Skocz do zawartości
Zenek

Parę pytań od początkujących

Rekomendowane odpowiedzi

Parę pytań z jakimi się boryka pewna młoda para fascynująca się cuckold (nie mają obydwoje praktyki, mają natomiast takie fantazje).

Wykorzystuję swój dostęp do forum by zadać w ich imieniu pytania jakie mają.

Oto one.

Pytania do kobiet.

• Co czujesz uprawiając seks z obcym facetem? Rozumiem, że zawsze jest fascynujące podniecenie obcością, odmiennością ale... Czy porównujesz swojego męża do kochanka? Możliwości są dwie:                                                                                                                                                                                                                                                           a) Jeśli kochanek wypada dużo lepiej to mówić mężowi o tym cz też lepiej zamilczeć? Wiadomo męski egotyzm każe się każdemu facetowi porównywać z innym facetem a w szczególności z innym partnerem swojej żony. Jak sobie poradzić z ewentualnym rozczarowaniem seksem z małżonkiem? Robić tak zwaną pańszczyznę a przyjemność czerpać z seksu z kochankiem, pogadać, macie wtedy myśli o rozstaniu?

b ) Czujesz się rozczarowana seksem z kochankiem. To czy nie czujesz się wykorzystana albo                  czy też nie masz poczucia wtedy że to był niepotrzebny błąd. Jak wtedy poradzić sobie z                         rozczarowaniem?

1. [*]

Zazdrość. Jak sobie z nią radzić? Uważam że zawsze się w jakiejś formie pojawi. Może być albo a) degradująca związek; b ) podkręca relacje, wnosi pikanterię.

W cuckold wydaje się że najciekawsze jest to przekraczania granic, balansowanie na granicy, wielkie emocje. Ale ważne by nas to nie wykoleiło, prawda?

Jak napisała na tym forum Zouza przecież większość rogaczy, przynajmniej za pierwszym razem odczuwa zazdrość i wściekłość, ale... także ogromne podniecenie.

3)Zanim zaczęliście realizację swoich fantazji oglądaliście wspólnie filmiki w klimacie cuckold ? U Was też fascynacja cuckold zaczęła się od oglądania takich filmów ?

4) I na koniec bardzo ważne.  Uprawiając seks z kochankiem robicie z nim rzeczy których byście absolutnie nie zrobiły z własnym mężem? Inaczej mówiąc. Pozwalacie kochankowi na więcej?

Pytania do panów.

• Podnieca Cię sam fakt że żona uprawia seks z innym facetem czy też raczej myśl że jakiś facet dominuje nad nią, robi z nią coś czego Ty nigdy nie robiłeś?

• Jeśli żona woli seks z kochankiem jak sobie z tym radzić? To że jest on lepszy podnieca, zachęca do seksu z żoną czy ewentualnie działa jak „kastracja”?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A niech robi za gluchy telefon. Z tak dobranym zestawem pytań, jeśli doświadczeni w cuckoldzie odpowiedzą, temat powinien być przyczepiony w dobrze widocznym miejscu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się ostatnio nad cuckoldem, mam trochę wolnego czasu i pełną emocji i myśli głowę.

Zamieściłem parę pytań młodej pary dotyczących zdrady kontrolowanej.

Sam przy okazji troszkę się zastanawiam, czytam forum...

Parę subiektywnych myśli. Parę powodów dla których wg mnie ludzie wchodzą w cuckold.

Powód 1. Byczek jako lepsze „ja”. Fascynajce homo.

Trafiłem na parę wątków. W jednym z nich Zouza pyta „Zastanawiam się ilu jest panów, którzy są gejami i pozwalają swoim żonom na cuckold, by trwać oficjalnie w małżeństwie. Czy w ogóle takie zjawisko ma miejsce?”

https://www.cuckoldplace.pl/topic/9856-cuckold-a-kryptogeje/

W innym Zouza pyta „Jedna z kobiet bądź - odpowiednio - jeden z mężczyzn jest biseksualne.
I tak pani zdradza panią z mężczyzną, a pan pana z kobietą. Poszlibyście na taki układ?”

https://www.cuckoldplace.pl/topic/2611-zwi%C4%85zek-homoseksualny-a-rogaczenie/

No właśnie zastanawiam się na czy cuckold czasami u niektórych facetów nie jest wynikiem ich pragnień homoseksualnych. Nie trzeba od tego uciekać. Myślę że u mnie tak jest(choć jestem ewidentnie bi, kobiety plus fascynacje męskim seksem). Chyba często nie do końca czuję się pewnie, stąd fascynacja męskością innych facetów. Stąd też pragnienie by Byczek zerżnął moją kobietę. No właśnie, słowo Byczek dobrze coś tu oddaje. Byczek to facet mający większe możliwości niż ja. Więc nie jako deleguję go by on w moim imieniu zaspokoił moją kobietę. By za mnie zrobił coś, czego być może ja nie zrobię.

