Skocz do zawartości
Szymonides

Ssij palce

Rekomendowane odpowiedzi

Wróciłem do domu z pracy. Było strasznie gorąco. Ona przyszła wcześniej.

- Hej! Gdzie jesteś?

- Tutaj.

Zajrzałem do sypialni. Leżała na pościeli w samej bieliznie. Czarne majtki i czarny stanik.

Zdjąłem koszulkę i połozyłem się obok.

- Matko jak gorąco. Idę pod prysznic - powedziałem.

- Na pewno? - powiedziała to tak, że wiedziałem o co chodzi.

Ściągnąłem spodnie, Ona rozłożyła nogi.odchyliłem majtki i zobaczyłem, że jest mokra.

Sciągnałem je i bez gry wstępnej wszedłem w nią. Gdy już chciałem coś powiedzieć, kazała mi być cicho.

Ja na górze, Ona na dole. Widziałem, że jest czymś mocno podniecona.

- Weź swoje palce do buzi - powiedziałem.

Wzięła.

- Ssij.

To tez zrobiła. Ssała i lizała swoje palce.

- Myślisz teraz o tym? - zapytałem

- Tak - wyjęczała.

- Opowiedz mi - rozkazałem.

- Chcę żeby mnie zerżnęło kilku facetów. W każdą dziurkę. Ty razem z nimi. Chcę żebyś mnie zmusił, żebym im obciągała. Chcę im lizać jaja.

- Ty suko!

Byłem mega podniecony, a ona wróciła do lizania palców.

- Czym sie tak podnieciłaś? - zapytałem, nadal sie w nią wbijając.

- Czytałam opowiadania o swingersach.

- Jak byłaś w pracy?

- Tak.

- Chcesz tego?

- Chcę!

- Powiedz pełnym zdaniem.

- Chce żeby mnie jebali, żeby się na mnie spuszczali chcę byc suką. Chcę być poniewierana!

Wtedy się spuściłem, prosto w jej cipkę.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cała historia jest prawdziwa. Umieściłem ją tutaj ze względu na temat naszej łóżkowej rozmowy;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj no to gratulacje... pozazdrościć, a może wypróbować samemu... ;-)

To był spontan czy uknuty podstęp?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj no to gratulacje... pozazdrościć, a może wypróbować samemu... ;-)To był spontan czy uknuty podstęp?

zobaczymy co z tego wyjdzie;) Myślisz, że jest w stanie zostać Hotką czy to tylko fantazje?

Spontan czy podstęp? Ona czekała na mnie napalona i mokra. Nie mogła się doczekać aż wrócę:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozazdrościć temperamentu takiej kobiecie...

Mojej żonie jeszcze brakuje trochę do prawdziwej hotki, i choć na pewno w te upały bywa bardziej gorąca niż zwykle taki dialog to na razie tylko marzenie... choć może się mylę... oby ;) 

Tak czy siak twój scenariusz na pewno sobie zapamiętam, a póki co zaczynam szukać dla niej odpowiedniej lektury ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...