Skocz do zawartości
Zouza

Kobiece ciało.

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co pamiętam...to ze strachu za drzwiami się chowałaś :P

To było poniżej pasa! :lach: :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poniżej pasa było...potem :P

Tak? Widocznie muszę mniej pić, bo nie pamiętam :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak? Widocznie muszę mniej pić, bo nie pamiętam :P

Też bym nie pamiętał gdybym rady nie dawał :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też bym nie pamiętał gdybym rady nie dawał :P

KONIEC! :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

KONIEC! :P

Znaczy się, że można kontynuować wątek, bo już nic więcej nie będzie? ;) Robiło się ciekawie :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na to, co lubi mój mąż u mnie, to na pewno nogi. Stopy. Oraz oba miejsca strategiczne. Ostatnio pośladki made by Chodakowska ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na to, co lubi mój mąż u mnie, to na pewno nogi. Stopy. Oraz oba miejsca strategiczne. Ostatnio pośladki made by Chodakowska ;)

Stuningowałaś sobie pupę?  ;-)   :erection:

Jak widzę na siłowni dziewczyny podnoszące na biodrach sztangę:

lub 

...to z chęcią spróbuję tego ćwiczenia choć robię przysiady ze sztangą i wykroki.

Rzeźbię się i z tyłka zjechało trochę tłuszczu, zatem mięśniami bym go uzupełnił...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak czasem przed TV ćwiczę ;) i to chyab działa :) 

Postanowiłam się wypowiedzieć ponieważ już kilku moich kochanków zachwycało się nad moimi włosami :D I to pierwsze przyszło mi na myśl jak przeczytałam temat :) Od pół roku mam co prawda długiego boba ale podobno nie straciły na tym za wiele :) I od niedawna tatuaż na plecach :) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

http://alexjones.pl/aj/aj-technologia-i-nauka/aj-medycyna/item/117832-szwajcaria-zakazuje-badan-mammograficznych

Nie przekonuję do tego badania, ale i nie odwodzę.

Proponuję jedynie poszerzenie świadomości.

Bez względu na obraną ścieżkę diagnostyczną - nalegam, by każda z nas badała się. A przy pomocy czyich rąk... to już Wasza fantazja niech podpowie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...