Każdy z nas lubi oglądać superbohaterów w kinie. Nikt nim nie jest ale fajnie popatrzeć i pomarzyć że dokonuje się nadludzkich czynów, wzbudza uznanie. Podobnie jest chyba i tutaj. Byczek jest personifikacją moich pragnień, marzeń by zrobić super mojej kobiecie. I robi to niejako w moim imieniu, ja patrząc na niego utożsamiam się z nim, jestem niejako nim.

Podnieca mnie też ta mieszkanka upokorzenia, podniecenia kobiety z seksu z innym, naruszenie pewnej przyjętej normy, zakazany owoc.

W ankiecie „co jest najlepszym sposobem aby upokożyć męża/faceta?” najczęściej wskazywaną odpowiedzią było - „kazać się wilizać mążowi/facetowi zaraz po”

Wielu facetów marzy też o tzw. ciepłej bułeczce, a więc wypełnionej spermą innego faceta/facetów cipce swojej kobiety.

Myślę że istotą Rogacza jest to że czuje choć troszkę zazdrość czy też podniecenie i satysfakcję ze świadomości że jego kobieta za jego zgodą uprawia seks z innym.

Jak to napisała Zouza  przecież większość rogaczy, przynajmniej za pierwszym razem odczuwa zazdrość i wściekłość, ale... także ogromne podniecenie.

No właśnie. To jest istota bycia rogaczem. Miks poniżenia, zazdrości, podniecenia.

Kiedy wracam do domu i mój facet mi mówi, że znowu się puściłam, a widzę, że aż mu spodnie rozrywa. Kiedy mówi mi, że jestem jego puszczalską suką, która mogłaby niemal non-stop. Potem znowu dziki seks, choć już obolała jestem. Kiedy w czasie seksu pyta, ja opowiadam i czuję, że jego kutas to najtwardszy materiał na świecie.”

https://www.cuckoldplace.pl/topic/9874-co-was-najbardziej-kr%C4%99ci-w-cuckold/?do=findComment&comment=121821

Nota bene Zouza, nie pierwszy raz czytam Twoje wypowiedzi i uważam że są bardzo wartościowe, jesteś bardzo doświadczoną i mądrą kobietą.

W innej Ankiecie: Jaki powinien być kochanek. Padają najczęściej odpowiedzi :

Przystojny i atrakcyjny, Nie ważne jaki, ważne aby miał właściwy "wkład".

Dokładnie. Wydaje się mi że w Byczku szukamy takiej lepszej wersji siebie. Przynajmniej ja...

Dla tego też pozwolić Byczkowi na więcej iż sam mogę dostać od partnerki daje mi podnietę i satysfakcję.

Inne powody zachęcające do bycia rogaczem to moim zdaniem : bycie maczo i chęć eksperymentowania oraz partnerstwo.

Powód 2. Maczo.

No właśnie. Pisałem, że moim zdaniem u niektórych bycie Rogaczem (tak jest u mnie) może wiązać się z homoseksualizmem(może jakąś formą, fascynacją nim).

U niektórych facetów chęć podzielenia się swoją kobietą wynika z ich maczystowskiej postawy.

Facet jest pewny siebie, ma poczucie że jego kobieta jest piękna i wzbudza pożądanie innych. Facetowi daje satysfakcje że inni mężczyźni jej pożądają. On zaś ma obiekt ich pożądania. W myśl zasady, powiedz czego pragniesz a powiem ci komu podlegasz. Dzielenie się kobietą jest dla nich formą pewnej władzy zarówno nad kochankami jak i nad swoją kobietą. Władzą nad kochankiem, bo facet niejako mówi „-Jak chcę mogę ci dać tego czego pożądasz, tylko ode mnie zależy czy będziesz ją miał czy też nie.”

Władzy nad kobietą, bo ma świadomość że ona robi to dla niego, spełnia jego oczekiwania. Dzieląc się kobietą, potwierdza swoje posiadanie. Ma poczucie że kobieta niczym niewolnica spełni jego zachcianki. A przełamywanie jej oporów, strachu, obaw, zasad jest potwierdzeniem jego władzy. Lubi by kobieta była zdominowana, bo daje to mu poczucie władzy nad nią.

