Skocz do zawartości
Zouza

Kobiece ciało.

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Aine, ja z chęcią patrzę w kobiece oczy i przyznaje, że bardzo to lubię ;) Tyle, że zazwyczaj słyszę, że mam coś takiego w oczach, że boją się w nie patrzeć.......także, na moje nieszczęście wymiana spojrzeń nie trwa za długo.... ;)

Też to uwielbiam...  ;)

Ale moich spojrzeń również większość się boi ...

nieczesto jest się z kim zmierzyć-niestety ,ludzie się chyba boją "czytania duszy "... :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też to uwielbiam...  ;)

Ale moich spojrzeń również większość się boi ...

nieczesto jest się z kim zmierzyć-niestety ,ludzie się chyba boją "czytania duszy "... :redevil:

Bardzo lubię wyzwania, więc z chęcią się z Tobą zmierzę! :) Pojedynek na nasze "diabelskie" spojrzenia, ciekawe........ :mrgreen:

Powiedz tylko gdzie i kiedy  :evil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe pytanie i w sumie dosyć "intymne"....

Baardzo na mnie działa odsłonięty (przez wysoko upięte włosy z niesfornymi kosmykmi) kark, szyja i nagie ramiona.

Trochę to nie macho, ale w drugiej kolejności zwracam uwagę na dłonie i pazurki.

Na deser łakomie spozieram na nogi i stópki.

I oczy. Oczy są tyglem w którym topi się dusza i rodzą żądze .....

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zacznę od oczu, bo dla mnie istotny jest kontakt wzrokowy z kobieta.... Spojrzenie i wyraz oczu bardzo dużo mówią o kobiecie... Potem usta, hmmmmm, nie ma to jak całować miękkie, jedwabiste usta, delikatnie przygryzać ..... Szyja.... Następnie z oczywistych części ciała biust, pupa.... nogi....  :roll:  :roll:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie tutaj jestem w szoku :) Łamiecie stereotypy (serio bez sarkazmu) No bo jak się wejdzie na taki czat (moja mała czasem wchodzi) To faceci pierwsze co chcą to zdjęcie, a jak nie ma zdjęcia to pytają o wzrost, wagę i rozmiar biustu :) Spoko forum :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie przede wszystkim podkreślają oczy... te poranne, te spełnione... te zaciekawione... tak mówią właśnie, że w nich widać wszystko... kiedy goreję i kiedy jestem wkurwiona czy onieśmielona

potem... potem.... dłonie... zwłaszcza te pracujące po całym ciele.....

a tych oczywistych części nie wymieniam, bo z racji kompleksów niezbyt często się z tymi "ochami" zgadzam  :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na mnie dziala umysl kobiety i jego emanacja.

Ale skoro, Zou, pytasz o cialo, to emanacja odbywa sie poprzez ekspresje ciala.

A jak cialo, to dla mnie glowne znaczenie ma rzezbiarskosc ciala i jego rysunek.  Dlatego dla mnie cialo kobiety jest filmem, spektaklem, opowiescia w jednym. Patrze sie godzinami, bez przerwy - jesli jest na co patrzec - albo ide zaplakac albo sie urznac - jesli nie ma na co patrzec.

Glowa, przechodzaca szyja w ramiona, a ramiona w piersi. Linie splywu, punkty odniesienia, przejscia. napiecia, zgodnosc ruchu albo brak zgodnosci.

Zebra wbec piersi, ich wzajemna symbioza.

Linia boku, talii, bioder wobec linii i ruchu reki.  Czystosc rysunku, ustawienie proporcji, relacji albo smutny brak.  Jaki jest rysunek ruchu reki wobec tulowia.

Biodra wobec ramion - co dominuje, co sie podporzadkowuje. Czy jest ciazenie, czy jest lekkosc.

Linia rak wobec linii nog. Biodra wobec kolan, a kolan wobec kostek. Linie sa rownolegle, schodza, sie rozchodza?

Owal miesni ud wobec linii boku i biodra. Co jest mocniej zarysowane?

Uda - czy schodza sie w punkt w kobiecosci, przymkniete i prowokujace do otwarcia, czy otwarte, z poleczka, podane?

Kolana a kostki - bardzo wazna relacja form, linii, mocy dzialania.

Stopy, ich ruch, ulozenie, gdy przywieraja do podloza i sie od niego odbijaja.

I mnostwo szczegolow.  Kolana? - maja ogromne znaczenie i moga tak kusic,ze oczy bola z pozadania. 

Ksztalt pepka

dolki Wenery

Linia lopatek

bruzda kregoslupa

Zarys piersi, ich profil

Ksztalty sutkow i aureolek

Linia szyi i jej spojenie z uchem. Wlasnie - ucho !

Mostek nosa i wyjscie na luki brwiowe

linia oka

platki nosa

ksztalt ust i obrys brody. Sposob w jaki usta sie poruszaja

Kisc i ksztalt dloni,palcow i dolka

Kisc dloni wobec ksztaltu peciny

Wlosy jako swoiste zjawisko

Oczy - caly swiat.

Dopiero zaczalem odpowiadac na pytanie.. :->

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na mnie dziala umysl kobiety i jego emanacja.

dobrze, że jestem idealna.....

inaczej szukałabym mostu

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero zaczalem odpowiadac na pytanie.. :->

łoo matko ........

z całej tej listy znalazłam dołki wenery hurrra :klaszcze:  most mi nie potrzebny :indians:  mam to "coś"  :wub:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...