Skocz do zawartości
Zed

Witam wszystkich forumowiczów!

Rekomendowane odpowiedzi

Zgodnie ze swoimi zainteresowaniami Forum czytuje juz od jakiegos czasu. Nigdy nie przeszkadzał mi fakt rejestracji, ale póki nie zamierzałem pisać, puty nie było pretekstu i okazji.

Nadszedł wrszcie dzień, w którym poczułem nieodpartą ochotę na dopisanie swojego komentarza. Aby to zrobić - dokonałem rejestracji. Liczę także na poznanie Was moi drodzy, bo sądząc z dotychczasowej lektury całkiem fajne z was osoby.  :)

Mam na imię Bartek, mam 36 lat. Kim jestem.... hmmm... Trudno powiedzieć. Osobiście zakwalifikował bym się zarówno do grupy soft rogaczy jak i kochanków....

Wiem... ciężko to pewnie się czyta ale śpiesze z wyjaśnieniami....

Otóż bardzo kocham swoją żonę i bardzo chetnie zaprosiłbym do swojej sypialni doddatkową pare kochanów czy samego kochanka. Niestety po kilku próbach znalezienia pary, a następnie próbie znalezienia kochanka, który nie myślał bytylko o sobie (bądź miał nieco wyczucia, takty, kultury) żona nie chce słyszeć o tym temacie :(

Z kolei ja sam o temacie nie zapomniałem i miałem onegdaj małą przygodę... No... może nie całkiemmałą. Przygoda (a raczej znajomość) trwała ponad rok i niestety skończyła się wraz z wyjazdem znajomej pary za granicę. Od tego czasu byłem spokojnym facetem .... ale cały czas moje myśli bładziły wokół tematu.

No i tak to w dużym skrócie jestem ...

Raz jeszcze witam wszystkich userów i życze miłego spędzenia 2-giej połowy lata!

Bartek

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj :)

Jeżeli to jest w "skrócie" to co mają powiedzieć Ci, którzy piszą w tytule ELo a w temacie "witam" ? :D Cieszę się że nam tyle o sobie opowiedziałeś i mam nadzieję że inni nowi, również będą. Witaj, zachęcam do aktywności.

Sem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...