Powód 3.

Eksperymentowanie i partnerstwo. Potraktuję łącznie i skrótowo, bo jest to chyba najbardziej zrozumiałe. Zakazany owoc, chęć przeżycia czegoś szczególnego, co tu tłumaczyć. A partnerstwo to po prostu akceptacja że w związku nie możemy dać sobie wolność. Jeśli jakichś potrzeb nie realizujemy ze sobą to można je spełnić z kimś innym i nie stanowi to zagrożenia dla naszego dojrzałego związku.

Myślę też że pewnie u jednej osoby może występować jednocześnie i łącznie parę powyższych postaw.  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Wybacz Zenku, ale nieśmiałość jest zaprzeczeniem cuckoldu

.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Facet jest pewny siebie, ma poczucie że jego kobieta jest piękna i wzbudza pożądanie innych. Facetowi daje satysfakcje że inni mężczyźni jej pożądają. On zaś ma obiekt ich pożądania.(...)Eksperymentowanie i partnerstwo.(...) Zakazany owoc, chęć przeżycia czegoś szczególnego, (...) i nie stanowi to zagrożenia dla naszego dojrzałego związku.

M: Pokusiłbym się o taką syntezę ;) lecz "maczyzm" bez elementu władzy i dominacji w ich miejsce "partnerstwo".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M: Pokusiłbym się o taką syntezę ;) lecz "maczyzm" bez elementu władzy i dominacji w ich miejsce "partnerstwo".

Oczywiście. Masz prawo tak to odbierać. Każdy jest inny.

Wybacz Zenku, ale nieśmiałość jest zaprzeczeniem cuckoldu

Do pewnych rzeczy dorasta się stopniowo, krok po kroczku. Człowiek musi się oswoić najpierw a potem,...

A wracając do pytań.

Wasze partnerki pozwalają Byczkowi na więcej niż Wam w seksie?

Czytam właśnie ciekawy wątek.https://www.cuckoldplace.pl/topic/658-kiedy-pierwszy-raz-wzi%C4%85%C5%82e%C5%9B-do-r%C4%99ki-obcego-penisa/page-2

Wielu rogaczy chętnie dotyka członka Byka, wkłada go do cipki swojej zony a nawet robi loda Bykowi.Miałem takie fantazje. O ile zrobienie komuś loda przeszło mi to wziąć penis Byka i pomóc włożyć Bykowi  włożyć jego interes do cipki/naprowadzać członka byka do cipki  wydaje się mi fascynujący.

NA forum ludzie miło wspominali takie doświadczenie, np:

"Mój też pomagał bykowi włożyć jego interes do mojej cipki. Jak czułam jak wchodzi we mnie i ręką męża mnie dotyka przy tym od dołu, od razu odleciałam.

Mąż wspominał, że bardzo fajne uczucie, a zrobiliśmy to na pierwszym spotkaniu. 
(...)
Miałem w ręce jak wkładałem zonie w cipciunie . Bardzo przyjemna chwila ."

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a) Jeśli kochanek wypada dużo lepiej to mówić mężowi o tym cz też lepiej zamilczeć? Wiadomo męski egotyzm każe się każdemu facetowi porównywać z innym facetem a w szczególności z innym partnerem swojej żony. Jak sobie poradzić z ewentualnym rozczarowaniem seksem z małżonkiem? Robić tak zwaną pańszczyznę a przyjemność czerpać z seksu z kochankiem, pogadać, macie wtedy myśli o rozstaniu?

Nisko cenisz kobiety, wręcz je obrażasz.  Czy Ty uważasz że żona zostawi męża tylko dlatego że kochanek lepiej ją zadowolił ?

Chłopie małżeństwo to nie sam seks, i nie opiera się na samym seksie.

Nisko cenisz kobiety, wręcz je obrażasz.  Czy Ty uważasz że żona zostawi męża tylko dlatego że kochanek lepiej ją zadowolił ?

Chłopie małżeństwo to nie sam seks, i nie opiera się na samym seksie.

Generalnie dla mnie ten temat i pytania w nim zawarte to zbieranie informacji do jakiegoś artykułu o cuckold.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek YoungCoupleWarsaw

My dopiero zaczynamy z dziewczyna wchodzic w tematy cuckold. Bardzo nas to kreci, szczegolnie ja bylem strona ktora nalegala najbardziej ale mam rowniez pewne obawy, czy takie spotkania cuckold nie wplyna w dalszej perspektywie negatywnie na nasz zwiazek ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...