Skocz do zawartości
Jurysta

Nasze kobiety na basenie

Rekomendowane odpowiedzi

mnie bezceremonialne gapiostwo zwyczajnie irytuje, natomiast spojrzenia takie ukradkiem, troche wstdliwe ale zachłanne hmmmm to coś innego ale różnica jest zbyt subtelna żebym mogła to wyjaśnić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie bezceremonialne gapiostwo zwyczajnie irytuje, natomiast spojrzenia takie ukradkiem, troche wstdliwe ale zachłanne hmmmm to coś innego ale różnica jest zbyt subtelna żebym mogła to wyjaśnić.

EXpirium, doskonale to rozumiem! :devil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Jeśli to basen na Warszawskiej to będę uważniej przyglądał się seksownym laskom :-)

możemy się kiedyś umówić, to sobie pooglądasz.

natomiast spojrzenia takie ukradkiem, troche wstdliwe ale zachłanne hmmmm to coś innego ale różnica jest zbyt subtelna żebym mogła to wyjaśnić.

To nic innego jak tylko zadowolenie z faktu że samce się Tobą interesują

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oboje z żoną lubimy saunowe klimaty. Najchętniej odwiedzamy obiekty koedukacyjne, gdzie obowiązuje zakaz wstępu w strojach kąpielowych. Uwielbiam sytuacje, kiedy moja małżonka wchodząc do jacuzzi lub basenika z zimną wodą "kręci" seksownie gołą pupą, czym wzbudza zainteresowanie obecnych Panów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

muszę poszukać takiej sauny z jacuzzi blisko nas ale chyba tylko kluby swingowe mi pozostają bo tak to nie słyszałem o czym takim.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny jest kompleks saun w Termach Bukowina. Światełka przygaszone, mały ruch. Oczywiście obowiązkowo bez strojów kąpielowych (niby z ręcznikiem). Nawet chodziło mi po głowie, by zaaranżować tam jakieś spotkanie w trochę większym (niż tylko ja z żoną) gronie - jeśli nie sex, to przynajmniej jakieś pieszczoty.

Żonka podczas pobytu w jednej z saun eksponowała przynajmniej biust - panowie, jednak speszeni, raczej wychodzili.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam jak idę z moją żoną (dwa kroki z tyłu) i obserwuje

panów niby ukradkiem spoglądającym w "głęboki" dekolt

albo na długie nogi i zgrabny tyłeczek.

To jest prawie tak przyjemne jak seks

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to po co idziesz dwa kroki z tyłu? Idąc z boku też zobaczysz facetów co zerkają w dekolt Twojej małżonki :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to po co idziesz dwa kroki z tyłu? Idąc z boku też zobaczysz facetów co zerkają w dekolt Twojej małżonki :)

Po to żeby nie płoszyć.

Myślą, że jak jestem silny to od razu będę za popatrzenie szarpał po szczękach:)

Swoją drogą jakie dawać sygnały, ze jestem tolerancyjny

na "obcy" seks mojej kochanej żonki?

Acha, jescze miałem napisać. Chodzimy na basen i raz obserwowałem młodzieńca,

który pływał na tym samym torze co moja żona, i cały czas za nią Zanurkowałem aby zobaczyć to co on widzi, i ku mojej ekscytacji zauważyłem, że strój kąpielowy nieco odsłonił jej cipeczkę a w zasadzie włosy łonowe, co go w bardzo widoczny sposób podniecało (mimo zimnej wody:))

Czułem się dumny, że tak działa również na młodych młodzieńców:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam również lubię podziwiać wdzięki kobiet na plaży czy basenie, nie sposób zignorować tak przyjemnych dla mężczyzny widoków, to jest zwyczajnie silniejsze :) Jednakże nigdy nie gapie się bezceremonialnie bo uważam to za niegrzeczne. Nie czaje się z tym też jakoś, staram się zachowywać naturalnie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...