Skocz do zawartości
Jurysta

Nasze kobiety na basenie

Rekomendowane odpowiedzi

bezceremonialnie, znaczy z tupetem. A to wcale nie oznacza że niewłaściwie ;)Kto powiedział że kobiety nie lubią niegrzecznych bezceremonialnych i pewnych siebie facetów?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie patrzycie się ukratkiem na inne kobiety czy gapicie się bez krępactwa na ich wdzieki ?

Oczywiście, że się "wgapiam", chyba każdy z nas lubi popatrzeć i bez względu na płeć mimo wszystko jest wzrokowcem, bo nie dam się przekonać, że patrząc na osoby przypadkowo spotkane zaglądamy w duszę :lach:

W zależności  od okoliczności raz robię to ukradkiem, dyskretnie tak aby nie stworzyć niezręcznej atmosfery, a innym razem po prostu się patrzę nie odrywając wzroku - te drugie sytuacje to zazwyczaj z dystansu (odległości), żeby nie spłoszyć obiektu obserwacji...

Miejsce obserwacji bez znaczenia ulica, centrum handlowe, basen, plaża itd... ważne, żeby stosować powyższe metody :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bezceremonialnie, znaczy z tupetem. A to wcale nie oznacza że niewłaściwie ;)Kto powiedział że kobiety nie lubią niegrzecznych bezceremonialnych i pewnych siebie facetów?

Oj lubią, bardziej niż tych nieśmiałych...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzę, ale raczej "grzecznie". To nie znaczy że zawsze staram sie by bylo to niezauważone. Różnicą jest dla mnie spojrzenie i gapienie się. Tego drugiego raczej nie praktykuje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że się "wgapiam", chyba każdy z nas lubi popatrzeć i bez względu na płeć mimo wszystko jest wzrokowcem, bo nie dam się przekonać, że patrząc na osoby przypadkowo spotkane zaglądamy w duszę :lach:

W zależności  od okoliczności raz robię to ukradkiem, dyskretnie tak aby nie stworzyć niezręcznej atmosfery, a innym razem po prostu się patrzę nie odrywając wzroku - te drugie sytuacje to zazwyczaj z dystansu (odległości), żeby nie spłoszyć obiektu obserwacji...

Miejsce obserwacji bez znaczenia ulica, centrum handlowe, basen, plaża itd... ważne, żeby stosować powyższe metody :)

Mam bardzo podobnie, staram sie być dyskretny ale gdy widzę poytywna reakcje to lubie popatrzec bardziej odważnie ;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że się patrzę. Nie wgapiam się jak sroka w gnat ale też podobnie jak u poprzedników niekoniecznie musi to być dyskretnie. Poza tym szukam kontaktu wzrokowego (nienachalnie), staram się odczytać emocje i nastrój

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dokładnie tak jak Wichura. Przy czym dodam, że gdy kontakt wzrokowy zostanie złapany kiwam głową i delikatnie uśmiecham się.

Nie patrzę jednak na inne kobiety gdy jestem w takim miejscu że swoją kobietą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie basen jak dla @@Zouza, jest miejscem na relaks. Dlatego ignoruję wszelakie męskie spojrzenia, a gdy są nachalne staram się "gasić" panów.

A.. i mam niezły ubaw, gdy widzę "rusałki" prężnie wypinające piersi, wciągające brzuch i kręcące biodrami przy ratownikach :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

on:  

a ja odnoszę wrażenie, że małżonka lubi gdy jest "rozbierana" wzrokiem panów, ale kiedyś tak nie było....

Kiedyś zaraz sprawdzała, czy wszystko jest ok. Teraz bawi ją to.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...