże zainteresowanie i zachwyt u "przyjaciół domu" budzą kształtne piersi i subtelne stópki:) a mój partner życiowy uwielbia moja dupeczke:) ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm, czyli nie zrozumiałem do końca tematu, bo widzę, że tutaj o szeroko pojęty seksapil chodzi ;) i mam problem, bo co nie czytam waszych opisów, to się prawie z każdym zgodzę :devil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na początku spojrzenie na twarz oczy, usta, włosy następnie ogólnie sylwetka.

Jeśli Pani przypadnie mi mocno to STOPY STOPY JESZCZE RAZ STOPY!!! Smukłe ZADBANE STOPY

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...