Skocz do zawartości
Jurysta

Nasze kobiety na basenie

Rekomendowane odpowiedzi

Odwiedziliśmy sobie dzisiaj basen, świetna woda dużo atrakcji i .........

No właśnie i masa facetów wpatrujących się w cycki i tyłek mojej kochanej żony, dodam że część z nich nawet nie starała się specjalnie tego ukryć. Pytanie do Pań - czy takie zachowanie samców was rajcuje ? Panowie patrzycie się ukratkiem na inne kobiety czy gapicie się bez krępactwa na ich wdzieki ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie patrzycie się ukratkiem na inne kobiety czy gapicie się bez krępactwa na ich wdzieki ?

wiesz ... ja uwielbiam na basenie patrzeć na kobiety - szczególnie gdy zimna woda powoduje sterczenie sutków. Co do gapienia sie ukradkiem czy bez krępactwa - u mnie to działa tak: patrzę na początek na piersi kobiety tak aby ona to widziała, potem zaś patrzę jej w oczy ;) Jeżeli widzę jakiś taki wyrzut ... albo surowy wzrok to odpuszczam i drug raz tego nie robię ... jeśli zaś widzę obojętność albo takie "ciche przyzwolenie" to gapię się bezceremonialnie ;)

Z uwagi na to że zwykle idę na basen z dziećmi i bywam z nimi często w brodziku to mam wspaniałe widoki na cudne mamuśki ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy lubi popatrzeć sobie na ładne kobiety,to ludzka rzecz.Ja z reguły robię to dyskretnie,nie chcę po prostu stwarzać niezręcznych sytuacji,ani zawstydzać kobity,której się przyglądam.Ale muszę przyznać Tomku,że Twój sposób,wydaje mi się całkiem interesujący i praktyczny,chyba będę musiał go wypróbować,ciekawe jakie będą efekty?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja staram sie dyskretnie podziwiać wdzieki pań. Ale najbardziej lubię widzieć jak moja żonka przyciąga cudze spojrzenia. Niestety panowie kiedy zauważą, że ja widze, ze oni patrzą (trudne zdanie ;) ) natychmiast spuszczają wzrok.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Niestety panowie kiedy zauważą, że ja widze, ze oni patrzą (trudne zdanie ) natychmiast spuszczają wzrok.

No ja też lubię widzieć że reszta facetów wlepia wzrok w moją żonę i niestety masz rację że kiedy zauważą że ja wiem to przestają ale i tak wiem że ukratkiem patrzą i napawa mnie to samczą dumą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także to lubię. Kiedyś mieliśmy taką sytuację że byliśmy na wczasach w ciepłych krajach i pewnego popołudnia namówiłem żonkę żeby poopalała się topless a że było to po południu i byliśmy w trochę odludnym miejscu to się zgodziła, nie zauważyła a ja nie powiedziałem że niedaleko leżał sobie jakiś młody chłopak w wieku ok 20 lat i się nam przyglądał. Więc żona zrzuciła strój kąpielowy i tak sobie leżała. Podnieciło mnie to i siadłem koło żony ukradkiem obserwując młodzieńca ale tak że on nie widział że na niego patrzę i delikatnie popieściłem muszelkę żony paluszkami bo myślałem że coś z tego wyjdzie :devil: Słuchajcie po ok 5 minutach młodzieniec nie wytrzymał i dosłownie wyciągnął swojego fiutka i zaczął się masturbować - byłem w szoku. Po prostu nie wytrzymał chłopina. Nie minęło dłużej jak minuta i młodzieniec się poruszył i wystrzelił na swój brzuch dużą dawkę spermy, w tym momencie nie wytrzymałem i powiedziałem żonie że właśnie z tyłu po przekątnej jakiś młodzieniec spuścił się patrząc na nią, w tym momencie żonę dosłownie zalało sokami - i tak się zaczęła nasza zabawa w tematy cuckold ;) . Więc jako że ja byłem na maxa podniecony a żona o dziwo nie protestowała że ją ktoś widział kiwnąłem do niego palcem żeby podszedł i daję słowo że dała by się przelecieć ale młodzieniec się wystraszył i po prostu zwiał z gaciami zalanymi spermą więc nic więcej nie było, a szkoda ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie znoszę, gdy panowie bezceremonialnie się we mnie wgapiają, chyba że starają się to robić naprawdę dyskretnie. Na tych natarczywych są metody - począwszy od mrożącego wzroku, poprzez spojrzenie na slipy i kpiącą minę, jeszcze kilka innych (ale to moja tajemnica). Basen ma być dla mnie chwilą relaksu.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja patrzę się najpierw w oczy do czasu aż na mnie spojrzy i się uśmiecham, jak odwzajemni uśmiech to podziwiam całą sylwetkę, jak nie to pozostaje dyskretna obserwacja

jako ratownik na basenie muszę przyznać, że co niektóre panie bardzo przyciągają wzrok, a niektóre nawet starają się jeszcze bardziej uwodzić a to czy można deskę do pływania, a to czy dobrze pływam grzbietem - wtedy piersi pięknie wyprężone.

straszna praca ;)>

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja też lubię widzieć że reszta facetów wlepia wzrok w moją żonę i niestety masz rację że kiedy zauważą że ja wiem to przestają ale i tak wiem że ukratkiem patrzą i napawa mnie to samczą dumą.

Jeśli to basen na Warszawskiej to będę uważniej przyglądał się seksownym laskom :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...