Skocz do zawartości
benybeny11

Zakaz patrzenia/dotykania hotki.

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio przeglądając różne cuckoldowe fotki z napisami natknąłem się na takie w których rogacz ma zakaz patrzenia na nagą, bądź półnagą hotkę. I mam taką fantazję w której dominujący Ogier tłumaczy mi że moja hotka należy teraz do niego i nie życzy sobie abym widywał ją nago/półnago. Do tego jedynym miejscem jakie mam prawo dotykać są jej stopy... Chyba, że ogier postanowi inaczej, lub też jeśli hotka będzie miała taki kaprys, abym wymasował, wypieścił jej inne części ciała.(ale najprędzej wyczyścił :redevil: )

Oczywiście nie mówię tu o formie 24/7 ale w razie jakiegoś dłuższego układu, tak na przykład na wakacjach to myślę że jak najbardziej do zrealizowania;).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na tyle, na ile poznałem Cię do tej pory, to właśnie zakaz dotykania stóp Pani byłby w Twoim przypadku najbardziej bolesny :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na tyle, na ile poznałem Cię do tej pory, to właśnie zakaz dotykania stóp Pani byłby w Twoim przypadku najbardziej bolesny :redevil:

A właśnie nie do końca Ci powiem;p. Lubię stópki, ale to dlatego, że pieszczenie ich kojarzy mi się z poniżeniem... I taka niemoc dotykania hotki w żaden inny sposób jest niefajna ;). Ciężko to wytłumaczyć ;p.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie uważam pieszczenia stópek za poniżające. poniżające jest gdy nie można więcej. dla mnie jednak to nie fajne jak ci nie pozwala chyba, że wiesz, że kiedyś dostaniesz marchewkę :redevil:  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie uważam pieszczenia stópek za poniżające. poniżające jest gdy nie można więcej. dla mnie jednak to nie fajne jak ci nie pozwala chyba, że wiesz, że kiedyś dostaniesz marchewkę :redevil:  

No teoretycznie nie jest to poniżające, ale jeśli dołożyć kochanka który może z nią wszystko, a ja tylko stopy to co innego ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotka może nie dopuścić swojego rogacza. jednak więcej pikanterii jest gdy rogacz wie co traci, więc musi się bardziej starać. Hotka mu to wynagradza, on jej bardziej pożąda. Wynajduje dla niej najlepszego. Chce być od niego jeszcze lepszy. Ona znów kocha się z rogaczem. Spirala uczuć zazdrości, namiętności i pożądania nakręca się. Sytuacja gdy rogacz żyje w celibacie jest dobra dla impotentów.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotka może nie dopuścić swojego rogacza. jednak więcej pikanterii jest gdy rogacz wie co traci, więc musi się bardziej starać. Hotka mu to wynagradza, on jej bardziej pożąda. Wynajduje dla niej najlepszego. Chce być od niego jeszcze lepszy. Ona znów kocha się z rogaczem. Spirala uczuć zazdrości, namiętności i pożądania nakręca się. Sytuacja gdy rogacz żyje w celibacie jest dobra dla impotentów.

Zgadzam się ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...